itholoinfo.com

Cum sa dansezi cu o fata la o petrecere

Imaginați-vă că sunteți la o petrecere și a vedea dintr-o dată cea mai frumoasă fată din locul și ora la care doriți să dansezi cu ea, dar în același timp, nu doriți să-l șurub în sus și în afara situației jenat. Problemele tale s-au terminat! Iată cum să dansezi cu o fată la petrecere.

conținut

pași

Imagine intitulată Dans cu o fată la o petrecere Pasul 1
1
Invită-o să danseze. Asigurați-vă că pentru a cere în liniște, nimic pentru a obține prea agitat, spun doar ocazional lucruri de genul, „vrea să dansezi?“ Sau „Aș vrea să dansezi cu mine?“. Amintiți-vă că nu puteți părea disperat, dar responsabil și independent. Dacă ea refuză, nu acționează sau nu reacționează dramatic, spuneți doar "Bine, poate un alt moment atunci", sau ceva de genul asta. Dacă acceptă, zâmbește și o conduce la ringul de dans.
 • Introduceți-vă. Nu o poți lăsa fără să știi cu cine dansezi!
 • Imagine intitulată Dans cu o fată la o petrecere Pasul 2
  2
  Începeți dansul. Urmați muzica și toate celelalte perechi. Fetele îl iubesc atunci când își țin mâinile, așa că faceți-o. Dar țineți mâna ușor și nu strângeți prea strâns. Țineți mâinile și dansați în mod normal, în curând veți intra în ritm.
  • Pentru mai multe sfaturi despre dans, citiți articolul "Cum să dansați".
 • Imaginea intitulată Dans cu o fată la o petrecere Pasul 3
  3
  Vorbește cu ea. Puneți întrebări de genul: „Care este melodia ta preferata?“ Dar, în același timp, să păstreze conversația la un nivel minim, pentru că ea nu a auzit nimic, spune el, din cauza muzica tare! De asemenea, nu pune întrebări personale, dar "care este numărul dvs. de telefon mobil?" Poate fi adecvat dacă doriți să o întrebați.


 • Imaginea intitulată Dans cu o fată la o petrecere Pasul 4
  4
  Dans cu alte fete. Nu dansați întreaga petrecere cu o singură fată, dar asigurați-vă că vă întoarceți la ea dacă vă place foarte mult și doriți să continuați să dansați cu aceeași fată. Dansați-vă cu alte fete frumoase pentru al face să vină înapoi la dvs., dar asigurați-vă că nu dansați cu mulți oameni, pentru că "toată lumea" se poate întoarce să danseze cu tine.
 • Imagine intitulată Dans cu o fată la o petrecere Pas 5
  5
  Distrează-te. Dansul este atât de distractiv! Nu vă faceți griji în cazul în care se pare că cuplul nu se distreaza sau ceva de genul asta, majoritatea fetelor le place atunci când cineva îi invită la dans! Dacă vrea să plece, îți va spune, dar între timp, continuă să dansezi! Cu toate acestea, nu te distra și pas pe ea pentru a avea prea multă distracție, de exemplu.
 • Imaginea intitulată Dans cu o fată la o petrecere Pasul 6
  6
  Când dansul se termină, spune ceva. Dacă este un dans formal, mulțumesc-i că a dansat cu tine. Dacă este un dans ocazional, atunci spune că este distractiv și zâmbet.
 • sfaturi

  • Nu vă supărați dacă respinge invitația dvs., invită pe altcineva sau încercați să o invitați din nou mai târziu, dar nu încercați prea mult pe aceeași persoană.
  • După dans, mâncați sau beți ceva.
  • Urmați muzica și dansul ocazional, nu vă deranjați nimic în acest moment.
  • Dacă tu într-adevăr ca fata dansezi, acesta este un moment bun să o strige, asa ca cere lucruri, cum ar fi, „Cum despre mersul la filme joi seara.“
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să dansezi ReggaetonCum să dansezi Reggaeton
  Cum să înveți să dansezi Hip Hop pe InternetCum să înveți să dansezi Hip Hop pe Internet
  Cum sa dansezi Cotton Eyed JoeCum sa dansezi Cotton Eyed Joe
  Cum să dansați discuțiaCum să dansați discuția
  Cum să dansați dansul (pentru băieți)Cum să dansați dansul (pentru băieți)
  Cum sa dansezi muzica usoaraCum sa dansezi muzica usoara
  Cum sa dansezi dansulCum sa dansezi dansul
  Cum sa dansezi Reggaeton (pentru fete)Cum sa dansezi Reggaeton (pentru fete)
  Cum sa dansezi freestyleCum sa dansezi freestyle
  Cum sa dansezi cu o fata in baladaCum sa dansezi cu o fata in balada
  » » Cum sa dansezi cu o fata la o petrecere
  © 2021 itholoinfo.com