itholoinfo.com

Cum să se pregătească pentru un școală de dans (pentru fete)

Deci ați cumpărat deja biletul și sunteți încântați de minge, dar totuși vă simțiți nervos și nu știți ce să faceți. Nu esti singur. Unele fete se îngrijorează și doresc sfaturi pentru primul lor dans școlar.

pași

Imagine intitulată Pregătiți-vă pentru o școală de dans pentru fete Pasul 1
1
Decideți dacă doriți să mergeți sau nu. Dansurile școlare pot fi distractive și memorabile, dar nu toată lumea îi place să danseze în fața mai multor persoane.
 • Imagine intitulată Pregătește-te pentru o școală de dans pentru fete
  2
  Felicitări! Te-ai decis să mergi la minge. Dacă aveți nevoie de o intrare, cumpărați unul. Unele școli vă cer să arătați portofelul școlii la intrare.
 • Imaginea intitulată Pregătiți-vă pentru o școală de dans pentru fete Pasul 3
  3
  Alegeți compania. Puteți merge cu un partener dacă doriți, dar este normal să mergeți cu un grup de prieteni. Dar dacă nimeni nu merge cu tine, veți găsi cu siguranță oameni de la școala pe care o cunoașteți acolo.
 • Imaginea intitulată Pregătește-te pentru o școală de dans pentru fete Pasul 4
  4
  Alegeți un costum. În funcție de cât doriți să dansați, veți fi transpirați, deci folosiți o regată. Primul petrecere la care m-am dus a fost Halloween și am purtat un costum, dar machiajul mi-a scăpat de pe față, lăsând o pată de roșu și albastru. Realitatea este aceasta: vei transpira. Dacă este o petrecere de absolvire formală, purtați o fustă sau o rochie. Dar dacă este casual, atunci o fustă drăguță sau un blat de bluză sau un blugi cu un top elegant al rezervorului sunt alegeri bune. Depinde de stilul tău de dans, dar pentru o petrecere ocazională, nu trebuie să poarte tocuri înalte. Cele mai bune sunt adidași Converse sau adidași.


 • Imaginea intitulată Pregătește-te pentru o școală de dans pentru fete Pas 5
  5
  Găsiți stilul dvs. de dans. Dacă petrecerea este astăzi, nu vă faceți griji, puteți să vă dați seama în câteva ore, dar dacă mai aveți câteva zile, începeți să vă pregătiți acum. Găsiți melodii care pot juca și le ascultați.
 • Imagine intitulată Pregătiți-vă pentru o școală de dans pentru fete Pasul 6
  6
  Creați mișcările de dans sau faceți pașii care merg împreună cu muzica, cum ar fi ascultarea a ceea ce spune cântecul. Dacă sunteți încă îngrijorați, faceți tot ceea ce fac și ceilalți. Distreaza-te! Creați-vă mișcările, fiți original!
 • Imagine intitulată Pregătește-te pentru o școală de dans pentru fete Pasul 7
  7
  Dacă există muzică proastă sau dacă decideți că este timpul să plecați, renunțați devreme. Dacă mai mulți dintre prietenii tăi nu vor să rămână, sugerăm să mâncăm înghețată sau să mergem la parcarea sau la snack bar.
 • Imaginea intitulată Pregătește-te pentru o școală de dans pentru fete Pasul 8
  8
  Cand fetele plang pentru ca nimeni nu le-a chemat sa danseze. Dacă una dintre aceste fete este prietenul tău și te simți rău pentru ea, explică partenerului tău că vrei să dansezi o melodie împreună cu ea și cu prietenii ei. Dacă spune că nu vrea, sugerăm să primească o soluție.
 • sfaturi

  • Îmbrăcați-vă cu tot ceea ce doriți, dansați-vă drumul, cereți un cântec! Dacă aveți un stil care este diferit de oricine altcineva, să vă mândriți cu asta! Cui îi pasă ce purtați? Cui îi place să danseze? Cui îi pasă de tipul muzicii pe care o asculți? Nu uitați să vă distrați!
  • Nu exagerați machiajul, probabil că va pleca înainte ca noaptea să se termine.
  • Nu este foarte confortabil să dansați cu o burtă plină, așa că încercați să mâncați ceva ușor înainte de a pleca. Dar mâncați ceva pentru a nu merge prost.
  • Rotiți-vă cu ceva decent, dar confortabil. Nu ajuta la a arata frumos, dar incomod cu haine care mancarimi sau provoca un sentiment proasta.
  • Fii atent la machiaj! Idealul este să vă îmbunătățiți frumusețea naturală, să nu creați o nouă față.
  • Dacă cineva respinge invitația dvs. la minge, spuneți: "Oh, bine, poate data viitoare. Distrează-te! "Și nu va fi jenat sau supărat pe tine. Acționați ca și cum ar fi cel mai bun prieten sau frate și dacă vă simțiți rău, mergeți pe pistă și scapați de acea senzație de dans.
  • Dacă prietenii tăi sunt stânjeniți să fie văzuți dansând cu tine în mod greșit, ignorați-i și nu lăsați-vă să vă oprească să vă distrați. Există o probabilitate foarte mare ca cineva să fie pe ringul de dans atât de ciudat ca tine, alături de el! Dacă persoana întreabă de ce, prin faptul că nu o cunoaște, spuneți doar că doriți să învățați unele mișcări și să-i laudați stilul.
  • Uneori mergi fără un partener este mai bine pentru că dacă întâlnești pe cineva cu care dorești să dansezi, nu va fi nici o problemă și nimeni nu va fi gelos.
  • De obicei, există alimente care sunt servite la minge, dar mâncați înainte de a vă decide să dansați prea mult, puteți să vă înfometați.
  • Nu purtați o jachetă dacă nu este prima dvs. minge și nu sunteți sigur dacă plecați mai devreme. Nimănui nu-i place să aștepte în parcarea rece. Dacă nu există niciun loc, să-l ascundeți în spatele unui copac sau să întrebați pe cineva care nu dansează să se ocupe de el.
  • Dacă dansați cu mai mulți prieteni, este convenabil ca toată lumea să privească într-un cerc.
  • Nu purta o tinuta foarte flasca din motive gresite si nu exagerati in machiaj.

  avertismente

  • Dacă cineva te invită să dansezi, nu fi nelinistit în a refuza sau zvonurile pot începe să se răspândească despre tine.
  • Nu dansa prea vulgar și "lipit" de partener, sau profesorii și directorul tău te pot bate.
  • Puteți auzi un răspuns când sunați pe cineva să danseze, dar nu lăsați-l să ruineze petrecerea.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să deveniți un mare ForrozeiroCum să deveniți un mare Forrozeiro
  Cum să dansați dansul (pentru băieți)Cum să dansați dansul (pentru băieți)
  Cum să dansezi într-o razăCum să dansezi într-o rază
  Cum să dansezi într-o baladăCum să dansezi într-o baladă
  Cum sa intalnesti fetele la scoala taCum sa intalnesti fetele la scoala ta
  Cum sa dansezi cu o fata in baladaCum sa dansezi cu o fata in balada
  Cum sa faci un dans cu tine si apoi te saruta (liceu)Cum sa faci un dans cu tine si apoi te saruta (liceu)
  Cum sa pregatesti pentru Scoala Electiva II (Fete)Cum sa pregatesti pentru Scoala Electiva II (Fete)
  Cum să ceri pentru Dansez cu o fatăCum să ceri pentru Dansez cu o fată
  Cum să inviți pe cineva la școala de dansCum să inviți pe cineva la școala de dans
  » » Cum să se pregătească pentru un școală de dans (pentru fete)
  © 2021 itholoinfo.com