itholoinfo.com

Cum să dansezi la un dans de liceu

Bilele pot fi extrem de stresante. Vrei să știi cine te va invita la tine și apoi să-ți faci griji pentru ce să faci dacă nimeni nu o face. Deci vă îngrijorați de ce să purtați și vă întrebați cum ar trebui să dansați.

pași

În noaptea dinaintea mingii, aranjați-vă părul, o bluză drăguță și blugi sau o fustă și o pereche de pantofi potrivite. Acesta este primul dvs. dans, și ar trebui să vă simțiți confortabil. Pentru băieți, doar o cămașă frumoasă și blugi. Dacă ocazia este formală, doar o cămașă albă, cu pantaloni albi și pantofi negri. Amintiți-vă, nu ciorapi albi cu pantofi negri. Nu uitați să vă împachetați mai bine părul și să folosiți balsam.

Imagine intitulată Dans la o școală de mijloc Dans Pasul 1
Imagine intitulată Dans la o școală de mijloc Dans Pas 2
1
Ignorați rochia de cocktail și, în funcție de școală, cu excepția cazului în care este semi-formală, luați în considerare omiterea oricărei rochițe. Nu te comporta ca oricare altul, fi tu insuti. Dacă dorești ca cineva să danseze cu tine, nu-ți fie frică să sari din scaun și să inviți. Dacă refuză, persoana trebuie să se simtă rău, nu tu.
 • Imaginea intitulată Dans la o școală de mijloc Dans Pasul 3
  2
  Familiarizați-vă cu melodiile. Ascultați radioul și cunoașteți majoritatea melodiilor populare. De asemenea, invatati cantece de dans cum ar fi Teach Me How to Dougie, esti un Jerk, Wobble, Wop, Single Ladies, Cat Daddy, Cupidon Shuffle, Cha Cha Slide, Macerana, Ca Bernie, si Crank That. DJ-ul va pune, probabil, acele melodii și, dacă le cunoașteți, te vor face să te simți parte din "mulțimea".
 • Imagine intitulată Dans la o școală de mijloc Dans Pasul 4
  3
  De asemenea, nu vă fie teamă să dansați cu nimeni. Uneori pare mai distractiv să dansezi cu cei mai buni prieteni. Doar nu faceți grupul de dans prea mare, trebuie să existe spațiu pentru toată lumea!
 • Imaginea intitulată Dans la o școală de mijloc Dans Pas 5
  4
  Dansul ca oamenii aproape că nu există, încercați doar să rămâneți în ritm. Sau mai mulți oameni te pot privi ca și cum ai spune "ce face ea?!". Nimeni nu poate rezista unei fete nebunești. Luați în considerare dansul și distracția. Fata care dansează și este cel mai frumos și mai distractiv loc. Doar scoateți, săriți în sus și în jos și să vă distrați! Oamenii nu invidiează oamenii cu păr frumos - Sunt invidiați de oamenii care au mai multă distracție!


 • Imagine intitulată Dans la o școală de mijloc Dans Pasul 6
  5
  Asigurați-vă că nu vă așezați pe scaune sau bănci lângă perete, încercând să nu atrageți atenția atunci când doriți cu adevărat să dansați. Oamenii se pot uita la tine și își pot imagina: "De ce e pe ringul de dans?" Grijă ce gândesc ceilalți despre tine. Dacă chiar vrei să dansezi, ieși afară și te distrezi.
 • Imaginea intitulată Dansul la o școală de mijloc Dans Pasul 7
  6
  Când te distrezi, dansând la ritmul techno sau în articulațiile RB / hip-hop, vor, și DJ-ul spune în mod neașteptat ceva de genul: "Hei păsărici, pregătește-te pentru dansul lent.„Apoi, ei vor pune pe muzica lentă și aveți nevoie pentru a găsi pe cineva să danseze (de când trăim în secolul XXI, dans bine cu cineva! Băiat sau fată!) Unii dintre voi va fi prea timid pentru a dansa cu cineva necunoscut, asa bine să dansez cu prietenele lor. Dar pentru cei cu partenerul tau, pregateste-te pentru dans lenta- sau dacă nu doriți sau cred că nimeni nu va dori să meargă la baie sau de a lua ceva de mâncare sau băutură. Relaxează-te un pic, pentru că s-ar putea fi obosit cu melodii mai rapide. Ascultați melodii lente, frumoase și versuri. tipul a pus mâinile pe șolduri (sau mai mare), în cazul în care vă simțiți confortabil, și vă va pune brațele pe umerii lui. Doar Ar putea părea ciudat la început, dar toată lumea se simte puțin jenată, deci relaxați-vă!
 • Imagine intitulată Dans la o școală de mijloc Dans Pas 8
  7
  Dacă nu ați găsit un prieten cu care să mergeți, găsiți unul acolo. Mulți oameni din școala dvs. merg la dansuri, așa că încercați să găsiți pe cineva nou. Dar asigurați-vă că nu devine ciudat acolo, pentru că veți fi ars mai târziu.
 • Imagine intitulată Dans la o școală de mijloc Dans Pasul 9
  8
  Feriți-vă de copiii răi! Mulți dintre ei merg la școală, așa că trebuie să fii atent. Asigurați-vă că nu rămâneți blocați în grupul de prieteni, deoarece veți fi considerați enervanți. Și mulți dintre ei fac fotografii cu telefoanele lor către site-uri de socializare (Instagram, Twitter, Facebook, etc.) Nu vreau să fiu copilul în fundal cu poze nebunești și să-ți spun oamenii "Disco Girl"! În concluzie, dacă nu sunteți unul dintre ei, nu rămâneți lângă ei!
 • sfaturi

  • Dacă nu aveți pe cineva care să danseze cu melodii lente, atunci este un moment bun să luați o pauză. Savurați o băutură sau discutați cu prietenii dvs.!
  • Amintiți-vă, vă relaxați și distrați-vă
  • Fii tu și doar te distrezi. Acesta este cel mai bun sfat!
  • Nu vă fie frică să întrebați pe cineva să danseze. Cine știe, persoana vă place și dvs.! Și dacă nu, nu o luați personal.
  • Se amestecă cu oamenii. Mulți dintre ei sunt prietenii pe care îi vezi în fiecare zi la școală. Dacă nu, faceți niște prieteni noi! Nu există nici un rău în crearea de noi prietenii!
  • În dansurile semi-casual, nu veți vedea mult dans real. Pot exista dansuri cum ar fi macarena, pe care toată lumea pare să știe (și ar trebui să înveți să nu crezi prost), dar în majoritatea cântecelor oamenii vor merge doar în sus și în jos. Dacă cântecul spune că "a căzut pe pământ" sau "a ieșit de jos" sau ceva de genul acesta, oamenii se vor închide și apoi se vor urca înapoi.
  • Încrederea este cheia. Doar du-te la ringul de dans ca nu este mâine!
  • Dacă nu poți găsi un partener pentru un dans lent și nu vrei să fii lăsat, dansează cu un prieten! Nu există nici o rușine sau jenă.
  • Nu spuneți ceva stupid, dar nu vă temeți în mod constant să spuneți ceva stupid.
  • Dacă sunteți păcăliți, nu sunați nici măcar. Deci dansezi ca un tocilar, dar te distrezi și asta contează. În cele din urmă vei uita.
  • În muzica lentă, dacă nu aveți un grup sau o persoană care să danseze, este bine să se balanseze puțin la sunetul melodiei.

  avertismente

  • Dacă dansați cu un tip sau cu o fată și oamenii din jurul dvs. se distrează de dvs., ignorați-l, deoarece nu contează atâta timp cât sunteți fericiți.
  • Doar pentru că nu dansați cu pasiunea voastră, nu înseamnă că trebuie să rămâneți într-un colț. Dansați cu cineva. Nu spuneți dacă cineva vă invită. Acest lucru vă va îmbunătăți încrederea în dans. În același mod, puteți să întrebați pe cineva să danseze, chiar dacă nu este pasiunea voastră. Vă puteți distra în timp ce vă aflați la el.
  • Când alegeți un partener de dans, nu fi timid. Discutați cu pasiunea dvs. și invitați-vă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa imbraci un tricou JeansCum sa imbraci un tricou Jeans
  Cum să vă bucurați de garderobăCum să vă bucurați de garderobă
  Cum sa combini hainele cu pantaloni albiCum sa combini hainele cu pantaloni albi
  Cumparaturi pentru inapoi la scoala (pentru fete)Cumparaturi pentru inapoi la scoala (pentru fete)
  Cum sa te imbraci drept in colegiu (pentru baieti)Cum sa te imbraci drept in colegiu (pentru baieti)
  Cum să purtați o șapcă FedoraCum să purtați o șapcă Fedora
  Cum sa poarte o tricou largCum sa poarte o tricou larg
  Cum de a purta bine pantaloni Jeans negruCum de a purta bine pantaloni Jeans negru
  Cum să te îmbraci pentru o petrecere elegantăCum să te îmbraci pentru o petrecere elegantă
  Cum sa faci un dans cu tine si apoi te saruta (liceu)Cum sa faci un dans cu tine si apoi te saruta (liceu)
  » » Cum să dansezi la un dans de liceu
  © 2021 itholoinfo.com