itholoinfo.com.com

Cum sa iesi dintr-o fata in acelasi timp (pentru femei)

Dacă doriți să întâlniți mai mult de un tip în același timp și nu sunteți compromis, alegerea dvs. este! Dacă nu vreți să știți băieții pe care îi cunoașteți, acest articol vă va oferi câteva sfaturi. Dar, pentru a evita neînțelegerile dureroase (ca un tip care te-ai simțit trădată să afle că a ieșit cu alții ca ea a plecat cu el), iată câteva sfaturi suplimentare cu privire la modul de exercitare tact.

pași

Metoda 1
Strategie cinstită

Imaginea intitulată
1
Fii deschis și cinstit pentru ceea ce faci. Dacă simțiți că nu este nimic în neregulă cu ieșirea cu mai mult de o persoană la un moment dat, atunci nu există nici un motiv să se ascundă. Este bine să atingem acest subiect, deoarece oamenii au opinii diferite despre aceste întâlniri. Unii tipi ar putea crede că este bine să ieși cu o singură persoană la un moment dat (chiar dacă nu ați făcut încă un angajament în acest sens) și puteți presupune că gândiți același lucru.
  • Imaginea intitulată
    2
    Spuneți o poveste care dezvăluie că vă întâlniți mai mult de un tip la un moment dat. . Exemplu: „După ce mă întâlnesc un tip, ieșeam timp de aproximativ o lună și am fugit într-un alt tip am lăsat o săptămână mai devreme, si a fost cu totul bizar Unul dintre ei mi-a fost mușcat pentru că am că el credea că merg cu el singur, dar cum ar trebui să cred că am avut o întâlnire? Cum va reacționa tipul ăsta? Dacă nu este de acord cu dvs. sau este îngrozit, atunci veți ști că nu duce la a fi un altul dintre mai multe întâlniri cu alții.
  • Imaginea intitulată
    3
    Rețineți că băieții au idei diferite despre ceea ce face o relație serioasă și exclusivă. În mod ideal, întrebați tipul dacă el poate fi prietenul ei și de această dată va deveni data oficială la care ați început o relație ca un cuplu, dar mai târziu în viață lucrurile nu funcționează întotdeauna bine. Deci, dacă nu sunteți sigur dacă el crede că este unic, întrebați-l: „Când ieși cu cineva, cum știi când ai plecat faza întâlnirilor și a început o relație exclusivă, mai serios?“
  • Imaginea intitulată
    4
    Gândește-te cât de departe vrei să te duci cu un tip înainte de a decide să ieși cu el singur. Unele femei vin doar cu cati tipi doresc, din moment ce toate sunt la prima dată, dar atunci când decid le place destul de un tip pentru a merge la o a doua întâlnire, ei nu mai merg cu alte persoane, astfel încât acestea să poată concentra doar pe un tip. Pentru alte femei, o a treia sau a cincea întâlnire poate fi acolo unde o stabilesc. Unele femei au, de asemenea, reguli cu privire la cât de aproape sunt fizic cu cineva (de exemplu, cât de mulți tipi doresc să-i sărute, dar asa fac sex cu unul dintre ei, ei încep să facă sex numai cu el).
  • Imaginea intitulată
    5
    Faceți-vă părerile foarte clare. În epoca profilurilor online, acest lucru este foarte ușor. Dacă și tipul vine sa întâlnit în orice site de dating online a scrie o propoziție în profilul dvs. ca „Nu văd nici o problemă cu tipul am de gând cu alte femei, în același timp, dar când am sex cu el , Cred că ar trebui să se descurce doar cu mine, și eu ofer aceleași considerații în schimb. " Puteți face, de asemenea un post (fie pe MySpace, Facebook sau orice altă rețea în cazul în care v-ați întâlnit persoana pleacă și cine va citi postul) să-și exprime opiniile cu privire la acest subiect. Dar modul cel mai infailibil pe care-l expuneți este prin a spune.
  • Metoda 2
    Strategia magică

Imaginea intitulată
    1
    Asigurați-vă că fiecare dintre băieți nu are nicio idee despre ce este celălalt, sau că fac parte din școli sau cercuri sociale de 100% diferite.

• Imaginea intitulată
    2
    Păstrați un jurnal de întâlniri și asigurați-vă că sunteți întotdeauna ascunși.
  • Imaginea intitulată
    3
    Utilizați porecle ca "dragă" sau "dragă" pentru a evita schimbarea numelor lor.
  • Imaginea intitulată
    4
    Evitați să aveți un profil pe MySpace sau pe Facebook sau să vă prefaceți că nu aveți unul. În felul ăsta, băieții nu se vor bate unul în celălalt.
  • Imaginea intitulată
    5
    Aveți grijă atunci când faceți dublu date - adică atunci când faceți două întâlniri cu întâlnire dublă în aceeași zi. Acest lucru este prea riscant.
  • Imaginea intitulată
    6
    Nu frecventați aceleași locuri cu mai multe fețe.
  • Imaginea intitulată
    7
    Dacă "Jonas" te sună în timp ce ești la o întâlnire cu "Stephen", lăsați politicos să-i spuneți "Jonas" că nu puteți vorbi chiar acum. Lasă-l să știe că ești chiar în mijlocul unei activități. Dar atâta timp cât ești cu el la telefon, planifică următoarea întâlnire. Verificați notele astfel încât să nu faceți aceeași activitate.
  • sfaturi

• Decideți care zile doriți să plecați și care doriți să fiți singuri acasă. Acest lucru vă va ajuta să vă echilibrați programul și să vă asigurați că aveți timp pentru dvs. Dacă aveți după dvs. mai mulți tipi, începeți să planificați datele. De exemplu, dacă vreți să vă petreceți vineri seara cu "Jonas", atunci planificați-l. Dacă vrei să stai acasă sâmbătă noaptea, atunci planifică și ea.
    • Scrieți despre întâlniri într-un jurnal / jurnal. Acest lucru este vital pentru a vă aminti detaliile pe care le-ați învățat despre fiecare față. Având aceste detalii scrise împreună cu datele de întâlnire pe care le-ați avut vă va ajuta să vă amintiți fiecare față și ceea ce ați făcut împreună.

Materiale necesare

• Un program lunar
    • celular
    • 2 adrese de e-mail
    • Bine fata de poker (o fata fara emotie, impasibila)
    Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
    Cum se joacă cu inima unui băiat răuCum se joacă cu inima unui băiat rău
    Cum să te recunosc ca pe cinevaCum să te recunosc ca pe cineva
    Cum să afli dacă are o prietenaCum să afli dacă are o prietena
    Cum să găsiți partenerul de lesbiene potrivițiCum să găsiți partenerul de lesbiene potriviți
    Cum să-i faci pe omul tău să se angajezeCum să-i faci pe omul tău să se angajeze
    Cum să-ți faci partenerul să te trateze bineCum să-ți faci partenerul să te trateze bine
    Cum să identificați fobia angajamentuluiCum să identificați fobia angajamentului
    Cum se face cu un FlirtCum se face cu un Flirt
    Cum să flirtezi băieți dacă ești mareCum să flirtezi băieți dacă ești mare
    Cum să datezi mai multe femei la același momentCum să datezi mai multe femei la același moment
    » » Cum sa iesi dintr-o fata in acelasi timp (pentru femei)
    © 2021 itholoinfo.com.com