itholoinfo.com

Cum se pregătește pentru un test de dans

Un test de dans este o oportunitate de a vă prezenta tehnica, puterea de performanță și capacitatea de improvizație a judecătorilor. Testul poate fi pentru o bursă, pentru admiterea la un colegiu de dans sau pentru participarea la un clip muzical. În toate cazurile, pregătiți-vă pentru test, colectând documentația necesară, îmbrăcați-vă în hainele potrivite și, dacă este necesar, creând coregrafia unui dans solo. Verificați câteva modalități de pregătire pentru o audiție de dans.

pași

Imagine intitulată Pregătiți-vă pentru o audiție a dansului Pasul 1
1
Încercați despre premisele testului. Un coregraf vă poate cere să aduceți o imagine de față (luată de un fotograf profesionist) și un CV de dans. Comitetul selectiv de proces al unui colegiu de dans ar fi putut colecta toate informațiile necesare în prealabil și va cere doar să vă desfășurați în dansuri potrivite.
 • Imagine intitulată Pregătiți-vă pentru o audiție a dansului Pasul 2
  2
  Aduceți o imagine față. Fotografia este adesea necesară pentru testele deschise. O fotografie tipică este de obicei de 20 de centimetri (25 centimetri). Cu toate acestea, în lumea dansului, este obișnuit ca dansatorii să ia fotografii întregi care evidențiază punctele forte ale lor în dans sau flexibilitatea lor. Directorii de casting primesc de multe ori imaginea feței, mai ales dacă doresc să vă apeleze la oa doua audiție.
 • Imaginea intitulată Pregătiți-vă pentru o audiție de dans Pasul 3
  3
  Pregătește-ți CV-ul. Includeți numele dvs., informațiile de contact și o listă de dansuri. Listează numele școlilor de dans la care ai participat, diplomele tale și companiile de producție și de dans pe care le-ai efectuat. Unii angajatori solicită, de asemenea, o descriere a culorii părului, înălțimii și greutății.


 • Imaginea intitulată Pregătiți-vă pentru o audiție de dans Pasul 4
  4
  Creați un ring de dans. Dacă testul necesită prezentarea unui ring de dans, creați coregrafia în avans.
  • Coregrafia a dansat solo, care evidențiază punctele forte ale acesteia în calitate de dansator și coregraf. Dacă aveți pregătire în diferite stiluri de dans, alegeți unul care este aliniat la programul de dans sau cu nevoile coregrafului. De exemplu, dacă aplicați la o școală de balet, choreograph un balet în loc de hip hop, cu excepția cazului în care sunteți încrezător că versatilitatea dansului va fi un punct forte.
 • Imaginea intitulată Pregătiți-vă pentru o audiție a dansului Pasul 5
  5
  Purtați un costum potrivit pentru test.
  • Purtați o chilă cu chilot. Dacă încercați o piesă de balet, jazz sau dans contemporan, chilotul și chilotul sunt costume standard. Școlile conservatoare preferă culori specifice, cum ar fi colanți negri, așa că întrebați aceste detalii în avans.
  • Aduceți pantofii potriviți. Utilizați pantofi de balet pentru un test de balet și nu uitați sfaturile dacă efectuați mișcări avansate. Aduceți încălțăminte pentru un test de atingere. Jazz auditions, de obicei, necesită pantofi de jazz. Un test de dans modern sau contemporan este efectuat, de obicei, cu picioarele goale. Pentru testele hip hop, purtați adidași.
 • Imaginea intitulată Pregătiți-vă pentru o audiție de dans Pasul 6
  6
  Sosiți mai devreme. Pentru a ușura orice nervozitate, acordați-vă suficient timp pentru a găsi locația testului și pentru a vă încălzi.
  • Încălziți-vă înainte de test. Evitați testarea cu mușchii reci. De îndată ce ajungi în camera de ascultare, găsiți un loc unde să se încălzească. Atunci când mușchii sunt calzi, întindeți-vă astfel încât să fiți cât mai flexibili.
 • Imaginea intitulată Pregătiți-vă pentru o audiție de dans Pasul 6
  7
  Relaxați-vă în timpul testului. Este normal să vă simțiți nervos în timpul unei audieri, mai ales dacă testați pentru o muncă dificilă sau pentru un loc într-o școală de dans. Cel mai probabil veți învăța o rutină de dans în momentul testului și ar trebui să-l decorați și executați rapid, fie singur, fie în grup. Cu cât sunteți mai relaxați, cu atât mai ușor va fi să vă bazați pe talentul și formarea dansului pentru a impresiona pe judecători.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să începeți un grup de dansCum să începeți un grup de dans
  Cum de a crea un dansCum de a crea un dans
  Cum să dansați pe BachataCum să dansați pe Bachata
  Cum să dansați muzica MacarenaCum să dansați muzica Macarena
  Cum să dansezi într-o razăCum să dansezi într-o rază
  Cum sa dansezi freestyleCum sa dansezi freestyle
  Cum să dansați pașii Salsa de bazăCum să dansați pașii Salsa de bază
  Cum se scrie un curriculum pentru dansCum se scrie un curriculum pentru dans
  Cum să faci niște pași de bază pentru a dansa baladaCum să faci niște pași de bază pentru a dansa balada
  Cum sa faci un dans tahitianCum sa faci un dans tahitian
  » » Cum se pregătește pentru un test de dans
  © 2021 itholoinfo.com