itholoinfo.com

Cum să dansezi într-o rază

Raves sunt balade recunoscute de melodii rapide, agitate, eclectice în stil de dans și haine nebunești și colorate. Tipul de dans într-o ravă este o formă de exprimare personală, dar câteva sfaturi vă vor ajuta să vă potriviți mai bine în acest mediu.

pași

Imagine intitulată Dans la o Rave Pasul 1
1
Aflați niște pași de dans.
 • Mulți pași de dans popular printre râși se bazează pe pașii de dans rupt, așa că învață unii să danseze ca un veteran al ravesilor. Râbii tind să fie plini de oameni, așa că nu încercați să faceți nici un fel de întindere sau suspendare a corpului cu mâinile. Concentrați-vă pe câteva mișcări de bază, folosind brațele și capul.
 • Imagine intitulată Dans la un Rave Pasul 2
  2
  Relaxați-vă.
  • Unul dintre cele mai importante lucruri de reținut când dansați într-o ravă este să vă mențineți corpul relaxat. Răpitorii tind să leagă brațele și mâinile în aer și să le folosească întregul corp pentru a dansa. Ar trebui să faceți același lucru. Aruncați stresul și încălziți corpul pentru a vă relaxa și relaxa ca și restul ravei.
 • Imagine intitulată Dance to a Rave Pasul 3
  3
  Utilizați întregul corp.
  • Spre deosebire de alte stiluri de dans care folosesc numai partea inferioară a corpului și lasă oprirea superioară, raversii folosesc întregul corp. Dați-vă totul în dans și nu vă fie frică să vă mișcați întregul corp în ritmul muzicii.


 • Imagine intitulată Dans la o Rave Pasul 4
  4
  Lăsați muzica să vă ghideze.
  • Unele melodii ale lui Rave sunt rapide și instigă pași rapizi, ritmuri rapide, în timp ce altele, mai mult în partea de transă, sunt bune pentru o mișcare mai lentă. Permiteți ritmul muzicii să vă inspire să dansați și să urmați ritmul melodiei, astfel încât să nu pierdeți timpul.
 • Imagine intitulată Dans la o Rave Pas 5
  5
  Urmați-i pe ceilalți.
  • În raves, oamenii se mimează de obicei și uneori provoacă o epidemie care înconjoară întreaga petrecere. Uita-te la alții pentru inspirație. Dacă există o mișcare specifică a brațelor pe care alte persoane o fac pentru o melodie, încercați să imitați. Voi, cel puțin, vă place să îi însoțiți pe ceilalți.
 • Imagine intitulată Dance at a Rave Pasul 6
  6
  Îmbrăcați bine și reușiți.
  • Ravens tind să fie împachetați cu oameni care dansează cu o mulțime de energie. Gândește-te la dansul tău atunci când alegi un costum rave. Purtați încălțăminte confortabile, închise, astfel încât dacă vă pasc pe picior și sunteți frumoase, vă puteți mișca liber și dansați așa cum doriți.
 • Imagine intitulată Dans la o Rave Pasul 7
  7
  Respectați și alte persoane care dansează.
  • Podelele de dans rave sunt, de obicei, umplute cu oameni care dansează cu un mare entuziasm, deci respectați spațiul lor dacă doriți ca ei să respecte a ta. Șocul împotriva altor persoane este inevitabil, dar încercați să vă mențineți mișcările mâinilor și brațelor într-o apropiere care permite altor persoane să danseze liber.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să deveniți un mare ForrozeiroCum să deveniți un mare Forrozeiro
  Cum de a învăța să dansezi de la un videoclipCum de a învăța să dansezi de la un videoclip
  Cum să începeți un grup de dansCum să începeți un grup de dans
  Cum să dansați pe BachataCum să dansați pe Bachata
  Cum să dansezi înclinându-ți fundulCum să dansezi înclinându-ți fundul
  Cum sa dansezi dansulCum sa dansezi dansul
  Cum să dansați muzica MacarenaCum să dansați muzica Macarena
  Cum sa dansezi la scoala (pentru baieti)Cum sa dansezi la scoala (pentru baieti)
  Cum sa dansezi freestyleCum sa dansezi freestyle
  Cum să dansați pașii Salsa de bazăCum să dansați pașii Salsa de bază
  » » Cum să dansezi într-o rază
  © 2021 itholoinfo.com