itholoinfo.com

Cum să estimați suma de bani pe care o veți câștiga ca un exotic Stripper sau Dancer

Dacă te-ai străduit deja de o dansatoare exotică, probabil că te-ai întrebat: "Câți bani pot să fac? Este oare merită?" Ultimul lucru pe care vrei să-l faci este să te duci dezbracat într-un amestec! ceea ce obțineți financiar este esențial pentru viitorul și viitorul dvs. în această carieră. Odată ce vă puteți anticipa bugetul, veți avea și pace, știind că ați luat decizia corectă.

pași

Imagine intitulată Preziceți suma de bani pe care o veți face ca un dansator exotic Stripper Pasul 1
1
Înțelegeți unde provin banii. Cele două surse principale de bani pe care le veți câștiga vor proveni de la (1) dansuri în stadiu și (2) dansuri de tur. Termenii dans tur, dansul de masă, dansul privat și dansul personal pot fi folosite interschimbabil.
 • Imagine intitulată
  2
  Începeți prin a vă colecta sfaturile de la dansurile de scenă. Prima ta sursă de venit va fi de la dansuri de scenă. Acestea sunt banii pe care îi primești după ce te-ai prezentat. Ar trebui să încercați să colectați sfaturi de la toată lumea care stă pe sau în apropierea scenei și care poate v-ați văzut dansul. Deoarece majoritatea sesiunilor de dans constau din două cântece de trei și jumătate, clubul va avea aproximativ opt fete care dansează pe oră. Rețineți că există cel puțin un interval de 30 de secunde între dansatori, deci există șansa ca doar șapte fete să fie pe scenă pe oră / pe scenă. În funcție de numărul de etape care există în clubul dvs., de câte fete se află în schema mesei rotunde și de numărul de clienți care există, probabil veți face între 20 și 100 de dolari pe spectacol pe scenă.
 • Imagine intitulată Previzualizarea sumelor de bani pe care le veți face ca un dansator exotic Stripper Pasul 3
  3


  Completați scenariul dansului cu bani cu dansuri private. Cele mai multe dansuri sunt între 20 și 40 de dolari pe dans, deci cheia pentru a face o mulțime de bani este să-i păstrați pe clienți cumpărați dansuri de la dvs. odată ce sunteți deja cu ei pe scaun. Cel mai bun lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă dansați dansul în timpul cel mai seducător în ultimele 30 de secunde. Când auziți piesa care se termină, întrebați-vă pe clientul dvs. dacă dorește să continuați. Dacă o faci bine, va vrea mai mult!
 • Imagine intitulată
  4
  Alăturați-vă celor două surse. Luând banii pe care îl faci pe dansurile de scenă și ce poți face prin a-ți atrage clienții să cumpere dansuri de la tine, poți face între 160 și 200 de dolari pe oră. Desigur, această sumă poate varia ... Unele nopți veți face mai mult și altele mai puțin, dar aceasta este media pe care trebuie să vă așteptați.
 • sfaturi

  • Nu luați respingerea personalului.
  • Pentru a câștiga mai mulți bani, încercați să nu beți sau să utilizați droguri la locul de muncă, deoarece acest lucru vă va împiedica să urmăriți cine vă oferă cele mai multe sfaturi și poate fi o posibilă sursă de venit de dans privat.
  • Fiți întotdeauna plăcută clienților, chiar dacă nu vă vor sfătui.
  • Oamenii care nu vă vor sfătui la început își pot schimba mintea și vă pot sfătui mai târziu seara, așa că mereu încercați să vă colectați gratuități de la cei care nu au făcut-o.

  avertismente

  • Nu vă așteptați ca toți să vă sfătuiască. Poate că nu și-au văzut dansul pentru că tocmai au intrat, au revenit din baie sau au luat un dans privat de la alt dansator.
  • Este ușor să fiți supărat dacă cineva nu sfidează, dar nu lăsați-l să vă consume noaptea și să vă lase într-o stare proastă. Doar recompune-te si stii ca unii clienti dau mai multe sfaturi decat altele, asa ca in cele din urma, rezultatul este echilibrat.
  • Nu fura clientii de pe scena cand o alta fata danseaza. Fă curtoazie și asigură-te că încerci să faci dansuri de tură, fără să jignesti pe alți dansatori.
  • Nu țineți prea mult timp după colectarea sfaturilor după dansul de scenă, băieții au dificultăți în a-și aminti ultimul dansator odată ce o fată nouă se află pe scenă.

  Materiale necesare

  • O casetă de bani pentru a vă păstra sfaturile
  • Un aliaj pentru a-ți colecta sfaturile
  • Elastice sau agrafe pentru a vă organiza sfaturile
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să dansați pe BachataCum să dansați pe Bachata
  Cum sa dansezi sala de dansCum sa dansezi sala de dans
  Cum de a dansa Jazz LyricCum de a dansa Jazz Lyric
  Cum să dansezi în noaptea unui club de noapte StripteaseCum să dansezi în noaptea unui club de noapte Striptease
  Cum să reintroducețiCum să reintroduceți
  Cum să fii un Dancer mai bunCum să fii un Dancer mai bun
  Cum să te îmbraci pentru o clasă de jazzCum să te îmbraci pentru o clasă de jazz
  Cum sa faci bani pe joc OblivionCum sa faci bani pe joc Oblivion
  Cum să adăugați bani la o călătorie școlarăCum să adăugați bani la o călătorie școlară
  Cum sa devii o Odalisca in Ragnarok OnlineCum sa devii o Odalisca in Ragnarok Online
  » » Cum să estimați suma de bani pe care o veți câștiga ca un exotic Stripper sau Dancer
  © 2021 itholoinfo.com