itholoinfo.com

Cum sa dansezi sala de dans

Deci vrei sa dansezi sala de bal? Sunteți pe cale să intrați într-o lume de clasă, tradiție și o mulțime de distracție. „Sala de dans“ este un termen generic pentru o varietate de stiluri de dans tradițional, inclusiv rumba, cha-cha-cha, tango, vals și foxtrot, pentru a menționa doar dansuri alguns.Essas vin din toată lumea și din diferite epoci , dar ceea ce au în comun este că sunt formale, dansate cu un partener și centrate pe mișcare și eleganță. Vestea bună este că dansul în sala de bal în învățare poate fi mai ușor decât ți-ai fi dorit, dar vei avea multă distracție înainte de tine.

pași

Partea 1
Alegerea unui stil de dans în sala de bal

Imagine intitulată Ballroom Dance Pasul 1
1
Căutați toate stilurile de dans diferite care sunt considerate dansuri în sala de bal. Află care dintre ele te atrag cel mai mult. Deși nu este necesar să înveți totul, va trebui să cunoașteți unele dintre cele principale de la început.
 • Există mai multe stiluri de dans în sala de bal, de obicei împărțite în standard și latino. Stilurile standard includ valsul, tangoul, foxtrotul, valsul vienez și QuickStep. Latine include ceai-ceai-ceai, rumba, samba, dublu pas și jaz. Deși pot varia într-o oarecare măsură, în special între stilurile americane și cele internaționale, baza fiecăruia este o secvență foarte precisă și distinctă a pașilor.
 • Dansurile complicate cum ar fi bolero și dublu pas pot fi învățate mai târziu, dar dacă vrei să ieși dans și să nu se blocheze într-un scaun toată noaptea, trebuie să învețe elementele de bază, cum ar fi rumba, cha-cha-cha, tango, vals și Foxtrot.
 • Imagine intitulată Ballroom Dance Step 2
  2
  Decideți care sunt obiectivele dvs. de dans. Doriți să dansați în societate sau să concurați? Vreți să ieșiți în fiecare weekend sau doar să vă pregătiți pentru o nuntă? Un tip specific de eveniment poate necesita învățarea unui singur stil. Veți fi mai bine pregătiți pentru o noapte de dansuri sociale și casual dacă învățați pașii de bază pentru diferite stiluri. Indiferent de obiectivele dvs., amintiți-le când mergeți.
 • Imagine intitulată Ballroom Dance Step 3
  3
  Găsiți o școală sau un profesor specializat în dansul în sala de bal. Pentru a face acest lucru, utilizați anunțurile sau efectuați o căutare rapidă pe Google. Contactați una sau mai multe școli și discutați cu ei despre obiectivele dvs. și dacă vă pot ajuta să ajungeți la ele.
  • Știți ce doriți și dacă nevoile dvs. corespund cunoștințelor și metodelor instructorilor. Vorbind cu alți studenți și văzând cât timp au fost în școală sau participând la una sau mai multe ore, vă poate oferi o idee bună. Unele școli, de exemplu, se specializează în dans competitiv, în timp ce altele se concentreze pe sprijinirea tinerilor dansatori pentru a câștiga experiență (și curaj!) Pentru a face față ringul de dans pe invitatii de nunta lor viitoare.
  • Uitați-vă la grupurile și activitățile elevilor dacă locuiți în apropierea unei colegii. Multe au cursuri de dansuri de tip ballroom, deschise spre exterior.
 • Partea 2
  Învățarea dansului în sala de bal

  Imaginea intitulată 51994 4
  1
  Aflați pătratul pătrat. Puteți practica un pic cu ajutorul site-urilor sau videoclipurilor, dacă vă este frică să mergeți la prima clasă fără nici o cunoaștere. Începeți prin a învăța pasul pătrat, elementele de bază ale multor dansuri.
  • În acest pas, vă mutați picioarele într-un pătrat. Începeți cu picioarele împreună și greutăți pe piciorul drept. Faceți un pas înainte cu piciorul stâng și deplasați greutatea la acel picior. Apoi pas cu piciorul drept în stânga, lăsând un spațiu de aproximativ un picior între ele. Finalizați această primă secvență prin deplasarea greutății la piciorul drept și prin îmbinarea picioarelor, deplasând piciorul stâng pentru a găsi dreptul. Repetați secvența în sens invers. Mutați greutatea la piciorul stâng și mutați piciorul drept într-un pas mic. Schimbați greutatea și mutați piciorul stâng înapoi și în lateral. Finalizați pasul pătrat mutând piciorul drept pentru a găsi pe cel stâng.
  • Dacă aveți dificultăți, amintiți-vă că întotdeauna piciorul exterior se mișcă în jurul pătratului pe care îl faceți.
 • Imagine intitulată Ballroom Dance Step 4
  2
  Faceți-i mai mulți pași acasă. Există multe articole pe internet care vă pot oferi secvența de bază a pașilor și mișcărilor corporale ale altor dansuri de bal, inclusiv cum să dansați rumba, Cum de a dansa ceai-ceai-ceai, Ca Sambar, Cum sa dansezi tango și Cum să dansați valsul.
  • Videoclipurile și conținutul online nu înlocuiesc neapărat beneficiile unei lecții. Un profesor de dans va fi capabil să ofere instruire individualizată care va fi crucială pentru îmbunătățirea abilităților de dans.


 • Imagine intitulată Ballroom Dance Step 5
  3
  Mergeți la o sală de dans în sala de bal. Cu toate că are unele cunoștințe de bază pașii, clasele vor ajuta cu toate celelalte aspecte importante care alcătuiesc dansul, inclusiv postura, comunicare și eticheta. Unele clase cer să vii cu un partener, dar multe sunt destinate persoanelor fără un partener specific.
  • Nu uitați să verificați prețurile așa cum acestea variază. Alegeți o școală și un profesor care merită prețul lor. Multe studiouri de dans oferă studenților potențiali o lecție gratuită de primă clasă sau low-cost care le va permite să se potrivească mai bine locului cu obiectivele. Clasele de grup sunt adesea mai ieftine decât cele private, în timp ce cea mai bună pregătire specializată și personalizată pentru dansul competitiv poate fi de sute de ori mai scumpă.
 • Imagine intitulată Ballroom Dance Step 6
  4
  Ascultați muzica lounge. Adresați-vă profesorului pentru o listă cu cântecele de ritm pe care lucrați. Cumpărați-le și ascultați-le în fundal. Puteți găsi, de asemenea, unele colecții muzicale selectate pentru un anumit dans.
  • Ridicați ritmul dansului și numărați-l cu voce tare pe măsură ce muzica joacă. Însoțirea ritmului muzicii cu palmele este bună pentru mulți dansatori pentru prima dată. De asemenea, încercați să vizualizați dansatorii care se deplasează în funcție de muzică. Simte stilul dansului dincolo de ritm.
 • Imagine intitulată Ballroom Dance Step 8
  5
  Mergeți la un antrenament din atelierul dvs. Cele mai multe școli au pregătire în afara clasei, însă puteți practica și singure. Nu vă fie teamă să cereți ajutorul unor dansatori mai experimentați.
 • Imaginea intitulată 51994 9
  6
  Găsiți un partener pentru a practica în afara clasei. Poate că aveți un prieten care ar dori să învețe să danseze, sau poate că nu puteți convinge partenerul să vă însoțească în această aventură.
  • Oamenii au toate formele și dimensiunile. Este un fapt al vieții. Reglați stilul de poziționare și de dans pentru a vă îngriji partenerul, mai ales dacă diferențele de înălțime sau mărime pot provoca un contact neconfortabil de la mâini la mână. Amintiți-vă că dansul în sala de bal implică grație, educația și curtoazia.
  • Dansați la nivelul partenerului dvs. Nu încercați să faceți toți pașii noi înainte cu cineva care începe. Dansul de dans ar trebui să fie distractiv pentru toți cei implicați. Nu are nici un rost să încerci să iesi în evidență prin umilirea partenerului tău. Când un cuplu lucrează împreună, dansul este ceva foarte frumos.
  • Secretul de a dansa împreună și nu unul aproape de celălalt este comunicarea. Acest lucru nu este transmis prin orice cod special, și a cucerit dar folosind mișcări ale corpului subtile care pot fi detectate cu ușurință atunci când ambii dansatori în picioare și menținerea postura.
 • Imagine intitulată Ballroom Dance Pasul 9
  7
  Pleacă la dans! Ești în el să înveți să dansezi, așa că du-te. Chiar și după prima clasă, nu ezitați să ieșiți în public. Dacă ați învățat doar doi pași, utilizați-i. E suficient să dansezi și să te distrezi pe ringul de dans.
  • Cereți să dansați cu toată lumea! Atât dansatorii începători, cât și dansatorii experimentați vor contribui la îmbunătățirea dansului, în timp ce primii vor verifica ceea ce cunosc deja și cei din urmă îi vor corecta. De regulă, dansatorii în sala de bal nu spun "nu" când îi inviți să danseze.
  • Dacă cineva te invită să dansezi, spune "da"! Amintiți-vă, în afară de a fi nepoliticos să spuneți "nu", nu trebuie să pierdeți o șansă de a vă îmbunătăți abilitățile indiferent de cine vă invitați.
  • Amintiți-vă că eticheta dance hall este împotriva a dansa mai mult de două cântece la rând cu aceeași persoană. Puteți rămâne acasă și puteți dansa în sufragerie dacă doriți doar să dansați cu prietenul sau prietena dvs.
 • sfaturi

  • Când se confruntă cu un nou partener într-una din pozițiile de bază, fiecare dansator ar trebui să privească peste umărul celuilalt. În caz contrar, intensitatea de a privi în ochii unei persoane atât de aproape fizic poate fi incomod și chiar un pic înfricoșător.
  • Nu stati ca o pereche de cluburi! Dacă nu conduceți, amintiți-vă că sunteți în continuare un partener activ și însoțiți șoferul fără a vă împinge pe ringul de dans.
  • Dacă conduceți, nu împinge partenerul tău pe banda! Există o diferență între a fi un șofer puternic și a fi dominantă. Dansul cu un partener presupune comunicare, dăruire și primire.
  • Dansul de dans este, în esență, elegant. Gândiți-vă la eleganță atunci când practicați. Dansul nu implică doar învățarea unde să vă mișcați picioarele - este un nou mod de a mișca întregul corp în strânsă coordonare cu o altă persoană care se mișcă tot corpul. Este mult mai bine să înveți pașii de bază pentru a putea să plutești aproape pe pistă decât să încerci să faci pași complicați și să arăți ca un vițel care învață să meargă. Dacă știți doar unde să vă puneți picioarele, nu știți cum să dansați.
  • Faceți pași mici și ambii dansatori vor arăta mai bine și mai echilibrați în dans. În majoritatea dansurilor din sala de bal, piciorul stâng al șoferului merge înainte și piciorul partenerului se întoarce. Cei care conduc trebuie să aibă grijă să-și mențină pașii mici. În plus, iluzia de a pluti pe banda nu este creată de câțiva pași mari, ci mai degrabă printr-o succesiune rapidă de pași mici incrementali.

  avertismente

  • Dansul este fizic și, ca orice activitate fizică, poți fi rănit dacă o faci greșit. Orice pas care necesită sprijinul unui partener pentru echilibru trebuie să fie încercat numai sub supravegherea unui instructor și dacă ambii parteneri sunt familiarizați cu rolurile lor.

  Surse și cotatii

  Afișați mai multe ... (1)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să deveniți un mare ForrozeiroCum să deveniți un mare Forrozeiro
  Cum de a învăța să dansezi de la un videoclipCum de a învăța să dansezi de la un videoclip
  Cum să începeți un grup de dansCum să începeți un grup de dans
  Cum să dansați pe BachataCum să dansați pe Bachata
  Cum să dansați muzica MacarenaCum să dansați muzica Macarena
  Cum să dansezi într-o razăCum să dansezi într-o rază
  Cum să dansezi într-o baladăCum să dansezi într-o baladă
  Cum sa dansezi freestyleCum sa dansezi freestyle
  Cum sa dansezi ceai de ceai de ceaiCum sa dansezi ceai de ceai de ceai
  Cum să dansați pașii Salsa de bazăCum să dansați pașii Salsa de bază
  » » Cum sa dansezi sala de dans
  © 2021 itholoinfo.com