itholoinfo.com

Cum sa renunti la fumat folosind o carte de Allen Carr

Pentru a citi Metoda Easy Stop Smoking

este o alternativă pentru a părăsi țigara. Cartea, scrisă de un fost foști fumător inveter, a vândut 6 milioane de exemplare după intrarea pe piață acum 20 de ani. Se promite că veți fi un fumător până la sfârșitul lecturii fără anxietate, creștere în greutate sau suferință. Ce se întâmplă este că autorul neagă toate motivele pe care trebuie să fumeze - lăsându-vă nici o scuza pentru a continua acest obicei prost și fără sensul de „sacrificiu.“ Încearcă-l!

pași

Imaginea intitulată Opriți fumatul prin utilizarea unei cărți Allen Carr Pasul 1
1
Mergeți la o bibliotecă, răsfoiți internetul sau vizitați o librărie pentru a obține o copie a cărții Metoda Easy Stop Smoking.
 • Imaginea intitulată Opriți fumatul utilizând o carte Allen Carr Pasul 2
  2
  Pregătește-te să citești cartea. Stai departe de distragerile și goliți mintea. Puteți încerca să o citiți imediat. De asemenea, asigurați-vă că într-adevăr doriți să renunțați la fumat.
 • Imaginea intitulată Opriți fumatul prin utilizarea unei cărți Allen Carr Pasul 3
  3
  Urmați toate instrucțiunile către literă. Nu săriți nici o parte, chiar dacă se pare că se repetează.
 • Imaginea intitulată Opriți fumatul prin utilizarea unei cărți Allen Carr Pasul 4
  4
  Încercați să înțelegeți cu adevărat exemplele date pentru a recunoaște faptul că fumatul nu aduce nici un beneficiu.
 • Imaginea intitulată Opriți fumatul prin utilizarea unei cărți Allen Carr Pasul 5


  5
  Ștergeți ultima țigară și faceți un jurământ solemn că nu mai fumați niciodată. Fă-o cu bucurie și nu cu incertitudine sau puțină voință.
 • Imaginea intitulată Opriți fumatul prin utilizarea unei cărți Allen Carr Pasul 6
  6
  Bucurați-vă de beneficiile unei vieți fără țigări.
  • O avalanșă de arome noi - plăcute și neplăcute - va fi remarcabilă. Acest lucru se datorează faptului că fumul de tutun se disipează din mediul înconjurător (dacă fumați în interior) și, de asemenea, că simțul mirosului se întoarce. Lumina tămâie va aduce "armonie olfactivă" tuturor mediilor - ceea ce este deosebit de important în primele zile.
   Imaginea intitulată Renunțați la fumat prin folosirea unei cărți Allen Carr Pasul 6Bullet1
  • Alimentele vor gusta mai bine - mesele si bauturile sunt mai frumoase fara o tigara.
   Imaginea intitulată Renunță la fumat folosind o carte Allen Carr Step 6Bullet2
  • Vei avea mai multă suflare.
   Imaginea intitulată Renunțați la fumat prin utilizarea unei cărți Allen Carr Pasul 6Bullet3
 • Imaginea intitulată Opriți fumatul prin utilizarea unei cărți Allen Carr Pasul 7
  7
  Spuneți altor persoane despre carte! Recomandați-o prietenilor și fumătorilor de familie sau dați-i câteva copii la bibliotecă. Cartea nu este la fel de populară în Brazilia ca și în Europa, deoarece ar însemna sfârșitul nu numai al industriei tutunului, ci și al industriei de produse cu nicotină și a clinicilor private. Deci ei folosesc toate influențele și banii pe care-i au, astfel încât această cunoaștere nu va veni la voi.
 • sfaturi

  • Doar peste înțelepciunea lui Carr: „Fumatul este ca loveste cu capul de un perete și apoi se opresc să se simtă bine“ și „Fumatul este ca poartă pantofi strâmt să se simtă bine pentru a le scoate din picioare.“
  • În timpul procesului, amintiți-vă F.R.S.C de fiecare dată când simți că fumezi. F.R.S.C. înseamnă Foamete, Furie, Singurătate și Oboseală. Utilizați aceste cuvinte ca sfaturi pentru a ghici ce cauzează voința. Nu știu de ce vrei să fumezi? Încercați să ghiciți. E târziu? Îți este foame? Te deranjează ceva? Ce contează este faceți ceva pentru a rezolva problema de fiecare dată când se întâmplă. Și dacă nu sunteți sigur ce să faceți, alegeți primul lucru care vine în minte - vă va pregăti creierul pentru data viitoare. Perfecționarea modurilor în care vă ocupați de acestea vă va permite să controlați mai ușor dorințele viitoare și să le faceți să disipeze mai repede.
  • Amintiți-vă, nu există "o ultimă drag" - așa ați început să fumați.
  • Veți câștiga greutate numai dacă înlocuiți țigările cu alimente. Cu toate acestea, ar fi necesar ca multe kilograme să aibă aceleași riscuri pentru sănătate ca și tutunul.
  • Dacă vă aflați într-o situație tentantă, cu o voință puternică de a fuma, vă pare rău pentru oamenii care fumează, nu pentru invidie.
  • Dacă chiar și după citirea cărții simți că fumezi, căutați câteva fraze de încurajare.
  • Tactica agresivă, cum ar fi statisticile și imaginile puternice, fac fumătorii mai îngrijorați, făcându-i să fumeze mai mult. Dacă ar fi fost suficient să-i facă să renunțe la dependență, ar fi fost deja.
  • Dacă pașii din carte nu funcționează pentru dvs., probabil că faceți ceva greșit. Urmați toate instrucțiunile date și citiți cartea până la capăt.
  • În cele din urmă, ideea de a fuma o țigară (indiferent de motiv) pur și simplu nu vi se va întâmpla. În cazul fumătorilor și al persoanelor care au început să renunțe la fumat, suna ridicol, dar este adevărat. Veți deveni în mod natural indiferent de fumat ca orice alt non-fumător. Nu este o chestiune de voință sau de "suprimare" a gândurilor. Odată ce ați rezolvat dorințele, ei vor dispărea pur și simplu. Majoritatea acestora, inclusiv dependența fizică, vor fi mult mai slabi decât vă așteptați și vor dispărea în primele zile.
  • Fii atent cu toate miturile despre fumat! Mai jos sunt enumerate unele dintre ele, toate deja discreditate:
   • Fumătorii preferă să fumeze - ei devin deprimați atunci când nu fumează, aceasta se numește dependență.
   • Fumătorii aleg să fumeze - este atât de alegerea lor ca dependent de heroină alege să înceapă și să continue să folosească drogul.
   • Fumatul reduce plictiseala si stresul - dependenta.
   • Fumatul îmbunătățește concentrarea și relaxarea "- dependență.
   • Renunțarea la fumat este dificilă și fumătorii suferă atunci când se opresc "- nu cu metoda descrisă în această carte.
  • Căutați componente pentru țigări. Oricine ar simți dezgustat să vadă ce pun în plămâni.
  • Fumul nu pierde in greutate Reduce cantitatea de mușchi, iar organismul stochează restul de grăsimi în jurul organelor vitale, ceea ce duce la o mare varietate de alte probleme de sănătate.

  avertismente

  • Nu reduceți numărul de țigări afumate pentru a opri fumatul. Acest lucru prelungește abstinența și depresia, făcând țigările mai prețioase.
  • Nu faceți nici un fel de terapie de substituție cu nicotină. Aceste tratamente se bazează pe produsul responsabil pentru dependență.
  • Orice modificare majora a stilului de viata ar trebui facuta cu urmarirea medicala. Rețineți că multe planuri de sănătate acoperă produsele utilizate în tratamentul tutunului, atât timp cât aveți o rețetă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să împrumut o carte KindleCum să împrumut o carte Kindle
  Cum să citiți cărți buneCum să citiți cărți bune
  Cum de a vă îmbunătăți vocea pentru a cânta dacă este fumătorCum de a vă îmbunătăți vocea pentru a cânta dacă este fumător
  Cum să opriți fumatulCum să opriți fumatul
  Cum sa faci prietenul tau sa renunte la fumatCum sa faci prietenul tau sa renunte la fumat
  Cum să opriți de fumat, chiar dacă dorițiCum să opriți de fumat, chiar dacă doriți
  Cum să opriți fumatul imediatCum să opriți fumatul imediat
  Cum sa fumezi regulat si sa nu devii dependentCum sa fumezi regulat si sa nu devii dependent
  Cum să scrieți comentarii despre o carteCum să scrieți comentarii despre o carte
  Cum să publicați propria dvs. carteCum să publicați propria dvs. carte
  » » Cum sa renunti la fumat folosind o carte de Allen Carr
  © 2021 itholoinfo.com