itholoinfo.com

Cum să deveniți un copil (pelvian)

Deși poziția pelviana (în care copilul este „așezat“ în uter) este comun pe tot parcursul sarcinii, este de așteptat ca el întoarce cu susul în jos pentru a ajunge la „varful“ cu câteva săptămâni înainte de naștere. În ciuda acestui fapt, aproximativ 3% dintre aceștia rămân cu femele refuzate până la sfârșitul sarcinii. Aceste nenéns sunt numite „copii pelviene“ si sunt la risc mai mare de a prezenta anumite probleme, cum ar fi displazia de sold si lipsa de oxigen la creier in timpul de livrare. În cazul în care copilul dumneavoastră nu sa transformat, știu că există mai multe metode naturale care ajută copilul să ajungă în poziția corectă. Puteți începe să le puneți în practică după obținerea avizului medical și de la cea de-a 30-a săptămână de gestație.

pași

Partea 1
Exerciții (săptămâna 30 până la 37)

Imaginea intitulată
1
Încercați metoda de înclinare pelviană sau inversiune posturală. Acesta este cel mai folosit pentru a transforma bebelușii în pântece. Îi ajută pe făt să tragă bărbia în piept, efectuând o mișcare cunoscută sub numele de flexie, care este primul pas spre obținerea poziției corecte.
 • În acest exercițiu, ar trebui să lăsați soldul aproximativ 30 până la 45 cm deasupra înălțimii capului. Cea mai ușoară modalitate de a face acest lucru este așezarea pe podea și așezarea pernelor sub șold până la atingerea înălțimii necesare.
 • O opțiune valabilă este folosirea unei plăci mari de călcat (poate fi chiar o masă de călcat) ca o copie de rezervă. Va trebui să plasați materialul pe pat sau pe canapea. Apoi, așezați-vă pe lemn folosind o pernă pentru a vă oferi mai mult confort. Picioarele ar trebui să rămână sus.
 • Încercați să faceți acest exercițiu de 3 ori pe zi timp de 10 până la 15 minute la un moment dat. Stomacul trebuie să fie gol și, în mod ideal, practica trebuie efectuată în timpul orelor în care copilul este activ. Relaxați-vă și respirați adânc în timpul mișcării. Dacă preferați, puteți combina o astfel de metodă cu aplicarea căldurii și a gheții sau a sunetului pentru a stimula copilul.
 • Imagine intitulată Întoarceți un pașon pentru copii 2
  2
  Încercați să vă aduceți genunchii în piept. Acest exercițiu utilizează gravitatea pentru a încuraja bebelușul să facă un salturi și să rămână în poziția corectă pentru naștere.
  • Îngenuncheați pe podea sau pe pat și lăsați coatele să se odihnească pe suprafața aleasă. Țineți fese abrupte și bărbie, sprijinindu-vă de piept. Poziția permite ca partea inferioară a uterului să se extindă, făcând loc capului copilului.
  • Rămâi în această poziție timp de 5 până la 15 minute, de două ori pe zi. Încercați să faceți acest exercițiu pe un stomac gol pentru a scădea șansele de a vă simți rău ulterior.
  • Dacă simțiți poziția copilului, este posibil să-l ajutați să se întoarcă. Pe măsură ce vă sprijiniți pe un cot, utilizați cealaltă mână pentru a face o presiune ușoară în sus pe fese, care ar trebui să fie situată chiar deasupra osului pelvian.
 • Imagine intitulată Turn a Baby Breech Pasul 3
  3
  Pariați pe inversarea înclinată spre înainte. Acest exercițiu este similar cu cel al genunchiului împotriva pieptului, diferența fiind puțin mai intensă.
  • Începeți în poziția genunchilor pe piept pe pat sau pe vârful unui pas. Așezați cu grijă palmele pe podea (dacă acestea sunt susținute de pat) sau la nivelurile de 2 sau 3 pași de mai jos. Amintiți-vă să vă păstrați bărbia în timp ce vă ajutați să vă relaxați mușchii pelvieni.
  • Trebuie să foarte fiți atent atunci când practicați această poziție deoarece există riscul ca mâinile să alunece. Rugați-vă partenerul sau pe cineva în care aveți încredere să vă țineți umerii și să acordați asistență pe tot parcursul exercițiului
  • Țineți poziția timp de până la 30 de secunde. Cel mai bine este să faceți exercițiul de câteva ori pe zi (3 sau 4 repetări) decât să mențineți această poziție mai mult.
 • Imagine intitulată Întoarceți un vârtej de paie 4
  4
  Bucurați-vă de intrarea în piscină. Când înotați, ghemuite și învârtiți în apă, puteți ajuta copilul să se întoarcă în poziția de vârf. Încercați următoarele exerciții:
  • Strângeți-vă la baza piscinei și apoi faceți o împingere ca și cum ați sări și așezați brațele până când rupeți suprafața apei.
  • Simplul act de înot în piscină încurajează deja copilul să se miște (în afară de sentimentul de ușurare în disconfortul ultimelor săptămâni de gestație). Crawl și bustul sunt considerate a fi modalități bune de a stimula copilul.
  • Amestecați înainte și înapoi în partea de jos a bazinului. Aceste manevre vor relaxa mușchii și vor facilita rotirea bebelușului în uter. Dacă aveți un echilibru bun, încercați să rămâneți cu capul în jos pe mâini și țineți poziția atâta timp cât vă puteți prinde respirația.
  • Utilizați scufundarea în avantajul dvs. Înmuiați și, în același timp, încercați să îndreptați capul copilului în poziția corectă folosind mișcări blânde. Senzația de luminozitate și curgerea apei poate ajuta copilul să se întoarcă.
 • Imaginea intitulată
  5
  Fiți conștienți de poziția dumneavoastră. În plus față de exercițiile specifice pentru a stimula copilul să se întoarcă, este important să acordați atenție poziției corpului dumneavoastră în fiecare zi. Acest lucru se datorează faptului că modul în care vă comportați fizic poate afecta mișcările copilului.
  • Este important să știți cât de bună postură permite copilului să aibă cât mai mult spațiu posibil în uter pentru a se întoarce și a rămâne în poziția corectă. Pentru a poziționa corect corpul, amintiți-vă următoarele sfaturi:
  • Stați cu coloana vertebrală dreaptă și bărbia paralelă cu podeaua.
  • Relaxați-vă umerii. Dacă stați cu coloana vertebrală și bărbia în poziția corectă, umerii dvs. vor fi în mod natural relaxați și aliniați. Evitați să le aruncați înapoi.
  • Încercați să scoateți burta înăuntru. Abdomenul nu poate fi aruncat înainte.
  • Acordați-vă fesele pentru a vă face centrul de greutate al șoldului.
  • Lăsați picioarele în poziția corectă. Acestea ar trebui să fie lățimea umerilor astfel încât să puteți distribui greutatea corporală în mod egal între ele.
 • Partea 2
  Tehnici alternative (săptămâna a 30-a până la a 37-a)

  Imagine intitulată Turn a Baby Breech Step 6
  1
  Utilizați comprese calde și reci. Aplicând ceva rece pe partea superioară a burta și ceva cald pe dedesubt, acest lucru poate încuraja copilul să scape de senzația rece și să se îndrepte spre căldură. În acest fel, este posibil ca aceasta să se termine.
  • Așezați o pungă cu gheață rece sau un pachet de legume congelate deasupra burta, lângă capul bebelușului. Scopul este să-l scoatem din frig și să ne întoarcem pentru a găsi o poziție mai confortabilă.
  • O alternativă este să utilizați sacul termic înghețat în timp ce sunteți stratificat până la șolduri într-o cadă cu apă fierbinte. În acest fel, bebelușul se poate deplasa spre căldură. În cazul în care cada nu este o opțiune, puteți plasa, de asemenea, o pungă încălzită sau o sticlă de apă fierbinte pe partea inferioară a burții.
  • Această tehnică care alternează frigul și căldura este complet sigură și poate fi utilizată ori de câte ori doriți. Există femei care preferă să combine înclinarea pelviană cu comprese calde și reci.
 • Imagine intitulată Întoarceți un copil în picioare Pasul 7
  2


  Utilizați sunete pentru a stimula copilul să se întoarcă. În ambele metode de mai jos, obiectivul este de a face copilul să meargă la sunete și să rămână în poziția corectă.
  • Un truc frecvent folosit este de a pune căști pe partea inferioară a burții. Puteți descărca melodii realizate în special pentru copii care nu sunt încă născuți sau sunt nou-născuți. Încercați muzica clasică moale sau versiuni ale preferințelor dumneavoastră preferate.
  • O opțiune este să cereți partenerului dvs. să se apropie de partea inferioară a burții și să vorbească cu copilul. Astfel, copilul va fi încurajat să se îndrepte spre vocea tatălui. Este o mare oportunitate ca tatăl și fiul să creeze o legătură afectivă.
 • Imagine intitulată Întoarceți un pașon de paie 8
  3
  Vizitați un chiropractician cu experiență folosind tehnica Webster. Această metodă a fost dezvoltată pentru a restabili echilibrul și funcția pelviană. Se crede că acest tratament încurajează bebelușul să se rotească în poziția corectă pe cont propriu.
  • Tehnica Webster constă din 2 puncte. Primul vizează echilibrarea oaselor sacrale și pelvine, pe lângă alinierea lor. Dacă acestea nu sunt la nivel, copilul nu va putea să efectueze mișcările necesare pentru a se deplasa la poziția vertexului.
  • Al doilea punct este de a ajuta la reducerea tensiunii și a presiunii asupra ligamentelor care susțin uterul, favorizând relaxarea regiunii. Ca urmare, copilul are mai mult spațiu pentru a se deplasa și a se răsuci pentru a rămâne în poziția corectă înainte de naștere.
  • Rețineți că această metodă este un proces gradual și, ca atare, vă cere să participați la întâlniri de cel puțin 3 ori pe săptămână în ultimele săptămâni de sarcină. Verificați dacă profesionistul care vă participă este bine calificat și cu experiență în tratamentul femeilor gravide ale căror copii nu s-au întors.
 • Imagine intitulată Turn a Baby Breech Step 9
  4
  Aflați mai multe despre moxibustion. Aceasta este o tehnică tradițională chineză care constă în arderea ierburilor pentru a stimula anumite puncte de acupunctură.
  • Pentru a transforma un copil în ședințe, se folosește arderea unei plante cunoscute sub denumirea de salvie. Procesul se desfășoară pe partea unui punct de acupressură numit BL 67, situat în exteriorul degetului mic al mamei.
  • Se crede că această tehnică încurajează copilul să devină mai activ, încurajându-l să se întoarcă pe poziția de vârf pe cont propriu.
  • Moxibustia este de obicei efectuată de un acupuncturist (uneori ca tratament complementar al acupuncturii tradiționale) sau de un medic calificat în medicina chineză. Dar dacă doriți să încercați metoda de la domiciliu, batoanele de salvie folosite în acest proces pot fi achiziționate pe internet la prețuri destul de accesibile.
 • Imaginea intitulată
  5
  Încercați hipnoza. Există cazuri de mame care au reușit să-și facă copiii să se întoarcă datorită unui medic hipnoterapeut licențiat profesional.
  • Hipnoterapia este alcătuită din 2 pași. În primul rând, mama merge într-o stare profundă de relaxare prin hipnoză. Cu mușchii pelvieni bine relaxați și partea inferioară a uterului extinse, copilul câștigă spațiu și stimulează să se întoarcă.
  • În cel de-al doilea pas, mama este încurajată să folosească tehnici de vizualizare pentru a-și imagina copilul întorcându-se și ajungând în poziția corectă.
  • Adresați-vă medicului dumneavoastră pentru un hypnotherapist de încredere sau vizitați site-ul Institutului brazilian de hipnoterapie pentru a găsi un profesionist calificat și capabil să vă ajute.
 • Partea 3
  Îngrijirea medicală (după 37 de săptămâni)

  Imagine intitulată Întoarceți un pașon de paie 11
  1
  Verificați o ECV (versiune externă cefalică). De îndată ce gestația depășește semestrul al 37-lea, este foarte puțin probabil ca copilul să poată deveni singur.
  • În acest caz, idealul este de a programa o programare cu medicul dumneavoastră pentru a putea încerca să corecteze poziția copilului prin intermediul versiunii cefalice externe. Este o procedură non-chirurgicală efectuată de un obstetrician într-un spital.
  • În timpul procedurii, medicul dă medicamente pentru a relaxa uterul. Scopul este de a împinge copilul în poziția de vârf cu mișcări făcute pe partea exterioară a burții. Unele mame se simt destul de incomode în timpul aplicării acestei tehnici.
  • De-a lungul procedurii, obstetricianul utilizează un monitor cu ultrasunete pentru a supraveghea copilul și placenta, precum și lichidul amniotic. De asemenea, frecvența cardiacă a copilului este monitorizată - în cazul în care ritmul batei este prea lent, trebuie furnizată o secțiune de urgență cezariană.
  • ECV este eficientă în 58% din cazuri. Șansele de succes cresc atunci când nu este prima sarcină a femeii. Problema este că această metodă nu poate fi utilizată atunci când există complicații cum ar fi sângerarea sau când nivelul lichidului amniotic este sub normal. De asemenea, nu este posibil să se profite de această tehnică atunci când se așteaptă gemeni.
 • Imagine intitulată Turn a Baby Step Breech 12
  2
  Discutați cu medicul despre o secțiune cezariană. Chiar dacă copilul nu este așezat, acest tip de livrare este procedura adoptată atunci când mama așteaptă tripleți, are o placentă anterioară sau a avut o cezariană înainte.
  • Dar dacă toate aspectele legate de gestație sunt normale, cu excepția poziției copilului, depinde de dumneavoastră să decideți pentru nașterea normală sau cezariana. Majoritatea copiilor în scaun se nasc cu opțiunea chirurgicală, deoarece medicii consideră că această alternativă scade riscurile atât pentru mamă, cât și pentru copil.
  • Cesareanele planificate sunt programate, de obicei, numai de la cea de-a 39-a săptămână de gestație. Înainte de intervenția chirurgicală, se efectuează încă un ultrasunete pentru a confirma dacă copilul sa întors în ultimul moment.
  • Cu toate acestea, dacă intrați în muncă înainte de data scadentă și procesul se mișcă prea repede, poate fi necesar să vă dați naștere prin livrare normală, indiferent de planurile dvs.
 • Imaginea intitulată Turn a Baby Step Breech 13
  3
  Luați în considerare livrarea normală, chiar și cu șezut pentru copii. Astăzi, această opțiune nu mai este văzută cu atât de multă frică ca și în trecut.
  • În Brazilia, medicii preferă, de obicei, operația cezariană în cazul copiilor cu prezentare pelviană. Dar nașterea normală poate fi luată în considerare atât timp cât mama îndeplinește anumite condiții.
  • De exemplu, pelvisul mamei trebuie să fie mare enough- copilul trebuie să fi finalizat toate săptămânile de sarcină și de muncă continuă cu ultrasunete normalmente- a arătat că bebelușul are o greutate sanatoasa si nu a prezentat nici o anomalie ( cu excepția poziției pelvine) și obstetricianul responsabil are experiență în livrările normale cu copiii așezați. Femeile care au nascut prin canalul vaginal au mai multe sanse de a obtine un copil prin nastere normala. O altă cerință este că bebelușul nu este prea mare (adică ar trebui să fie între 2,5 și 3,5 kg) și nu este cu cordonul ombilical în jurul gâtului.
  • Dacă credeți că se potrivește acest profil și vrea ca fiul sau fiica ta se naște prin canalul de nastere, discutați cu obstetrician pentru a verifica opțiunile și să decidă dacă o livrare normală este într-adevăr cel mai bun pentru tine si copilul tau.
 • avertismente

  • Consultați întotdeauna medicul sau moașa înainte de a încerca orice exercițiu sau metodă de a transforma copilul în uter. Unele dintre riscurile implicate includ vătămarea severă a cordului sau deteriorarea placentei.
  • Potrivit Asociației Internaționale de Pediatrie Chiropractic, sunt necesare cercetări suplimentare privind utilizarea tehnicii Webster la femeile gravide în scopul de a transforma un copil așezat. Studiile sunt în desfășurare.

  Surse și cotatii  Afișați mai multe ... (5)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să gestionați diabetul zaharat în timpul sarciniiCum să gestionați diabetul zaharat în timpul sarcinii
  Cum să obțineți cele mai bune imagini pe un ultrasunet 3DCum să obțineți cele mai bune imagini pe un ultrasunet 3D
  Decizia dacă ar trebui să aveți o secțiune CDecizia dacă ar trebui să aveți o secțiune C
  Cum de a descoperi Sex BabyCum de a descoperi Sex Baby
  Înțelegerea etapelor de sarcinăÎnțelegerea etapelor de sarcină
  Înțelegerea săptămânilor finale ale sarciniiÎnțelegerea săptămânilor finale ale sarcinii
  Cum sa faci sex in timpul sarciniiCum sa faci sex in timpul sarcinii
  Cum să faci mutarea copilului în timpul examinării cu ultrasuneteCum să faci mutarea copilului în timpul examinării cu ultrasunete
  Cum să supraviețuim în prima săptămână după naștereCum să supraviețuim în prima săptămână după naștere
  Cum să utilizați o minge de fitness în timpul sarcinii și după muncăCum să utilizați o minge de fitness în timpul sarcinii și după muncă
  » » Cum să deveniți un copil (pelvian)
  © 2021 itholoinfo.com