1
Încercați să luptați. Este posibil să fiți recunoscători și fericiți că ați găsit pe cineva cu care puteți să vă împărtășiți nu doar frigiderul și costurile de trai, ci și momentele bune, sentimentele frumoase și tot ceea ce se întâmplă împreună cu un bun prieten - cel care devine ca unul din familie. Uneori, simțind că aveți o pasiune asupra acestei persoane este doar un transfer al acestor sentimente bune. Dacă încercați să le scoateți, ar putea funcționa - dacă este într-adevăr un simplu transfer al emoțiilor. Dacă nu ...
2
Dă-i tot timpul. "Ascunde-te în fața persoanei." Când îți dai seama că ai sentimente pentru ea, începe să flirtezi fără restricție. Fă-ți colegul de cameră să-ți dea seama că e "tipul ideal", drăguț, sexy și amabil. În cazul în care prietenii de același sex este în jurul valorii, a lua pe deasupra lor, de asemenea. Dacă flirtezi cu ei, îți vei ascunde sentimentele pentru colega de cameră.
3
Reprimați sentimentele. Așa e. Luptați-vă de nevoia de a vă mărturisi dragostea, cel puțin până când veți obține un semnal clar că simte același lucru. Păstrați sentimentele pentru voi înșivă. Cel puțin pentru moment.
4
Află dacă există vreo șansă ca cealaltă persoană să se simtă la fel în legătură cu tine. Nu veți putea să vă ascundeți sentimentele pentru totdeauna. Începeți să cercetați, ca și cum nu doriți nimic - folosiți-vă umorul și păstrați lucrurile luminoase. Când auziți un indiciu, urmați-l. De exemplu, spune el, "Nu sunt mulțumit de relațiile mele cu femeile". Spui: "Asta înseamnă că am o șansă?" Dă-i un "wink" și un zâmbet. Dar uita-te la reacția persoanei. Limba corpului ei poate indica dacă ea consideră această posibilitate, de fapt.
5
Conversați-vă sincer, dar continuați să vă ascundeți sentimentele. Încercați să aflați ce simte el, prin conversații private și intime. A vorbi adevăruri adânci unul altuia poate da indicii despre sentimente. A fi cinstit în aceste conversații vă poate oferi indicii despre sentimentele adevărate ale celeilalte persoane.
6
Aja. Nu literalmente, poate. Dacă "traversați granița" și să-i săruți partenerul, va fi dificil să reveniți la o prietenie platonică - multe momente jenante s-ar întâmpla și nu veți mai arăta la fel unul cu celălalt. Dar dacă sunteți sigur că poate avea aceleași sentimente, cel puțin un pic, atunci mărturisirea poate ajuta, în acest moment.
- Exemplu: O petrecere de pajamă sa transformat într-o conversație intimă, într-o atmosferă cu muzică plăcută și puține lumini. Voi doi stați în pijama lor și vă simțiți foarte aproape. Din nou, colega de cameră își plânge relația cu partenerul ei. Înainte, în alte conversații similare, atunci când glumea că ar trebui să încerce să te întâlnești după ce termini cu ea, însoțitorul tău a lăsat să scape că ar lua în considerare și așa ceva. Astăzi, nu așteptați. Când spune ceva de genul "Nu cred că mă respectă și nu mai simt în același fel despre ea, ar trebui să mă despart de ea?" Ar trebui să răspundeți: "Da, și atunci ar trebui să stați cu mine". El va râde. Veți spune: "Sunt serios". El va fi liniștit și va începe să vă privească. "Ești serios?" Spui da și spune că ești nebun în legătură cu el și că îl va trata mai bine decât prietena pe care o are. Uită-te adânc în ochii lui și stai repede. Nu face nimic ciudat. În acest moment, se va întâmpla unul dintre următoarele trei lucruri:
- El / ea va râde, crezând că glumești. Asigurând persoanei că nu minți, va spune "eu sunt heterosexual", dacă sunteți de același sex sau ceva de genul "nu sunt atras de tine".
- El / ea va continua să vă privească și să spună: "Nu am avut idee!". Când o vei asigura că ești serios și că te simți așa de mult timp, ea va spune: "Nu știu cum mă simt în legătură cu asta. Îmi poți da puțin timp?"
- El te va îmbrățișa și te va săruta cu pasiune. Veți spune: "Oh, incredibil!" și ea va spune: "Uau, incredibil!"
7
Învață să accepți relația platonică. Dacă însoțitorul a cât de mult să răspundă mărturisirii tale cu o respingere, nu ai de ales decât să accepți. Fiți amabili și înțeleabili și asigurați-vă prietenului dvs. că ați avut aceste sentimente de mult timp și că acest lucru nu a afectat prietenia dintre voi. Cu toate acestea, poate fi mai bine să dați o mică distanță între dvs., deoarece ați crezut că rezultatul va fi altul și să analizați modul în care va fi această nouă realitate. Cu toate acestea, nu lăsați distanța să fie prea mare, astfel încât relația să nu se descompună - indiferent de cât de ciudat este vremea dintre voi, pur și simplu să o depășiți și să acționați ca și când totul este normal. Punerea unui picior în fața celuilalt este uneori dificilă, însă aparența că totul este bine este de obicei suficient pentru ca totul să fie în curând bine.
8
Ia timp. Dacă colegul dvs. de cameră este surprins să vă facă mărturisirea și cereți-i un timp să ia în considerare ceea ce ați spus, dați-i timp să gândiți. Este un pas pe care persoana ar putea să o aibă dificultăți, mai ales dacă sunteți primul partener de același sex. Fii blând și drăguț și plin de compasiune în timp ce el se gândește la posibilitatea de a avea o relație cu tine. Așteptați cele mai bune, dar aveți răbdare și știți că dacă sunteți partenerul care îl va scoate din dulap, poate fi un proces consumator de timp. Pregătește-te pentru multe consecințe.
9
Sărbătoriți! În cazul în care se materializează posibilitatea 3, ați lovit zbura! Un mare prieten și coleg de cameră care vă pot împărtăși momentele în fiecare zi tocmai v-ați mărturisit sentimentele - în curând vor fi trimise invitațiile de nuntă!