itholoinfo.com.com

Cum să vă pregătiți complet pentru întrebări de interviu

Pregătirea și instruirea ajută foarte mult la interviuri. Urmați acest ghid simplu pentru a avansa pe drumul spre succes.

pași

Metoda 1
Pregătește-te cu Advance

Imagine intitulată Ace Your Medical Residency Interviu Pasul 4
1
Există două tipuri de întrebări care sunt solicitate. Întâmpinați întâi întrebările specifice despre locul de muncă pentru a vedea dacă aveți abilitățile necesare pentru serviciu. Apoi vine întrebările "resursele umane" care sunt concepute pentru a vedea dacă aveți personalitatea potrivită pentru a se încadra în echipă. Trebuie să fii bun la ambele tipuri de întrebări pentru a putea obține slujba.
  • Imaginea intitulată Pregătiți-vă pentru întrebări de interviu cu atenție Pasul 2
    2
    Unele întrebări privind resursele umane sunt: Cum lucrezi într-o echipă? Poți lucra singur? (Lucrez bine ca o echipă și pot lucra singur când trebuie). Cum te vezi acum zece ani? (Mă simt că fac același lucru și poate că urc puțin în poziție și devin unul dintre cei mai vechi angajați ai companiei). De ce vrei să-ți schimbi locurile de muncă? (Am învățat mult în poziția mea actuală și aș vrea să lucrez pentru o companie cu mai multă provocare și mai multă responsabilitate). Ce salariu căutați? (Sa zicem o valoare poate părea rău, dacă nu sunt foarte prost plătiți în serviciul curent și doresc un salariu ușor mai mare. Să presupunem că sunteți deschis la propuneri). Ce nu vă place despre poziția dvs. actuală? (Nu menționează nimic rău de spus, „Sunt mulțumit de poziția mea actuală, beneficiile mele și salariul meu se dovedește că am aflat de acest loc în compania dumneavoastră, nu.“ Căldură de moment, „am decis să vin la interviu) Spune-i. mi slăbiciunile tale (dacă ești cinstit, ei probabil nu se va contracta. Prefer să nu spun că nu-ți place când vi se cere să decidă cine va fi trimis sau lucruri de genul asta).
  • Imaginea intitulată Pregătiți-vă pentru întrebări de interviu cu atenție Pasul 3
    3
    Practicați-vă în avans studiind CV-ul cât mai exact posibil. Vedeți ce doriți să se încadreze în CV-ul dvs. și ajustările pe care le puteți face în el înainte de a le transmite cuiva. Citiți-l de câteva ori pentru a vă familiariza cu aceasta. Adresați-vă unui membru al familiei sau unui prieten să-l citească cu voce tare, astfel încât să poată identifica posibilele greșeli - mai degrabă decât ei decât intervievatorul tău!
  • Imaginea intitulată Pregătiți-vă pentru întrebări de interviu cu atenție Pasul 4
    4
    Practicați-vă răspunsurile jucând interviul! Veți avea nevoie de cel puțin 4 prieteni sau de membri ai familiei și o listă cu diferite întrebări care pot fi adresate într-un interviu (cel puțin 5 întrebări pe persoană). Cereți cadouri să vă pună întrebările, fiecare în felul său. Toată lumea se va distra și veți practica răspunsurile la interviu!
  • Imaginea intitulată
    5
    Faceți acest lucru în fiecare zi, timp de aproximativ o săptămână, pentru a vă obișnuiți cu sentimentul de a fi intervievat. Acest exercițiu simplu vă va ajuta să vă liniștiți nervii, pentru că veți avea o cunoaștere mai bună a ceea ce vă așteptați și vă veți simți mai pregătiți pentru marele di.
  • Imaginea intitulată Pregătiți-vă pentru întrebări de interviu cu atenție Pasul 6
    6
    Cu o zi înainte de interviu, mergeți la cumpărături. Nu trebuie să cheltuiți o mulțime de bani, dar ar trebui să arate prezentabil. Femeile pot purta un simplu costum negru sau gri, cu o bluză elegantă, acoperită în stil cardigan și călcâi ridicat. Bărbații ar prefera un costum. Nu este nevoie să scoateți fumul din dulap, dar puteți purta cel puțin pantalonii setului. Purtați o cămașă elegantă și pantofi sociali. Tu și parul tău ar trebui să fie parfumat. Ai fost nervos cu o zi înainte? Sfatul bunicii: Încălziți o ceașcă de lapte pe sobă, amestecând timp de 2 minute. Puneți niște pudră de ciocolată și o mică ciupercă de scorțișoară. Laptele vă va ajuta să vă liniștiți nervii în timp ce savurați o băutură delicioasă. De asemenea, vă odihniți. Du-te la culcare la ora 9:30 pentru a vă odihni a doua zi. Amintiți-vă să utilizați parfum sau colin pentru a mirosi bine. Apariția ta uneori contează la fel de mult ca și inteligența ta. Dacă vă simțiți bine, veți avea mai multe șanse să faceți mai bine în interviuri.
  • Metoda 2
    În timpul interviului

Imaginea intitulată Pregătiți-vă pentru întrebări de interviu cu atenție Pasul 7
    1
    Calmează-te și ține minte că ești pregătit și că arată minunat. Înainte de a intra în camera de interviu, asigurați-vă că sunteți relaxat, confortabil, sigur și cu siguranță focalizat. Luați o gură de apă rece pentru a vă menține gâtul uscat la momentul interviului. Nu beți prea multă apă și nu uitați să mergeți la baie înainte de a fi sunat. Aplicați untul de cacao pe buzele uscate, crăpate sau decojite și zâmbiți.
  • Imaginea intitulată Pregătiți-vă pentru întrebări de interviu temeinic Pasul 8
    2
    Opriți-vă! Înainte de a intra în camera de interviu, asigurați-vă că telefonul este oprit - chiar și un telefon vibrator este capabil să atragă atenția la momente nedorite. Asigurați-vă că totul este pregătit pentru interviu. De asemenea, importanța dvs. este importantă, corectați poziția, puneți un zâmbet pe fața dvs. și aveți un aspect de încredere.
  • Imaginea intitulată Pregătiți-vă pentru întrebări de interviu cu atenție Pasul 9
    3
    Când vine o întrebare dificilă, treceți cunoștințele prin mintea voastră. Recunoașteți dificultatea și spuneți ceva de genul: "Aceasta este o întrebare dificilă. Cu toate acestea, aș dori să vă dau un răspuns corect, așa că trebuie să mă gândesc puțin înainte de a răspunde". Dați un zâmbet mic și reveniți la gândurile voastre. Aveți timp să reflectați, dar nu luați prea mult timp pentru a răspunde la întrebare. Nu utilizați această funcție de mai multe ori cu întrebări simple, dar nu vă grăbiți prea mult să răspundeți.
  • Imaginea intitulată
    4
    Cinstea pare incredibilă pentru oricine, mai ales când face parte dintr-un test. Calmează-te și ține timpul să răspunzi cu sinceritate la întrebări. Acesta este timpul să străluciți în interviu. Răspundeți la onestitate, echilibru, zâmbete și pauze. Cu siguranță veți fi chemați la următoarea etapă!
  • Imaginea intitulată Pregătiți-vă pentru întrebări de interviu cu atenție Pasul 11
    5
    Gândiți-vă la toate întrebările, indiferent dacă acestea sunt complicate sau nu. Asigurați-vă că vă oferiți suficient timp minții pentru a procesa toate întrebările. Gândiți-vă la ele cu atenție și nu lăsați nimic să treacă. Înainte de a spune ceva stupid, gândește-te cum o să-ți ruineze sau să-ți sporești reputația.
  • Imaginea intitulată Arguceți valoarea dvs. ca scenarist profesionist Pasul 6
    6
    Alegeți cel mai bun răspuns. Să spunem că intervievatorul întreabă: "Din curiozitate, de ce credeți că ar trebui să vă oferim această oportunitate de angajare?" Știți că aveți aproximativ trei răspunsuri la această întrebare. Prima opțiune: pentru că trebuie să mănânc și să plătesc facturile! A doua opțiune: pentru că asta îmi place să fac. A treia opțiune: Dumneavoastră și compania dvs trebuie să îmi dați această ocazie (vezi cum am parafrazat întrebarea?) Pentru că pot aduce noi idei acestei companii. Am creativitate și știu cum să-mi fac munca mai ușoară, mai simplă și mai inteligentă, pentru ca aceasta să fie benefică pentru această companie. De asemenea, trebuie să îmi dați această ocazie pentru că merit să fiu aici și să am mai mult de ___ ani de pregătire / experiență. Cel mai bun răspuns este irevocabil cel de-al treilea, nu crezi?
  • Imaginea intitulată
    7
    Întotdeauna a zâmbit în timpul interviului. Nu cu un zâmbet ciudat, dar cu o expresie primitoare. Nu lăsați interviul să vă scuture, acesta este, de asemenea, parte a procesului, este un test! Păstrați liniștea și răspundeți complet la toate, oferindu-vă cele mai bune. Nu fi mândru doar pentru că ați practicat înainte, nu există nimic asemănător situației reale. Mențineți un aer profesionist, umil și autentic.
  • Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
    Cum să obțineți rapid un loc de muncăCum să obțineți rapid un loc de muncă
    Cum să interviu pe cinevaCum să interviu pe cineva
    Cum să promovezi munca în echipă în slujba taCum să promovezi munca în echipă în slujba ta
    Cum să vă recomandăm pe cineva pentru un loc de muncăCum să vă recomandăm pe cineva pentru un loc de muncă
    Cum să răspundeți la întrebările interviuluiCum să răspundeți la întrebările interviului
    Cum să răspundeți la întrebările referitoare la resursele umane într-un interviuCum să răspundeți la întrebările referitoare la resursele umane într-un interviu
    Cum să vă transferăm slujbaCum să vă transferăm slujba
    Cum să te comporți într-un nou loc de muncăCum să te comporți într-un nou loc de muncă
    Cum se efectuează o căutare de dateCum se efectuează o căutare de date
    Cum să vă pregătiți pentru un interviu tehnic de scriereCum să vă pregătiți pentru un interviu tehnic de scriere
    » » Cum să vă pregătiți complet pentru întrebări de interviu
    © 2021 itholoinfo.com.com