1
Calmează-te și ține minte că ești pregătit și că arată minunat. Înainte de a intra în camera de interviu, asigurați-vă că sunteți relaxat, confortabil, sigur și cu siguranță focalizat. Luați o gură de apă rece pentru a vă menține gâtul uscat la momentul interviului. Nu beți prea multă apă și nu uitați să mergeți la baie înainte de a fi sunat. Aplicați untul de cacao pe buzele uscate, crăpate sau decojite și zâmbiți.
2
Opriți-vă! Înainte de a intra în camera de interviu, asigurați-vă că telefonul este oprit - chiar și un telefon vibrator este capabil să atragă atenția la momente nedorite. Asigurați-vă că totul este pregătit pentru interviu. De asemenea, importanța dvs. este importantă, corectați poziția, puneți un zâmbet pe fața dvs. și aveți un aspect de încredere.
3
Când vine o întrebare dificilă, treceți cunoștințele prin mintea voastră. Recunoașteți dificultatea și spuneți ceva de genul: "Aceasta este o întrebare dificilă. Cu toate acestea, aș dori să vă dau un răspuns corect, așa că trebuie să mă gândesc puțin înainte de a răspunde". Dați un zâmbet mic și reveniți la gândurile voastre. Aveți timp să reflectați, dar nu luați prea mult timp pentru a răspunde la întrebare. Nu utilizați această funcție de mai multe ori cu întrebări simple, dar nu vă grăbiți prea mult să răspundeți.
4
Cinstea pare incredibilă pentru oricine, mai ales când face parte dintr-un test. Calmează-te și ține timpul să răspunzi cu sinceritate la întrebări. Acesta este timpul să străluciți în interviu. Răspundeți la onestitate, echilibru, zâmbete și pauze. Cu siguranță veți fi chemați la următoarea etapă!
5
Gândiți-vă la toate întrebările, indiferent dacă acestea sunt complicate sau nu. Asigurați-vă că vă oferiți suficient timp minții pentru a procesa toate întrebările. Gândiți-vă la ele cu atenție și nu lăsați nimic să treacă. Înainte de a spune ceva stupid, gândește-te cum o să-ți ruineze sau să-ți sporești reputația.
6
Alegeți cel mai bun răspuns. Să spunem că intervievatorul întreabă: "Din curiozitate, de ce credeți că ar trebui să vă oferim această oportunitate de angajare?" Știți că aveți aproximativ trei răspunsuri la această întrebare. Prima opțiune: pentru că trebuie să mănânc și să plătesc facturile! A doua opțiune: pentru că asta îmi place să fac. A treia opțiune: Dumneavoastră și compania dvs trebuie să îmi dați această ocazie (vezi cum am parafrazat întrebarea?) Pentru că pot aduce noi idei acestei companii. Am creativitate și știu cum să-mi fac munca mai ușoară, mai simplă și mai inteligentă, pentru ca aceasta să fie benefică pentru această companie. De asemenea, trebuie să îmi dați această ocazie pentru că merit să fiu aici și să am mai mult de ___ ani de pregătire / experiență. Cel mai bun răspuns este irevocabil cel de-al treilea, nu crezi?
7
Întotdeauna a zâmbit în timpul interviului. Nu cu un zâmbet ciudat, dar cu o expresie primitoare. Nu lăsați interviul să vă scuture, acesta este, de asemenea, parte a procesului, este un test! Păstrați liniștea și răspundeți complet la toate, oferindu-vă cele mai bune. Nu fi mândru doar pentru că ați practicat înainte, nu există nimic asemănător situației reale. Mențineți un aer profesionist, umil și autentic.