itholoinfo.com

Cum de a învăța să dansezi de la un videoclip

Acest articol vă va învăța cum să învățați să dansezi dintr-un videoclip, cum ar fi clipuri muzicale, grupuri de dans sau animație. Scopul său este de a ajunge în principal la cei care doresc să învețe să danseze de la anime, cum ar fi Hare Hare Yukai și Motteke! Sailor Fuk sau din grupurile muzicale orientale.

pași

Imaginea intitulată Învățați un dans dintr-un pas video 1
1
Descărcați / Cumpărați / Favoriți videoclipurile pe care doriți să le utilizați pentru a învăța. Găsiți exemple în care puteți vedea întregul corp al dansatorilor pentru o mare parte din videoclip. Este posibil să aveți nevoie de o versiune în oglindă sau de decelerare a materialului pentru ajutor suplimentar. Transferul pe iPod / telefonul mobil poate fi de asemenea util.
 • Image title Învățați un dans dintr-un pas video 2
  2
  Alegeți persoana / caracterul ale cărui mișcări doriți să le studiați. În general, filmele de dans arată câțiva oameni care fac lucruri diferite - și nu vrei să fii confuz. Cu toate acestea, dacă trebuie să învățați singur pașii, ar fi mai avantajos și mai interesant să urmați dansatorul din fața grupului.
 • Imaginea intitulată Aflați un dans dintr-un pas video 3
  3
  Începeți să învățați mișcările. Studiați videoclipul, încercați un pas și căutați să vedeți dacă ați reușit. Apoi imite simultan cu videoclipul. Pentru mișcări mai complicate, opriți sau întrerupeți redarea. Încercați să o rulați, chiar dacă nu este foarte bună, și rafinați-o până când o veți face bine. Oglinzile sunt utile! Faceți acest lucru pentru fiecare pas - unul câte unul.
 • Imaginea intitulată Învățați un dans dintr-un pas video 4
  4


  Când decorați o secțiune de pași, rulați-le împreună. Vedeți cum are loc fluxul dintre fiecare parte. Asigurați-vă că nu vă opriți când nu știți pasul. Aceasta înseamnă, de obicei, că există mai multe mișcări care trebuie îndeplinite sau că trebuie să lucrați cu timpul.
 • Imaginea intitulată Învățați un dans dintr-un pas video 5
  5
  După ce ați învățat toate mișcările, le rafinați. Pentru a face acest lucru, du-te înapoi și revizuiți videoclipul și asigurați-vă că faceți totul în mod corect - mai aproape de perfecțiune, cu atât mai bine. Dansați cu videoclipul și filmul pentru a putea compara mai târziu. Dacă doriți să ceară părerea sinceră de prieteni, de preferință, cei care au mai mult de calificare decât tine sau care au învățat deja se mișcă. Mulți oameni ignoră acest pas și încă mai cred că au învățat să danseze. Fără rafinament, vei părea neglijent și toate eforturile tale vor fi fost în zadar.
 • Imaginea intitulată Învățați un dans dintr-un pas video 6
  6
  Trenul! Cu cât studiați mai mult o mișcare de dans, cu atât va fi mai ușor să o realizați - și cu atât mai frumos va fi. Antrenați în mod repetat, până când nu mai trebuie să vă gândiți la ceea ce faceți. Asigurați-vă că mențineți calitatea pașilor - nu fi leneș!
 • Imaginea intitulată Învățați un dans dintr-un pas video 7
  7
  Efectuați dansul. Găsește pe cineva care să servească drept spectator! Puteți chiar să inspirați pe cineva. Dacă doriți, încercați să filmați și să postați videoclipul pe YouTube.
 • sfaturi

  • Vrei provocări? Accesați canalele de dansatori pe YouTube și căutați inspirație într-o varietate de stiluri, cum ar fi pop, hip hop, j-pop, k-pop etc.
  • Fiți atenți la subtilitatea dansatorilor - poate fi crucială în rafinarea pașilor. Acestea includ mișcări scurte cu șoldurile și capul, distribuția greutății, postura și chiar expresii.
  • Cu excepția cazului în care stilul de dans are o caracteristică mai serioasă, zâmbet! Până la "dubla" melodia (în tăcere). Este o alta atitudine care face ca dansul tau sa fie mai bun.
  • Dansul presupune numărarea până la opt (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8), 16 (1 și 2 și 3 4 5 și 6 7 și 8) și 32 (1 și 2 și 3:01 4:01 5:01 6:01 7:01 8).
  • Veți conta întotdeauna la opt, "și" și "și unul" între bătăi.
  • Dacă sunteți începător, alegeți un dans care durează mai puțin de două minute. De asemenea, căutați ceva cu mișcări simple.
  • În timp ce învățați și perfecționați pașii dvs., știți unde trebuie să rămână fiecare parte a corpului dvs. tot timpul. Mâna stângă poate fi liberă, dar asta înseamnă că trebuie să fie "agățat"? Nu! Se poate odihni pe șold, pe spate sau în altă parte.
  • Dacă nu aveți experiență în dans, luați lecții și învățați elementele de bază utilizând videoclipuri și articole. Acest lucru va fi mai ușor decât "săriturile" în mișcări. De asemenea, vă va ajuta foarte mult.

  avertismente

  • Încercați să găsiți un loc spațios pentru a dansa. Podeaua trebuie să fie liberă. Pentru majoritatea mișcărilor, puteți folosi covoare sau covoare pentru a nu vă aluneca. Cu toate acestea, unele etape necesită un etaj mai alunecos.
  • Scoateți din cale orice obiect în care s-ar putea să vă poticniți. Și să acorde atenție unde mergeți.
  • Împingeți-vă înainte să dansați și să rămâneți hidratați! Nu exagerați.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a adăuga un videoclip la favorite pe YoutubeCum de a adăuga un videoclip la favorite pe Youtube
  Cum se convertește un videoclip într-un Gif animatCum se convertește un videoclip într-un Gif animat
  Cum se creează un animat GIF al unui videoclip în Photoshop CS5Cum se creează un animat GIF al unui videoclip în Photoshop CS5
  Încorporarea unui videoclip YouTube pe un site WebÎncorporarea unui videoclip YouTube pe un site Web
  Cum sa dansezi dansul (pentru fete)Cum sa dansezi dansul (pentru fete)
  Cum să deveniți un mare ForrozeiroCum să deveniți un mare Forrozeiro
  Cum să înveți să dansezi Hip Hop pe InternetCum să înveți să dansezi Hip Hop pe Internet
  Cum să dansezi ca BeyoncéCum să dansezi ca Beyoncé
  Cum sa dansezi Cotton Eyed JoeCum sa dansezi Cotton Eyed Joe
  Cum să dansezi HulaCum să dansezi Hula
  » » Cum de a învăța să dansezi de la un videoclip
  © 2021 itholoinfo.com