itholoinfo.com

Cum să dansezi fără a trece de rușine

Dacă vă este rușine să dansați în public, nu mai vă bucurați de voi. Nu trebuie să faci prea multe eforturi pentru a învăța niște pași de bază și pentru a intra pe ringul de dans, chiar dacă puțin timp. Practica acasă, perfecționând câțiva pași de bază și construind încrederea în sine vă va permite să dansați în public fără a fi rușine.

pași

Metoda 1
Creșterea încrederii în sine

Imaginea intitulată
1
Zâmbiți și distrați-vă. Cea mai bună modalitate de a evita simțul stânjenit pe ringul de dans este să te uiți încrezător chiar dacă nu simți așa. Țineți capul în sus și spatele drept. Astfel, veți părea încrezători. Încercați să zâmbiți tot timpul și să vă distrați pe pistă. Cu acea atitudine, se pare că te bazezi pe abilitățile tale de dans.
 • Evitați să vă uitați la pardoseală și să vă înclinați înainte, pentru că, în acest fel, păreați timid și inconfortabil.
 • Imagine intitulată
  2
  Nu beți prea mult. O băutură sau două pot ajuta să te facă mai liberi și mai încrezători ca să ajungi pe ringul de dans. Dar dacă vă îmbogățiți prea mult, s-ar putea să vă faceți jenant. Băutura încetinește inhibiția și vă lasă mai pretențioasă să încercați niște pași noi de dans. Veți avea, de asemenea, un control mai redus asupra corpului și ar putea ajunge să vă bateți în altele sau să cădeți la pământ.
 • Imaginea intitulată
  3
  Nu vă faceți griji cu privire la ceea ce gândesc ceilalți. S-ar putea să fii nervos pentru că îți pasă de judecata celorlalți despre pașii tăi de dans. Nu trebuie să fiți sincronizați ca un dansator de dans care să danseze într-un bar sau alt eveniment social. Încearcă să te amesteci cu mulțimea. Majoritatea oamenilor sunt prea preocupați de ei înșiși, pe măsură ce dansează să vă acorde atenție.
 • Imaginea intitulată
  4
  Evitați pași ciudați sau sclipitori. Dacă vă este frică de dansuri jenante, lipiți de elementele de bază. Nu încercați să faceți un pas nebun pe care l-ați văzut în programul dvs. preferat de concurs de dans. Lăsați-o la profesioniști și păstrați ceea ce știți că merge bine. De exemplu, evitați pauza de dans, krump sau alt stil care ar putea primi atenție.
  • În același mod, nu faceți pași sclipitori precum "moonwalk". Probabil că nu vei putea să dansezi, nici Michael Jackson.
 • Imaginea intitulată
  5
  Dansați cu un partener sau un grup de prieteni. Ești mai probabil să te simți confortabil dansând dacă ești înconjurat de prieteni. În acest fel, nu veți avea sentimentul că toată lumea se uită la tine. De asemenea, dacă dansați cu un partener, vă puteți gândi la acea persoană în loc să vă întrebați dacă alții vă judecă.
  • Când dansați ca un grup, respectați spațiul celor din jurul vostru. Evitați să vă mișcați brațele sau să vă așezați pe picioarele celorlalți.
 • Metoda 2
  Aflați pașii de dans de bază

  Imagine intitulată
  1
  Identificați ritmul cântecului. Pentru a dansa, trebuie să știi mai întâi ce bate. Ascultați o melodie și încercați să vă atingeți de picior sau să vă bateți mâinile. În funcție de cântec, ritmul poate fi lent sau rapid. Pentru a afla cum să-l identificați, ascultați muzică cu un sunet tare puternic. Va fi mai ușor să auziți ritmul.
  • De exemplu, încercați să dansați în "Febra de noapte" a lui Beyoncé "Crazy in Love" sau "Bee Gees".
 • Imaginea intitulată
  2


  Încercați să mutați brațele. După ce ați identificat ritmul cântecului, încercați să mutați corpul în funcție de acesta. Când învățați să dansați, este mai bine să izolați diferitele mișcări. Începeți prin a vă lăsa picioarele ferm pe teren și fluturați brațele în ritmul muzicii. Puteți să le mutați dintr-o parte în alta sau în sus și în jos.
  • Brațele sunt atașate la umerii și la trunchi, deci încercați să le mișcați și ele.
  • Încercați să efectuați mișcări neliniare cu brațele, cum ar fi valurile.
 • Imagine intitulată
  3
  Aflați elementele de bază ale pașilor. Acum, când brațele se deplasează împreună cu muzica, încercați să adăugați picioarele. Începeți cu ceva ușor prin ridicarea unui picior și apoi a celuilalt, ca și cum ați merge în poziție. Când sunteți mai confortabil, încercați să vă îndoiți genunchii și să sari în funcție de cântec. Continuați să săriți și adăugați câțiva pași în lateral.
  • Încercați să amplasați șoldurile și alte părți inferioare ale corpului în pașii de dans.
 • Imaginea intitulată
  4
  Luați lecții de dans. Căutați studiouri de dans în zona dvs. utilizând internetul și căutați clase de începători disponibile. Alegeți un stil care vă interesează să învățați. De exemplu, puteți încerca hip-hop, jazz, dans contemporan, sala de bal etc.
  • O alternativă pentru oricine care caută ceva mai casual este o clasă de dans la un centru local comunitar.
  • De asemenea, puteți viziona videoclipuri care vă învață să dansați pe internet sau să cumpărați un curs pe DVD.
 • Metoda 3
  Practicarea pașilor de dans

  Imagine intitulată
  1
  Dans singur. Pentru a învinge teama de a dansa, practica singur într-un spațiu fără judecăți. În acest fel, vă veți putea dedica în totalitate pașilor dvs. și veți începe să câștigați încrederea în abilitățile dansatorului. Intotdeauna practica cu o melodie.
  • Închideți ușa dormitorului și eliberați un spațiu pentru a dansa foarte liber, fără a lovi nimic.
  • Dacă vă este teamă că cineva va intra în timp ce vă antrenați, alegeți un moment în care casa este goală.
 • Imagine intitulată
  2
  Purtați haine libere și confortabile. În caz contrar, pantalonii sau fustele strânse pot să vă restricționeze pașii. De asemenea, este posibil să dați în judecată, evitați astfel îmbrăcămintea care vă lasă fierbinte sau sufocată. Preferați lumina, componentele în mișcare care nu interferează cu capacitatea dumneavoastră de eliberare.
 • Imaginea intitulată
  3
  Practicați-vă în fața oglinzii. Dansul în fața oglinzii vă permite să vedeți cum continuați să dansați. S-ar putea să te simți jenat să dansezi, dar după ce te uiți în oglindă, vezi că nu e așa de rău cum crezi că este. Sau puteți observa că unele pași merg bine și lucrează pentru a îmbunătăți acel aspect al dansului tău.
  • Oglinda vă va permite să identificați zonele care trebuie îmbunătățite pentru a obține mai multă încredere pe pistă.
  • Utilizați o oglindă cu lungime întreagă.
  • Luați câțiva pași pentru a obține o idee despre ceea ce este bine.
 • Imagine Dansat fără a te simți jenat Pasul 13
  4
  Încercați câțiva pași noi. După ce ați învățat și practicat niște pași de dans de bază și ați făcut dansuri confortabile în ritmul muzicii, puteți pune muzica în joc și încercați niște pași noi de dans. Distrează-te și fii tu.
 • sfaturi

  • Nu există nici o modalitate corectă sau greșită de a dansa. Dansul este o formă de expresie individuală, așa că nu acordă prea multă atenție pentru tine. Relaxați-vă și distrați-vă.

  Surse și cotatii

  Mai multe ... (8)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să deveniți un mare ForrozeiroCum să deveniți un mare Forrozeiro
  Cum să dansezi ca BeyoncéCum să dansezi ca Beyoncé
  Cum să dansezi înclinându-ți fundulCum să dansezi înclinându-ți fundul
  Cum sa dansezi muzica usoaraCum sa dansezi muzica usoara
  Cum să dansați muzica lentă într-o mingeCum să dansați muzica lentă într-o minge
  Cum sa dansezi dansulCum sa dansezi dansul
  Cum să dansați muzica MacarenaCum să dansați muzica Macarena
  Cum să dansezi într-o razăCum să dansezi într-o rază
  Cum să dansezi într-o baladăCum să dansezi într-o baladă
  Cum sa dansezi freestyleCum sa dansezi freestyle
  » » Cum să dansezi fără a trece de rușine
  © 2021 itholoinfo.com