itholoinfo.com

Cum sa dansezi dansul

Te simți ca să fii nebun pe ringul de dans? Doriți să trimiteți un mesaj foarte sexual sau doar o distracție sugestivă? Deci, trebuie să citiți acest articol pentru a ști cum să dansezi măcinarea sau "ciudatul". Odată ce vă simțiți confortabil, puteți să vă testați noile abilități la un club de noapte sau la petrecere.

pași

Imaginea intitulată Grind Step 1
1
Ascultați cântecul potrivit. În timp ce așteptați ca hip-hopul sau casa să înceapă, priviți pe ringul de dans pentru cineva cu care ați vrea să dansezi în mod sensibil.
 • Imaginea intitulată Grind Step 2
  2
  Abordați persoana pe care o doriți. Dacă persoana te observă și te privește, întreabă-o dacă dorește să danseze. Doar atinge-o și spune "Hei, vrei să dansezi?", Asta ar fi de ajuns. Oamenii au mai multe șanse să vă dea drumul dacă intri în mod aleatoriu în ei și începeți să dansezi simțitor.
 • Imaginea intitulată Grind Step 3
  3
  Stai în poziție. De obicei, tipul rămâne în spatele fetei pentru a începe să danseze. Cu toate acestea, puteți să dansezi cu fața în față. Uită-te la partenerul tău și la zâmbet. Rugați-vă mâinile prin părul ei (nu foarte mult). Țineți mâinile, faceți o mișcare de pătrunjel, înainte și înapoi.
 • Imaginea intitulată Grind Step 4
  4
  Urmăriți valul. Nu întreba niciodată o persoană dacă dorește să danseze cu tine. În schimb, începeți să dansați păstrând o anumită distanță între șolduri. Dacă partenerul tău devine mai aproape, atunci poți să te apropii puțin. Desigur, dacă știți deja persoana și sunteți sigur că nu există nici o problemă, atunci mergeți mai departe și faceți ceea ce trebuie să faceți.
 • Imaginea intitulată Grind Step 5
  5


  Dansați împreună cu șoldurile. Deși de obicei tipul este în spatele femeii, nu ezitați să schimbați lucrurile.
  • Dacă vă aflați în față, mutați fundul într-un model circular în apropierea zonei inferioare a partenerului. Sunteți în control.
  • Dacă sunteți după cineva, urmați mișcările persoanei. Bazinul tău poate fi aliniat direct sau ușor aliniat, astfel încât unul dintre picioarele tale să fie între picioarele partenerului tău. Cu toate acestea, asigurați-vă că schimbați pozițiile din timp în timp, astfel încât să nu aveți crampe, mai ales dacă partenerul dvs. este mult mai mic decât dvs.
 • Imaginea intitulată Grind Step 6
  6
  Puneți mâinile pe șoldurile partenerului. Mergeți înainte, vă puteți mișca mâinile peste corpul ei dacă limbajul corpului demonstrează că o puteți face.
 • Imaginea intitulată Grind Step 7
  7
  Așteaptă ca ea să-i îndoaie șoldurile. Dacă o face pe tine, lasă mâinile pe șolduri și se oprește pentru câteva secunde. Doar atunci faceți ceea ce faceți din nou.
 • Imaginea intitulată Grind Step 8
  8
  Dans în grupuri. Uneori, un grup de oameni pot începe să danseze în mod sensibil între ei. În general, veți vedea fie un amestec de bărbați și femei care dansează, fie doar femei. Uneori, două femei vor face un "sandwich" cu un bărbat, iar ceilalți vor dansa împreună. Nu ezitați și faceți tot ce vă puteți distra.
 • Imaginea intitulată Grind Step 9
  9
  Nu cereți respingerea. Câteva fete din cluburi de noapte preferă să danseze singure și să se distreze.
  • Dacă o fată spune "nu" când o cheamă să danseze, spune pur și simplu "drept" sau "bine". Apoi părăsiți locul și invitați o altă fată să danseze.
  • Dacă sunteți respins de toată lumea, bucurați-vă pe ringul de dans. Nu știți niciodată când persoana care v-a respins înainte va schimba mintea atunci când vedeți că vă distrați atât de mult și doriți să participați la această distracție.
 • sfaturi

  • Lăsați-vă băutura pe masă când dansează măcinarea. Nu veți dori să turnați băutura pe partenerul dvs. dacă dansul devine prea intens.
  • Dacă cineva se ridică în spatele tău și începe să danseze senzațional fără consimțământul tău, poți să te retragi, astfel încât persoana să nu mai danseze în spatele tău și, dacă este necesar, să-ți scuture capul într-un semn de negare. Nu trebuie să dansezi cu cineva doar pentru că ești pe ringul de dans. Spațiul tău este spațiul tău.
  • Oamenii pot râde de tine în timp ce dansezi șlefuirea. Probabil că nu dansați rău sau altceva, dar hai să ne confruntăm cu asta - este un dans greu de arătat bine când dansezi. Râdeți apoi cu ceilalți și distrați-vă.

  avertismente

  • Barbatii se pot emotiona in timpul unui dans senzual (slefuire). Nu-ți fie rușine. La urma urmei, o erectie este un raspuns natural al corpului tau la acest tip de frecare. Puteți face câteva lucruri pentru a vă ascunde erecția:
   • Îndoiți genunchii, astfel încât partea inferioară a burții dvs. să aibă cea mai mare frecare sau să întoarceți puțin în lateral, astfel încât partea corpului să primească frecare.
   • Dacă mișcarea nu funcționează, puteți lua concediu pentru câteva minute pentru a lăsa lucrurile să se stabilească.
   • Dacă știți că veți dansa cu cineva, purtați o lenjerie de corp strânsă. Costumele de tip swim sunt mai bune decât pantalonii boxer.
   • Dacă totul eșuează, lasă lucrurile să iasă și să ignore. Partenerul tău îl poate iubi! Dacă nu-i place, va înceta să danseze.
  • Mulți oameni nu le place să danseze cu parteneri agresivi. Dacă vă simțiți incomod cu locurile în care partenerul dvs. trece mâna, plasați-i înapoi pe șolduri sau talie. Dacă partenerul dvs. începe să vă mai redea, atunci opriți dansul și îndepărtați-vă de la distanță. Doar pentru că dansezi în mod sensibil cu cineva nu înseamnă că acelei persoane i se permite să te atingă așa.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să dansezi ReggaetonCum să dansezi Reggaeton
  Cum sa dansezi Cotton Eyed JoeCum sa dansezi Cotton Eyed Joe
  Cum să dansezi înclinându-ți fundulCum să dansezi înclinându-ți fundul
  Cum să dansați dansul (pentru băieți)Cum să dansați dansul (pentru băieți)
  Cum sa dansezi muzica usoaraCum sa dansezi muzica usoara
  Cum sa dansezi Reggaeton (pentru fete)Cum sa dansezi Reggaeton (pentru fete)
  Cum să dansezi într-o razăCum să dansezi într-o rază
  Cum să dansezi într-o baladăCum să dansezi într-o baladă
  Cum sa dansezi freestyleCum sa dansezi freestyle
  Cum să dansezi fără a trece de rușineCum să dansezi fără a trece de rușine
  » » Cum sa dansezi dansul
  © 2021 itholoinfo.com