itholoinfo.com

Cum sa fii circumcis

Circumcizia este îndepărtarea chirurgicală a preputului penisului. Se efectuează de obicei din motive de sănătate sau de igienă, în plus față de religii sau ritualuri. Dacă sunteți interesat să fiți circumcis, citiți mai departe pentru a înțelege beneficiile, riscurile și procesul de recuperare.

pași

Partea 1
Înțelegerea circumciziei

Imaginea intitulată Obțineți circumcizia Pasul 1
1
Înțelegeți ce este circumcizia. Dacă decideți să fie tăiat împrejur, un medic va efectua o intervenție chirurgicală scurtă și relativ simplu, care indeparteaza preputul penisului permanent. Penisul tău se va recupera după o scurtă perioadă, dar fără preputul retractabil.
 • Circumcizia se face, de obicei, la sugari, dar poate fi făcută și la adulți cu consimțământ, de obicei pentru motive religioase sau cosmetice.
 • Ar trebui să fii circumcis doar de un medic licențiat sau de un mohel experimentat. În niciun caz nu încercați să efectuați procedura pe cont propriu.
 • Imaginea intitulată Obțineți circumcizia Pasul 2
  2
  Aflați mai multe despre procedură. Dacă decideți să continuați cu circumcizia, discutați cu medicul dumneavoastră despre procedura și programați o consultare. Operațiunea constă în principal din:
  • Genitala ta va fi curățată și pregătită pentru intervenție chirurgicală și vei fi anesteziată folosind un blocant nervos dorsal.
  • Se va face o tăietură pe preput și partea superioară a penisului cu foarfece, în timp ce o a doua tăietură va fi făcută pe partea inferioară a membrelor, prin îndepărtarea preputului în jurul marginii coroanei glandului.
  • Marginile preputului vor fi trase înapoi, iar vasele de sânge vor fi legate cu cusături sau diatermie, ceea ce implică căuterizarea cu curenți electrici.
  • În cele din urmă, marginile preputului vor fi cusute și un dressing va fi făcut pe penis pentru a începe recuperarea.
 • Imaginea intitulată Întâlnire cu o fată pe o treaptă de vacanță 23
  3
  Înțelegeți beneficiile. Deși există multe beneficii medicale nedovedite, adevărul este că cele mai multe circumcizii sunt făcute din motive religioase sau cosmetice. Se presupune că reduce riscul de a contracta boli cu transmitere sexuală, infecții ale tractului urinar și cancer de penis. Unii adulți se circumcid din motive igienice, susținând că un penis netratat este mai greu de păstrat curat și mai puțin atractiv.
  • Reducerea riscului este destul de mică: infecțiile urinare și cancerul la penis sunt foarte rare la bărbați, iar bolile cu transmitere sexuală pot fi contractate dacă nu aveți sex sigur. Majoritatea adulților sunt circumciși din motive estetice, igienice sau religioase.
  • În cazuri mai puțin frecvente, circumcizia se efectuează, de asemenea, pentru a corecta fimoza, inflamația acută a glandului sau ca rezultat al balanitei, care implică un preput în capcană.
 • Imagine intitulată Obțineți circumcizia Pasul 4
  4
  Înțelegeți riscurile. În esență, este vorba de o mutilare a organelor genitale circumcizie, tăierea vârful mai sensibil al preputului penisului. Ca și în cazul oricărei alte intervenții chirurgicale, există posibile complicații. Circumcizia se face de obicei pe copii, deoarece recuperarea poate fi consumatoare de timp și inconfortabil pentru adulți. Mulți oameni susțin, de asemenea, că operația poate rupe terminațiile nervoase și poate afecta ireversibil stimularea sexuală.
  • Adulte circumcizia este o alegere personală și controversată. Multi adulti si recomanda alte persoane la condenam.Não conteaza alegere, compara beneficiile și riscurile pentru a decide ce este mai bine pentru tine.
 • Imaginea intitulată Obțineți circumcizia Pasul 5
  5
  Verificați spitalele sau clinicile din zona dvs. Dacă preferați o întâlnire privată, cereți sfatul medicului dumneavoastră. Contactați un spital și cereți să vorbiți cu un urolog pentru oa doua opinie cu privire la beneficiile și riscurile potențiale și pentru o descriere a procedurii și de recuperare.
  • Circumcizia adolescenților și a adulților este efectuată, de obicei, sub anestezie, iar recuperarea durează aproximativ două săptămâni.
  • Unele spitale nu vor efectua circumcizii la adulți decât dacă există un motiv medical. Dacă sunteți angajat să obțineți circumcis, fiți pregătiți să căutați un loc pentru a efectua procedura.
 • Imagine intitulată Obțineți circumcizia Pasul 6
  6
  Pregătește-te. Anularea timpului de recuperare, care poate dura până la două săptămâni. Dacă faceți operațiunea din motive religioase, utilizați timpul înainte de procedură pentru a finaliza orice ritualuri asociate cu aceasta. Consultați membrii comunității dvs. religioase pentru sfaturi și îndrumare.
 • Partea 2
  Recuperarea din circumcizie

  Imaginea intitulată Obțineți circumcizia Pasul 7


  1
  Păstrați zona curată și uscată. Protejați organele genitale de apă în primele zile de îmbăiere și păstrați zona foarte curată la folosirea toaletei. Tăieturile trebuie păstrate uscate pentru a fi ușor de recuperat.
  • Medicul va oferi instrucțiuni specifice și medicamente topice, însă, în general, ar trebui să păstrați zona cât mai curată și mai uscată posibil.
 • Imaginea intitulată Obțineți circumcizia Pasul 8
  2
  Purtați lenjerie de corp largă și bumbac. Schimbați-le în timpul zilei pentru a păstra zona foarte curată și alegeți modele largi pentru a menține circulația aerului în poziție. Evitați blugi strâmți și gândiți-vă să purtați transpirații sau ceva asemănător.
 • Imaginea intitulată Obțineți circumcizia Pasul 9
  3
  Utilizați remediile conform instrucțiunilor. Medicul dvs. va prescrie unguente analgezice sau alte creme topice, după care le va aplica conform instrucțiunilor. De asemenea, adăugați vaselină în zonă pentru a evita șocarea.
 • Partea 3
  Circumcizia copilului tău

  Imaginea intitulată Obțineți pasul 10 împrejur
  1
  Luați în considerare implicațiile circumciziei. Circumcizia nou-născuților este o practică obișnuită în spitale, deoarece recuperarea va fi rapidă și relativ nedureroasă. Luați în considerare dacă doriți să lăsați alegerea pentru copilul dvs. sau să o realizați înainte de a părăsi maternitatea.
  • Părinții iau de obicei, această decizie, astfel încât copilul seamănă cu tatăl sau frații, evitându-se astfel o confuzie în timpul creșterii.
  • Vorbiți cu obstetricianul și pediatrul. În general, procedura va fi o recuperare rapidă și relativ simplă.
 • Imaginea intitulată Obțineți pasul 11 ​​circumcizat
  2
  Păstrați zona curată. Evitați să folosiți șervețele umede sau alte produse de curățare și să vă spălați cu săpun și apă caldă numai în primele zile.
  • Unii pediatri vă recomandă să vă lăsați penisul acoperit și alții care vă permit să vă descoperiți. Dacă doriți să înfășurați un bandaj în jurul penisului, se aplică un pic vaselina mai întâi pentru a preveni lipirea materialului pe piele.
 • Imaginea intitulată Obțineți pasul 12 circumcizat
  3
  Pentru a organiza ceremonia de circumcizie evreiască, găsiți un Mohel (o înconjurătoare evreiască). Această ceremonie este de obicei ținută într-o locație din afara spitalului. Pentru aceasta, discutați cu rabinul sau cu alt consilier religios.
 • sfaturi

  • Există unele alternative "fără sânge". O companie israeliană numită PrePex folosește un dispozitiv din plastic care este plasat pe glandul pentru ao proteja și un alt dispozitiv care exercită presiune asupra preputului pentru a întrerupe alimentarea cu sânge. Recuperarea de la traume fizice cauzate de procedură durează aproximativ șase săptămâni până la două luni.

  avertismente

  • Evitați să faceți sex sau masturbați timp de câteva săptămâni după această procedură.
  • Copilul dumneavoastră poate fi resentimental despre asta, așa că înconjurați-l dacă este dispus să-și piardă încrederea și dragostea.
  • Nu efectuați circumcizia decât dacă este necesar.
  • Dacă decideți să nu tăiați circumcizia copilului (cea mai bună alegere), învață-l să-și curățe complet penisul la vârsta de zece ani.
  • Mulți băieți circumcisi suferă de complicații sau se înfurie cu părinții lor.

  Surse și cotatii

  Afișați mai multe ... (3)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă curățați penisulCum să vă curățați penisul
  Cum Pentru a elimina grăsimea abdominală chirurgicalCum Pentru a elimina grăsimea abdominală chirurgical
  Cum să decideți dacă aveți nevoie de vaginoplastieCum să decideți dacă aveți nevoie de vaginoplastie
  Cum de a mări dimensiunea penisului folosind plante medicinaleCum de a mări dimensiunea penisului folosind plante medicinale
  Cum se pune prezervativul pe un penis netratatCum se pune prezervativul pe un penis netratat
  Cum de a vindeca implanturile mamareCum de a vindeca implanturile mamare
  Cum de a detecta HPV la bărbațiCum de a detecta HPV la bărbați
  Cum să vă asigurați circumcizia sigură pentru copilul dumneavoastrăCum să vă asigurați circumcizia sigură pentru copilul dumneavoastră
  Cum să introduceți un cateter masculinCum să introduceți un cateter masculin
  Cum să eliminați chistul de pe fațăCum să eliminați chistul de pe față
  » » Cum sa fii circumcis
  © 2021 itholoinfo.com