itholoinfo.com

Cum Pentru a elimina grăsimea abdominală chirurgical

Îndepărtarea grăsimii prin intervenții chirurgicale pe zona abdomenului este o procedură obișnuită de cosmetică. Există două tipuri de intervenții chirurgicale în acest scop: liposucția și abdominoplastia. Deși aceste procese sunt invazive, timpul de recuperare este foarte scurt. Selectați procedura chirurgicală potrivită pentru dvs. și pregătiți-vă pentru ca operația să meargă bine. Luați timp pentru recuperare după intervenția chirurgicală.

pași

Partea 1
Selectarea tipului de intervenție chirurgicală

Imaginea intitulată Du-te pe o dietă de bikini Pasul 5
1
Faceți o liposucție dacă sunteți aproape de greutatea ideală. Liposucția este o procedură în care grăsimea este îndepărtată din burtă cu mici incizii în zonă. Opțiunea este cel mai bine dacă sunteți în stare bună de sănătate și în termen de 11 kg de greutate ideala, dar care au depozite de grăsime care nu au dispărut, în ciuda unui regim alimentar bun si exercitii fizice.
 • Această procedură este o opțiune bună dacă nu ați avut copii sau nu a suferit modificări drastice. Pielea ta va trebui să fie destul de fermă pentru ca procesul să funcționeze.
 • Imagine cu titlul Chirurgie plastica Pasul 18
  2
  Faceți o abdominoplastie parțială dacă aveți o cantitate mică de exces de piele și grăsime. Acest lucru va lasa pielea si muschii abdominali mai ferme sub buric si este mai putin invaziva decat o burtă Tuck completă.
  • Procesul parțial este o opțiune bună, dacă nu doriți să faceți o reconstrucție a buricului, care trebuie să fie făcută în abdominoplastie completă.
 • Imaginea intitulată Du-te pe o dietă de bikini Pasul 6
  3
  Faceți o abdominoplastie completă dacă sunteți departe de greutatea ideală. Aceasta este procedura adecvată dacă aveți suficientă exces de piele și grăsime pe care doriți să o eliminați. Este, de asemenea, ideal pentru femeile care au avut copii și doresc să elimine excesul de grăsimi după sarcină. Într-o tufă de burtă, mușchii abdominali vor fi mai fermi sub sânii la linia pubiană.
  • Procedura completă este cea mai invazivă opțiune de îndepărtare a grăsimilor abdominale și necesită un timp de recuperare semnificativ, care poate fi destul de dureros. De asemenea, formează o cicatrice pe șolduri.
 • Imaginea intitulată Ajutați-vă pe cei dragi să obțineți bine pasul 6
  4
  Consultați un chirurg plastic. Căutați un profesionist pe internet pentru a confirma că el are recenzii și mărturii pozitive de la alți clienți. Asigurați-vă că este certificată de Societatea brazilian de Chirurgie Plastica si a face o programare pentru a discuta despre tipul adecvat de intervenție chirurgicală pentru cazul dumneavoastră.
  • Cereți recomandări de la prieteni și rude care au făcut deja o intervenție chirurgicală plastică.
 • Partea 2
  Pregătirea pentru intervenții chirurgicale

  Imaginea intitulată Ajutor Cineva recuperează de la un transplant de ficat Pasul 5
  1
  Discutați procedura cu chirurgul. Faceți cunoștință cu medicul în persoană pentru a discuta despre intervenția chirurgicală înainte de a vă da acordul. Profesionistul vă va examina burta pentru a vă confirma dacă într-adevăr aveți nevoie de unul. El va vorbi despre istoricul medical pentru a vedea dacă nu aveți niciun risc de complicații datorate intervențiilor chirurgicale.
  • Chirurgul vă va spune și prețul complet al procedurii. O liposucție este de obicei mai ieftină decât abdominoplastia.
 • Imagine intitulată Ajutor unui prieten Quit Smoking Step 8


  2
  Ajustați dieta și stilul de viață înainte de operație. Cu două săptămâni înainte de a opri de a lua orice medicament sau aspirina si vitamine, care pot interfera cu capacitatea organismului de a cheag de sânge. Opriți fumatul cu cel puțin două săptămâni înainte de operație.
  • Cu o zi înainte, puneți hainele libere și confortabile într-o valiză și dormiți bine. De asemenea, vedeți dacă cineva este disponibil pentru a vă duce acasă după operație.
  • În ziua operației, nu mâncați și nu beți nimic cu șase ore înainte de procedură.
 • Imaginea intitulată Pregătiți-vă pentru un transplant de rinichi Pasul 5
  3
  Lasă doctorul să facă operația. Veți primi anestezie generală, iar medicul va îndepărta depozitele din abdomen cu o serie de mici incizii. El va folosi de asemenea un aspirator medical pentru a suge astfel de depozite.
  • O tufă de burtă va dura mai mult și va necesita mai multe incizii decât liposucția.
 • Partea 3
  Recuperarea din chirurgie

  Imaginea intitulată Închiderea unei activități în timpul șederii la concediu de maternitate Pasul 8
  1
  Permiteți patru până la șase săptămâni pentru recuperare. Recuperarea de la o liposucție poate dura mai multe săptămâni, în funcție de cantitatea de grăsime eliminată în timpul intervenției chirurgicale. Abdominoplastia, totuși, necesită o odihnă de pat până la două săptămâni și apoi câteva săptămâni fără exerciții fizice. Poate fi dificil să stai și să te ridici de pe scaun în prima săptămână de recuperare.
  • Mușchii abdominali vor fi răniți și veți avea vânătăi în jurul incizilor.
  • În zona chirurgiei va fi de asemenea umflături. Este posibil să observați că pielea din zonă pare puțin mai slăbită, dar va arăta mai fermă în șase luni de la intervenția chirurgicală.
  • Mergeți imediat la medic dacă aveți orice complicații, cum ar fi mirosul provenit din incizii, dureri abdominale severe sau crampe la nivelul stomacului.
 • Imaginea intitulată Minimizați rezistența la antibiotice Pasul 6
  2
  Luați medicamente dureroase. Medicul va furniza medicamente pentru ameliorarea durerii în timpul recuperării. Întotdeauna urmați instrucțiunile chirurgului pentru doză și nu luați mai mult decât se recomandă.
  • În unele cazuri, puteți obține un dispozitiv mic purtat pe șold, care trimite anestezie locală la muschii burții.
 • Imaginea intitulată Recunoașteți simptomele endometriozei Pasul 10
  3
  Purtați articole de îmbrăcăminte de compresie pe zona abdominală în primele zile după operație. Puteți să le eliminați după câteva săptămâni.
  • Veți avea nevoie, de asemenea, să luați dușuri, nu căzi, în timpul recuperării. Încercați să nu umezi articolele de compresie din baie utilizând o pungă de plastic pentru a le proteja.
 • Imagine intitulată Ajutor Cineva recuperează de la un transplant hepatic Pasul 3
  4
  Consultați medicul pentru a vă evalua progresul. Marcați întâlnirea la două sau patru luni după operație pentru ca medicul să examineze zona și să văd dacă vă recuperați corect.
  • Profesionistul va întreba, de asemenea, despre nivelul dumneavoastră de durere și disconfort. El poate fi capabil să ofere mai multe medicamente pentru durere sau sugerează că încerci să te ridici și să te miști mai mult pentru a calma durerea.
  • După șase luni, veți avea o cicatrice pe burtă, ceea ce este normal. Dacă sunteți îngrijorat de cicatrice, discutați cu chirurgul.
 • Surse și cotatii

  Mai multe ... (8)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se tonifiază pielea flascăCum se tonifiază pielea flască
  Cum să decideți dacă aveți nevoie de vaginoplastieCum să decideți dacă aveți nevoie de vaginoplastie
  Cum sa scapi de o operatie de ochiCum sa scapi de o operatie de ochi
  Cum de a vindeca implanturile mamareCum de a vindeca implanturile mamare
  Cum să decideți dacă aveți nevoie de o histerectomieCum să decideți dacă aveți nevoie de o histerectomie
  Cum să eliminați un timomCum să eliminați un timom
  Cum să se pregătească pentru chirurgia inimiiCum să se pregătească pentru chirurgia inimii
  Cum sa fii circumcisCum sa fii circumcis
  Cum să verificați dacă aveți HerniaCum să verificați dacă aveți Hernia
  Cum să vă pregătiți pentru operația de înlocuire a șolduluiCum să vă pregătiți pentru operația de înlocuire a șoldului
  » » Cum Pentru a elimina grăsimea abdominală chirurgical
  © 2021 itholoinfo.com