itholoinfo.com

Cum de a vindeca implanturile mamare

În 2010, aproximativ 300.000 de femei au suferit o intervenție chirurgicală de implant mamar numai în Statele Unite, ceea ce a făcut-o ca fiind cea mai căutată intervenție chirurgicală cosmetică din țară. Protezele sunt plasate sub mușchiul mamar al femeii, pentru a face sânii mai mari sau egali cu dimensiunea lor. După intervenția chirurgicală, pielea de la locul inciziei poate dura câteva săptămâni pentru a se vindeca. Urmați acești pași pentru a afla totul despre recuperarea după intervenția chirurgicală a implantului mamar.

pași

Imagine intitulată Heal Implanturi mamare Pasul 1
1
Urmați recomandările medicale. Orientările pentru perioada postoperatorie se bazează pe fiecare caz. Medicul vă va spune ce puteți și ce nu puteți face în săptămânile după intervenția chirurgicală, luând în considerare vârsta, caracteristicile fizice și de sănătate.
 • Imagine intitulată Implanturi de san Heal Pas 2
  2
  Evitați activități care implică forță excesivă, traume sau mișcări ciudate cum ar fi ridicarea obiectelor grele, jocul de tenis sau săriturile pe o trambulină. Aceasta este o recomandare importantă, deoarece nu trebuie să depuneți locul inciziei chirurgicale sau al implanturilor în stres sau tensiune excesivă.
 • Imagine intitulată Heal Implanturi pentru sânii Pasul 3
  3
  Luați medicamentele. După intervenția chirurgicală, medicul va prescrie un remediu topic care ar trebui să fie transmis pe cicatrici sau pe care va trebui să-l luați pe gură, pentru a vă ajuta în recuperarea dumneavoastră și / sau pentru a reduce durerea. Medicația va reduce, de asemenea, riscul de infecție.
  • Treceți cu medicamentele topice prescrise de medic pe cicatrici și sânii. Acest lucru va ajuta la vindecarea și recuperarea țesutului mamar. Unele medicamente topice conțin, de asemenea, analgezice care ajută la ameliorarea durerii postoperatorii.
  • Luați medicamentele orale prescrise. Acest remediu va ajuta la vindecarea și recuperarea internă a țesutului mamar, precum și la ameliorarea durerii.
 • Imagine intitulată Heal Implanturi de sânge Pasul 4
  4


  Aplicați pe piept un hidratant pe bază de unt de shea. După intervenția chirurgicală a protezei mamare, pielea sânilor poate deveni roșie, caldă sau strălucitoare, deoarece a fost întinsă. Această hidratare poate împiedica dezvoltarea pielii de vergeturi.
 • Imagine intitulată Heal Implanturi pentru sânii Pasul 5
  5
  Purtați un sutien de sprijin care reduce mișcarea sânilor. Cel mai bun tip de sutien pentru acest lucru este sportul / atletic. Încercați să minimalizați mobilitatea sânilor, pentru a facilita recuperarea după intervenție chirurgicală. Utilizarea unui sutien care nu oferă suport adecvat poate cauza stres și tensionare excesivă a implanturilor.
 • Imagine intitulată Heal Implanturi pentru sânii Pasul 6
  6
  Așteptați-vă pe spate timp de până la 10 zile după operație. O poziție inadecvată de dormit poate provoca presiune asupra sânilor, ceea ce poate duce la ruperea suturilor, durere și poate duce la o nouă procedură de închidere a inciziei.
 • sfaturi

  • Majoritatea chirurgilor plastici lucrează cu planurile de asigurări de sănătate. Faceți o întâlnire pentru a obține toate întrebările referitoare la procedura de plasare a implanturilor mamare. Înțelegeți că intervenția chirurgicală poate fi dureroasă, iar timpul de recuperare durează câteva săptămâni.
  • Dacă aveți întrebări în timpul perioadei de recuperare a intervențiilor chirurgicale la sân, consultați-vă medicul.

  avertismente

  • Evitați expunerea și expunerea cicatricelor la soare timp de cel puțin 6 luni până la un an după operație.
  • Nu conduceți timp de 24 până la 48 de ore după operație. Corpul dvs. poate fi încă inflamat și încă prezintă unele simptome ale efectului rezidual al anesteziei, cum ar fi amețeli, care ar putea interfera cu capacitatea dumneavoastră de a conduce în condiții de siguranță.
  • Chirurgia plastica nu este o stiinta exacta. În timp ce majoritatea pacienților sunt mulțumiți de rezultatele obținute, nu există nici o garanție că operația va avea succes. Uneori, o singură procedură nu va oferi cele mai bune rezultate, deci poate fi necesară o altă intervenție chirurgicală.

  Materiale necesare

  • Chirurgul plastic
  • Implanturile mamare
  • Medicamentul prescris de medic
  • Sutienul de ridicare adecvat

  Surse și cotatii

  Afișați mai multe ... (1)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a reduce bustulCum de a reduce bustul
  Cum Pentru a elimina grăsimea abdominală chirurgicalCum Pentru a elimina grăsimea abdominală chirurgical
  Cum să decideți dacă aveți nevoie de vaginoplastieCum să decideți dacă aveți nevoie de vaginoplastie
  Cum sa scapi de o operatie de ochiCum sa scapi de o operatie de ochi
  Cum să aveți grijă de incizie după operația tiroidianăCum să aveți grijă de incizie după operația tiroidiană
  Cum de a vindeca cancerul de sânCum de a vindeca cancerul de sân
  Cum să te descurci cu durerea după artroplastia genunchiuluiCum să te descurci cu durerea după artroplastia genunchiului
  Cum să eliminați un timomCum să eliminați un timom
  Cum să urinați după o intervenție chirurgicalăCum să urinați după o intervenție chirurgicală
  Cum de a recupera după operația de eliberare a tunelului carpianCum de a recupera după operația de eliberare a tunelului carpian
  » » Cum de a vindeca implanturile mamare
  © 2021 itholoinfo.com