itholoinfo.com

Cum sa dansezi ca un pro

Dansul este o formă de artă și o modalitate excelentă de a face și exerciții. Dacă vă prindeți să admirați pașii de dans al oamenilor din jurul vostru, rețineți că și voi puteți învăța să dansați! Pentru aceasta, va trebui să găsiți genul care se potrivește stilului dvs. și să decideți ce nivel de abilitate vă așteptați să atingeți. Din aceasta, este doar o chestiune de a practica și de a repeta pașii de dans pentru a vă perfecționa tehnica din ce în ce mai mult până când sunteți gata să vă arătați talentul în lume.

pași

Partea 1
Găsirea genului potrivit

Imagine intitulată Dans Like a Step Step 1
1
Folosiți videoclipuri și filme. Vizionând o varietate de filme și videoclipuri muzicale, puteți obține un sentiment mai bun cu privire la tipul de dans care vă place și la ceea ce doriți să învățați. După aceea, începeți să urmăriți videoclipurile instructive pentru a începe să învățați primii pași.
 • Imagine despre Dance Like a Pro Step 2
  2
  Luați o clasă introductivă. Încercați să luați parte la o lecție în care sunt prezentate diferite soiuri de dans pentru a vedea care dintre ele vă place cel mai mult. În plus, instructorul vă poate oferi informații utile despre cele mai sigure tehnici și practici de dans pentru începători.
 • Imagine despre Dance Like a Pro Step 3
  3
  Uita-te la profesioniști. Este un fapt că puteți învăța multe prin vizionarea altor persoane. De fapt, din punct de vedere psihologic, observarea celorlalți oameni care dansează face creierul să adauge hărți mentale pașilor de dans pe care i-ați imaginat anterior. În plus, veți putea vedea cum sunt pașii de dans atunci când sunt executați corect.
  • Urmăriți un spectacol oficial pentru a afla cum funcționează profesioniștii sau chiar vizitați un colegiu local care oferă cursuri de dans sau ateliere de lucru. Unele școli / colegii dețin de obicei spectacole de dans deschise publicului.
 • Imagine despre Dance Like a Pro Step 4
  4
  Vizitați o varietate de cluburi de dans. Cu aceasta puteți urmări alți dansatori și chiar copiați pașii de dans. De asemenea, dacă mergeți la diferite cluburi, acest lucru vă va ajuta să definiți tipul de muzică care vă place cel mai bine. Încercați să cunoașteți puțin din toate - de la cluburile hip-hop până la muzica country. Nu vă fie teamă să vă aventurați și să încercați diferite stiluri de dans.
 • Imaginea intitulată Dans Like a Step Step 5
  5
  Alegeți un gen pentru a vă dedica. Desigur, nu trebuie să faceți această decizie definitivă, dar încercați să alegeți ceva ce vă place. Puteți încerca balet, dans contemporan, jazz, dans de bal sau chiar muzică country pentru a începe lecțiile de dans.
 • Imagine despre Dance Like a Step Pro 6
  6
  Stabiliți obiective pentru dvs. Doriți să dansați profesional sau pur și simplu să știți câțiva pași răi pentru a vă arăta în noaptea de sâmbătă? Încerci să înveți dansul de bal pentru a dansa la nunta ta? Decideți ce nivel de calificare doriți să atingeți prin ceea ce vă va determina nivelul de angajare. De exemplu, dansul profesionist necesită ani de angajament, plus multe lecții și exerciții, dar puteți învăța să dansați pentru nunta dvs. într-o lună sau două.
 • Partea 2
  Practicandu-ti propriile pasi de dans

  Imagine despre Dans Like a Step Pro 7
  1
  Urmăriți videoclipuri de dans. Rețineți că acest material vă va ajuta să învățați pași specifici, precum și să vă ajutați să vă dezvoltați mai bine tehnica de dans. Căutați videoclipuri video în loc să încercați să copiați pașii care vă plac cel mai bine, ce tip de material vă va arăta cum să faceți, eliminând necesitatea de a ghici cum trebuie efectuată o etapă.
 • Imagine despre Dans Like a Step Pro 8
  2
  Găsiți un loc liniștit pentru a dansa și unde nu va deranja alte persoane. Veți avea nevoie de un spațiu liber, precum și de o podea netedă și solidă. Amintiți-vă, veți face zgomot practicând întotdeauna, deci alegeți un loc în care puteți să dansați fără a deranja pe alții.
 • Imagine despre Dans Like a Step Pro 9
  3
  Luați în considerare ce muzică va fi folosită și cum veți juca. Muzica trebuie să se conformeze genului, deși multe genuri includ o mare varietate de muzică. Cu toate acestea, rețineți că unele tipuri de muzică combină mai mult cu unele tipuri de dans. De exemplu, muzica clasică este de obicei folosită pentru practicarea baletului și astăzi este posibilă utilizarea unei varietăți de cântece curente pentru a practica dansul contemporan.
 • Imagine despre Dans Like a Step Pro 10
  4
  Practicați-vă în fiecare zi. Practica constantă vă ajută să vă consolidați abilitățile în creier, făcând corpul tău să-și amintească pașii pe care i-ați învățat fără dificultate.
 • Imagine despre Dance Like a Step Pro 11
  5
  Nu vă fie frică să nu reușiți. Copiii par să dezvolte aceste abilități mai repede, deoarece nu se tem să arate ridicol. Dacă greșești sau ai dificultăți în a face un pas, nu te uita la ea ca pe un semn că ar trebui să renunți la dans, ceea ce înseamnă doar că trebuie să practici mai mult. Ridicați-vă și încercați din nou.
 • Imagine despre Dance Like a Step Step 12
  6
  Fii atent. Nu încercați să faceți prea mult într-un timp scurt, ceea ce vă poate face rău.
 • Imagine despre Dans Like a Step Pro 13
  7
  Fiți atenți la hainele voastre. În timp ce dansează, amintiți-vă să poarte haine lejere, suficient, astfel încât să se poată mișca liber, dar în același timp, la fel cum nu vor poticni pe nici o parte că este glisarea pe teren. Amintiți-vă să luați orice bijuterii sau accesoriu, astfel încât să nu zboare nimic. Pantofii de dans sunt cele mai bune pentru dans, cu talpi mai moi pentru filare și alte tipuri de mișcări. De asemenea, legați-vă părul, astfel încât acesta să nu se împiedice în timp ce dansați.


 • Imagine despre Dans Like a Step Pro 14
  8
  Încercați să jucați coregrafii ale muzicii preferate. Pe langa faptul ca o modalitate buna de a practica, aceasta va ajuta, de asemenea, să înțelegeți cum gândește un coregraf, care poate fi de mare ajutor dacă aveți o șansă de a dansa cu coregrafi profesioniști.
 • Imagine despre Dance Like a Step Pro 15
  9
  Utilizați internetul pentru a vă îmbunătăți progresul. Site-uri precum Giveit100 vă permit să vă documentați toate progresele înregistrate de noile abilități pe care le dobândiți pe tot parcursul procesului, obținând totodată sprijin din partea comunității de utilizatori a site-ului. Încă vă permite să vedeți istoria evoluției dvs. din prima zi de dans.
 • Imagine despre Dance Like a Step 16
  10
  Fiți atenți la ceea ce faceți gresit și încercați să corectați tot ce este necesar. Videoclipurile pot fi de mare ajutor în acest stadiu, la care vă puteți înregistra dans în fața unei oglinzi pentru a vedea modul în care performanța lor și amintiți-vă că, dacă practică un pas sau o mișcare fără a fi uita la, nu puteți fi difuzate - corect.
 • Partea 3
  Schimbarea stilului tău de viață

  Imagine despre Dans Like a Step 17
  1
  Mâncați bine. Amintiți-vă că dansatorii trebuie să mănânce alimente sănătoase pentru a le consuma corpul. Dacă dansați foarte mult, veți avea nevoie de suficiente calorii pentru a furniza toate eforturile depuse. Cu toate acestea, dacă dansați foarte puțin, este posibil să trebuiască să taieți calorii pentru a obține corpul ideal de dans.
  • Asigurați-vă că ați inclus suficientă proteină în dieta dumneavoastră. De asemenea, hrăniți-vă cu fructe și legume, astfel încât să aveți suficiente vitamine pentru a menține un corp puternic.
 • Imagine despre Dance Like a Step Pro 18
  2
  Includeți alte exerciții. Pentru a dansa bine trebuie să vă întăriți mușchii și să vă măriți rezistența.
  • Activități cum ar fi înotul, schiatul, folosirea formatorilor eliptici și călătoria pe bicicletă oferă rezultate bune care vă vor ajuta să câștigați un corp mai puternic.
 • Imagine despre Dance Like a Pro Step 19
  3
  Lucrează flexibilitatea. Dansatorii au nevoie de cât mai multă flexibilitate pentru a efectua toate mișcările de dans sau pașii. Încercați să practicați Yoga și Pilates pentru a crește flexibilitatea. În plus, ca un bonus suplimentar, aceste activități vor spori și dispoziția dvs. interioară, făcându-vă o dansatoare mai bună.
 • Imagine despre Dans Like a Step 20
  4
  Aflați că aveți un echilibru. Echilibrul este, de asemenea, unul dintre cele mai importante aspecte ale dansului, deci trebuie să aveți un echilibru bun atunci când efectuați mișcări rapide în timp ce stați în picioare. Din nou, Yoga și Pilates pot ajuta la dezvoltarea acestei trăsături, la fel cum secvențele Tai Chi Chuan ajută la reducerea stresului și la creșterea flexibilității.
 • Partea 4
  Atingerea obiectivelor tale

  Imaginea intitulată
  1
  Luați cursuri. Dacă doriți să deveniți dansator profesionist, veți avea nevoie de o instruire adecvată. Veți avea nevoie să faceți o varietate de cursuri, începând cu cele mai elementare pentru începători și urcând în funcție de nivel, pe măsură ce creșteți abilitățile. Cu toate acestea, clasele pot fi distractive și utile, chiar dacă scopul dvs. este să dansați doar fără angajament la un club de dans local. Pentru a obține cursuri mai ieftine, căutați cele mai apropiate școli de dans, programe de recreere pentru parcuri în orașul dvs. și chiar școlile / colegiile din zona dvs.
 • Imagine despre Dance Like a Step Pro 22
  2
  O absolvire în dans. Puteți absolvi un curs de dans la o universitate, totuși, aceste cursuri sunt foarte competitive și va fi dificil să intri în cele mai multe dintre ele. De asemenea, rețineți că multe programe de dans necesită o anumită greutate pentru a participa la curs.
 • Imagine despre Dance Like a Step Step 23
  3
  Ia casting în teatrele comunității. Dacă ați făcut niște cursuri și doriți doar să vă distrați ca dansator, încercați să jucați într-un teatru comunitar. La majoritatea programelor organizate în aceste locuri veți găsi alți profesioniști amatori, astfel încât să profitați de experiența de a întâlni oameni noi și poate chiar colegi viitori.
 • Imagine despre Dance Like a Step Pro 24
  4
  Creați o coregrafie pentru nunta dvs. Lucrați cu viitoarea dvs. soție pentru a coregrada dansul pentru nuntă, care este o modalitate de a face primul dans al cuplului chiar mai special.
 • Imagine despre Dans Like a Step Pro 25
  5
  Dans în cluburi, cluburi de noapte, balade. Poate vrei doar să fii dansator pentru a-ți impresiona prietenii de fiecare dată când merg împreună. Dacă acesta este motivul, încercați să faceți pașii noștri în zilele de sâmbătă.
 • sfaturi

  • Dansul este o modalitate excelentă de a-ți exercita, motiv pentru care programe specifice care implică exerciții aerobice și dans (Zumba sau Zumba) Jazzercise, în limba engleză, de exemplu). Deoarece sunt practici distractive, ele vă vor face să vă exersați mai mult dacă încercați să vă formați fără să simțiți atât de mult impactul activităților.

  avertismente

  • Nu încercați nici o acțiune acrobatică, sărituri sau ture, dacă începeți chiar să dansați. Poți să te rănești ușor dacă nu știi ce faci.
  • Dacă aveți o durere moderată sau intensă atunci când dansați, solicitați asistență medicală.

  Surse și cotatii

  Afișați mai multe ... (10)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să deveniți un mare ForrozeiroCum să deveniți un mare Forrozeiro
  Cum să înveți dans improvizatCum să înveți dans improvizat
  Cum de a învăța să dansezi de la un videoclipCum de a învăța să dansezi de la un videoclip
  Cum să dansați pe BachataCum să dansați pe Bachata
  Cum să dansezi ca BeyoncéCum să dansezi ca Beyoncé
  Cum să dansați muzica MacarenaCum să dansați muzica Macarena
  Cum să dansezi într-o razăCum să dansezi într-o rază
  Cum să dansezi într-o baladăCum să dansezi într-o baladă
  Cum sa dansezi freestyleCum sa dansezi freestyle
  Cum să dansați pașii Salsa de bazăCum să dansați pașii Salsa de bază
  » » Cum sa dansezi ca un pro
  © 2021 itholoinfo.com