itholoinfo.com

Cum să descoperi stilul tău de dans

Fiecare are propriul stil de dans. Chiar dacă faci ca să arăți ca un pui într-un scaun electric, e încă un stil. Cu toate acestea, dacă sunteți obosit de a fi jenat de dansuri ciudate, urmați acești pași pentru a vă îmbunătăți stilul personal fără a fi nevoie să intrați într-o clasă de dans.

pași

Imagine intitulată Găsiți stilul dvs. de dans propriu Pasul 1
1
Gândiți-vă. Înainte de a începe, rețineți că dansul (în special freestyle) necesită un anumit nivel de curaj și spontaneitate. Nu vă puteți teama să renunțați, dar trebuie să cunoașteți limitele și să fiți conștienți de ceea ce sunteți capabili să faceți. Gândiți-vă dacă aveți aceste cerințe pentru a crea un stil de dans pe care îl puteți numi pe cont propriu.
 • Imaginea intitulată Găsiți-vă stilul de dans propriu Pasul 2
  2
  Asigurați-vă că sunteți singuri. La urma urmei, ar putea părea patetic înainte de a vă perfecționa stilul personal de dans, și dacă nu doriți să fiți ridiculizați, singura este cea mai bună opțiune. Cu toate acestea, unii oameni preferă să aibă un animal de companie (câine, pisică sau chiar un aur) pentru a le face să se simtă mai confortabil.
 • Imaginea intitulată Găsiți propriul stil de dans Pas 3
  3
  Purtați ceva confortabil. Alegeți un costum confortabil pentru realitate, ar putea fi acele pantaloni șubredi pe care nu i-ai purta niciodată în public sau purtau pantaloni scurți cu un tricou. Ar putea fi și pijamalele tale. Purtați ceva ușor și elastic, care vă permite să vă mișcați liber.
 • Imaginea intitulată Găsiți propriul stil de dans Pas 4
  4
  Luați o perie de păr sau orice altceva pe care îl puteți folosi ca "microfon". Acest lucru este opțional, dar puteți fi mai confortabil dacă puteți să cântați, chiar dacă sunteți doar un cântăreț de duș. Cântând în timp ce dansați este opțională, dar cu siguranță vă oferă mai mult control.
 • Imaginea intitulată Găsiți propriul stil de dans Pas 5
  5
  Stați în fața unei oglinzi lungi. Vei fi steaua emisiunii tale și ai nevoie de o audiență. Ce audiență ar fi mai bună decât cineva care îi place show-ului indiferent de ce faci? Aplauzele pentru minciună sunt, de asemenea, opționale.
 • Imaginea intitulată Găsiți-vă stilul de dans propriu Pasul 6
  6
  Puneți un cântec pentru a juca. Asigurați-vă că este ceva ce vă place și că aveți o bătaie bună.
 • Imaginea intitulată Găsiți stilul dvs. de dans propriu Pasul 7
  7
  Începe să simți muzica. Închideți ochii și ascultați muzica. Relaxați-vă corpul, simțiți că muzica curge prin corpul dvs. și începeți să vă mișcați. Deschide ochii și ...
 • Imaginea intitulată Găsiți stilul dvs. de dans propriu Pasul 8
  8
  Du-te! Mișcați picioarele după ritm. Ideea este să vă simțiți confortabil mutându-vă corpul în ritmul muzicii. Dacă doriți, utilizați peria pentru a cânta. Nu-ți face griji, nimeni nu te va auzi cântând. Lasă-te!


 • Imaginea intitulată Găsiți propriul stil de dans Pasul 9
  9
  Dacă te uiți în oglindă. Îți place o mișcare? Există vreunul pe care nu l-ați fi văzut? Faceți o notă mentală despre asta. Dacă doriți să o luați mai serios, poate doriți să obțineți camera video.
 • Imaginea intitulată Găsiți stilul dvs. de dans propriu Pasul 10
  10
  Vedeți profesioniștii! Du-te la un site video și căutați videoclipuri de dans și vedeți cum ar trebui să faceți pașii dvs. (unele lucruri pe care le puteți căuta sunt dansurile în sala de bal, samba, breakdance, hip-hop, mersul pe jos, vals etc.) fiți atenți la videoclipurile persoanelor care Ei au găsit care știu să danseze.
 • Imaginea intitulată Găsiți propriul stil de dans Pas 11
  11
  Accentuați pașii pozitivi. Crezi că piesa de păr pe care o dai este frumoasă? Așa că trenul să o perfecționeze. Încercați să practici la diferite unghiuri și viteze pentru a afla care dintre ele se îmbunătățește. Când atingeți un nivel satisfăcător, nu ezitați să vă bucurați de "audiență". Ei vor iubi. Faceți acest lucru cu fiecare mișcare de care vă bucurați.
 • Imaginea intitulată Găsiți stilul dvs. de dans propriu Pasul 12
  12
  Eliminați pașii negativi. În acel moment ar fi trebuit să observi că mișcarea pe care o faci cu brațul tău îți amintește doar de puiul electrocutat. "Audiența" dvs. nu vă poate plânge, dar cu siguranță știți că este ciudat și acest lucru nu vă ajută să vă mișcați părul. Nu lăsați brațele să stea în picioare, corectați mișcarea! Faceți același lucru ca și dvs. cu lucrurile pe care le-ați plăcut. Încercați să vă mișcați mai încet sau mai rapid, schimbați unghiul sau mișcarea Faceți acest lucru pentru fiecare mișcare care are nevoie de reparații până când sunteți mulțumit de ceea ce vedeți.
 • Imaginea intitulată Găsiți propriul stil de dans Pas 13
  13
  Faceți combinații. Amintiți-vă: puneți accentul pe pozitiv, eliminați negativul și amestecați mișcările până când "audiența" dvs. devine nebună.
 • Imaginea intitulată Găsiți stilul dvs. de dans propriu Pasul 14
  14
  Arătați talentul în public. Nu uitați să părăsiți peria de păr acasă și să nu purtați hainele acestea purtate. Nu vă fie frică să vă arătați altora talentul tău frumos (sau mai puțin) de dans.
 • Imaginea intitulată Găsiți stilul dvs. de dans propriu Pasul 15
  15
  FACI! Dansul ar trebui să fie o activitate distractivă! Dacă nu vă distrați, ceilalți, probabil, nu vor mai fi.
 • sfaturi

  • Amintiți-vă că obiectivul nu este să câștigați un concurs de dans, ci să vă opriți să vă fie rușine în public, să nu vă rupeți în realizarea perfecțiunii.
  • Nu te limita. Există mii de diferite genuri muzicale. Dacă alegeți doar una, dansul dvs. va fi plictisitor și plictisitor. Au cel puțin două stiluri de dans diferite în repertoriul dvs.
  • Distrează-te. Dacă nu te distrezi, nu vei ajunge destul de liber să dansezi.
  • Nu-ți fie rușine. Nu te mai gândi la asta, pune-ți un cântec și începi să dansezi. Lasă-ți corpul și, după un timp, vei înțelege și vei simți cum corpul tău îi place să se miște. Lăsați-vă corpul să meargă cu muzica. Când descoperiți o nouă mișcare care vă place, rafinați-o.
  • Când sunteți confortabil cu dumneavoastră schimba-o și pune-o pe cea nouă să danseze. Genele diferite au bătăi diferite și este important să le recunoașteți. Nu uitați să schimbați muzica ocazional, astfel încât să nu vă plictisiți de cântece și să începeți să vedeți acest lucru ca o obligație / rutină.
  • Încercați niște pași noi, chiar dacă sunt prostii, nu vă limitați. Voi o să te privești, nu trebuie să fii jenat. Dă-i drumul și distrează-te.
  • Acestea sunt doar câteva moduri de a începe dansul - dacă chiar vrei să înveți să dansezi, ia o cursă. Dacă sunteți prea jenat să luați o clasă, adresați-vă unei rude sau unui prieten pentru a vă ajuta.
  • Această tehnică poate dura câteva sesiuni pentru a fi îmbunătățită, deci dacă aveți o nuntă pentru a merge la săptămâna viitoare, înscrieți-vă pentru o clasă de dans. Vă puteți îngrijora stilul personal mai târziu.

  avertismente

  • Nu uitați să vă întindeți. Nu vrei să-ți tai un mușchi.
  • Fiți răbdători pe măsură ce învățați. Va dura ceva timp pentru a deveni un mare dansator. Bucurați-vă pur și simplu de învățare și dansul distractiv. Cu cât dansați mai mult, cu atât mai bine veți rămâne.
  • Aceasta nu este modalitatea recomandată de a deveni un adevărat dansator. Este o modalitate bună de a începe și de a vă cunoaște mai bine.
  • dacă tu nu lua dansul în serios, pentru că alte persoana ar lua?

  Materiale necesare

  • Oglindă cu lungime totală
  • Haine confortabile
  • O sursă de muzică
  • Perie pentru păr (opțional)
  • Calculator cu internet (pentru a căuta videoclipuri sau a asculta radio pe internet)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să începeți un grup de dansCum să începeți un grup de dans
  Cum de a crea un dansCum de a crea un dans
  Cum să dansați pe BachataCum să dansați pe Bachata
  Cum sa dansezi sala de dansCum sa dansezi sala de dans
  Cum să dansezi într-o razăCum să dansezi într-o rază
  Cum să dansezi într-o baladăCum să dansezi într-o baladă
  Cum sa dansezi freestyleCum sa dansezi freestyle
  Cum să dansați pașii Salsa de bazăCum să dansați pașii Salsa de bază
  Cum să dansezi fără a trece de rușineCum să dansezi fără a trece de rușine
  Cum se scrie un curriculum pentru dansCum se scrie un curriculum pentru dans
  » » Cum să descoperi stilul tău de dans
  © 2021 itholoinfo.com