itholoinfo.com

Cum să dansezi într-o baladă

Obosit de a nu fi observat în baladă? Citiți acest articol pentru a afla cum să vă pierdeți și să vă distrați pe ringul de dans!

pași

Partea 1
Eliberați nervozitatea

Imagine intitulată Dans la un club de noapte Pasul 1
1
Rochie bine. Cu cât te simți mai bine, cu atât vei avea mai multă distracție pe pistă. Puneți-vă aspectul preferat și purtați ceva care permite o mulțime de mișcări.
 • Luați în considerare, de asemenea, codul de îmbrăcăminte al clubului care merge. Unele locuri sunt foarte restrictive.
 • Imagine intitulată Dans la un club de noapte Pasul 2
  2
  Mergeți cu un grup de prieteni. Dacă aveți o mulțime de oameni, veți fi mai puțin preocupați de aspectul propriu. Având în jur prieteni pentru a vă distrage atenția, veți servi astfel încât să nu vă petreceți tot timpul gândindu-vă la judecățile altora.
 • Imaginea intitulată Dans la un club de noapte Pasul 3
  3
  Uitați-vă bine la scenă. Înainte de a intra în ringul de dans, faceți o rotire în spațiu pentru a verifica ce se întâmplă. Urmăriți-i pe ceilalți dansând, urmărind totul foarte bine și încercând să intrați în starea de spirit a muzicii care se joacă. Când te simți confortabil cu toate astea, nervozitatea va dispărea.
  • Dacă trebuie să mergeți la baie pentru a face machiajul sau pentru a vă îndrepta părul, mergeți înainte de a începe să dansați, astfel încât să nu aveți nicio distragere după ce ați ajuns pe ringul de dans.
 • Imaginea intitulată Dans la un club de noapte Pasul 4
  4
  Ia ceva de băut. Nu trebuie să vă îmbătați pentru a vă distra, însă luați în considerare că vă petreceți la bar și luați ceva de băut în timp ce vă distrați cu prietenii. Acest lucru vă va ajuta să vă relaxați și să câștigați mai mult timp pentru a vă adapta la climatul locului și vă poate ajuta chiar să vă întâlniți cu mai mulți oameni!
  • Întotdeauna bea în mod responsabil. Chiar dacă alcoolul te ajută să te pierzi, berea poate provoca probleme și jenă.
 • Imagine intitulată Dans la un club de noapte Pasul 5
  5


  Relaxați-vă mușchii. Dacă vă simțiți nervos, probabil că vă contractați mușchii și asta vă va face să arătați dansuri ciudate.
 • Partea 2
  Cum să dansezi

  Imagine intitulată Dans la un club de noapte Pasul 6
  1
  Ascultă cântecul. În loc să vă concentrați asupra mișcărilor pe care trebuie să le faceți, faceți timp pentru a asculta muzica pe care o jucați. Când găsiți bătăile, începeți să vă scuturați capul în funcție de sunet. A face acest lucru vă va ajuta să găsiți ritmul în timp ce dansați.
  • Veți avea mai multă distracție cu melodiile pe care le cunoașteți deja și vă bucurați. Dacă întâmpinați dificultăți în a intra în ritmul cântecelor pe care le jucați sau pur și simplu nu vă place, ar fi mai bine să vă așezați puțin și să începeți o melodie care vă place.
 • Imagine intitulată Dans la un club de noapte Pasul 7
  2
  Găsiți un loc pe ringul de dans. Dacă sunteți cu un grup de prieteni, lasa sa te în jurul tău, astfel încât să nu vă faceți griji despre a fi văzut de către străini. Lăsați să se miște în mod natural, după ritmul muzicii. Acordați atenție ritmului pe care îl jucați și nu încercați să fiți mai rapid decât acesta.
  • Rotiți-vă capul în funcție de ritmul cântecului.
  • Întoarceți-vă șoldurile înainte și înapoi.
  • Faceți pași mici în timp ce dansați.
 • Imagine intitulată Dans la un club de noapte Pasul 8
  3
  Observați alte persoane. Dacă tot vă simțiți inconfortabil, priviți în jur și identificați niște oameni care dansează bine. Fiți atenți la ele și încercați să faceți unele mișcări la fel. Aveți grijă să nu sune prea clar.
 • Imagine intitulată Dans la un club de noapte Pasul 9
  4
  Zambetul. Arătați că vă distrați! Zâmbind și râzând cu prietenii tăi vei elibera endorfinele în corpul tău, făcându-ți dansul mai natural și mai distractiv. În plus, veți arăta prost dacă dansați cu fața închisă.
  • Cântați împreună cu melodiile preferate pentru a stimula entuziasmul.
 • sfaturi

  • Repetați în fața oglinzii când sunteți acasă. Puneți muzica preferată, închideți ușa și lăsați muzica să vă ia. Cu cât te simți mai bine dansând singur, cu atât te simți mai bine dansând în public.
  • Amintiți-vă că nu toți sunt în căutarea. Cluburile de noapte sunt de obicei întunecate și aglomerate, și indiferent de modul în care vă simțiți, majoritatea oamenilor nu văd nici măcar cum dansezi. Deci distrează-te!
  • Luați în considerare luarea unor cursuri de dans contemporan pentru a vă ajuta să vă construiți încrederea și să învățați elementele de bază ale artei dansului.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să dansezi înclinându-ți fundulCum să dansezi înclinându-ți fundul
  Cum să dansați muzica lentă într-o mingeCum să dansați muzica lentă într-o minge
  Cum sa dansezi dansulCum sa dansezi dansul
  Cum să dansezi într-o razăCum să dansezi într-o rază
  Cum sa dansezi sensibilCum sa dansezi sensibil
  Cum să dansezi fără a trece de rușineCum să dansezi fără a trece de rușine
  Cum să faci niște pași de bază pentru a dansa baladaCum să faci niște pași de bază pentru a dansa balada
  Cum sa dansezi cu o fata in baladaCum sa dansezi cu o fata in balada
  Cum să te distrezi la o petrecere de fraternitateCum să te distrezi la o petrecere de fraternitate
  Cum să ridici fetele la baladaCum să ridici fetele la balada
  » » Cum să dansezi într-o baladă
  © 2021 itholoinfo.com