itholoinfo.com

Cum să dansați la petreceri

Simți că ai două picioare stângi? Citiți acest articol pentru a afla cum să dansați fără a fi rușine. Deci, în timpul petrecerilor, nu vă veți sprijini de un perete.

pași

Partea 1
Dezvoltarea abilităților tale

Imagine despre Dans la petreceri Pasul 01
1
Practicați dansul la domiciliu. Puneți muzica preferată, închideți ușa mașinii și dansați dacă nimeni nu se uita. Priveste-te dansand in fata oglinzii si aflati ce miscari arata bine si care nu sunt atat de cool. Dansul la domiciliu va ajuta memoria musculară să acționeze astfel încât să puteți dansa mai natural în fața altora.
 • Faceți acest lucru de două ori pe săptămână. În plus față de îmbunătățirea abilităților, dansul este o formă excelentă de exercițiu!
 • Practicați dansul cu diferite tipuri de muzică: hip-hop, rock-ul electronic, rock, country și blues. În acest fel, nu veți fi surprins când se joacă muzică neașteptată.
 • Imaginea intitulată Dans la petreceri Pasul 02
  2
  Luați în considerare orele de dans contemporan. Hip-hop și cursurile de dans modern vă vor ajuta să vă familiarizați cu corpul dvs. și vă va învăța și elementele esențiale despre stimulare și coordonare.
  • De asemenea, vă recomandăm să luați clase de dans aerobic (cum ar fi Zumba) dacă sunteți membru al unei săli de sport.
 • Partea 2
  Punerea în aplicare a competențelor

  Imaginea intitulată Dans la petreceri Pasul 03
  1
  Oferiți-vă cele mai bune. Înainte de a merge la petrecere, puneți hainele preferate și asigurați-vă că vă îmbraciți pentru a vă simți mai încrezători în aspectul dvs. Cu cat te simti mai atractiv, cu atat vei fi mai preocupat sa fii urmarit de altii.
  • Asigurați-vă că purtați haine confortabile și pantofi care vă vor permite mișcările.
  • Fetele ar trebui să ia în considerare purtarea unei rochii libere sau a unui vârf care să permită o mișcare mai bună în timpul dansului. Chiar dacă vă mișcați ciudat doar șoldurile, mișcarea rochiei va părea amuzantă.
 • Imaginea intitulată Dans la petreceri Pasul 04
  2


  Obișnuiți-vă cu petrecerea. După sosire, faceți o plimbare la petrecere, spuneți-vă prietenilor și luați o băutură. Analizând mediul va ajuta la atenuarea o parte din nervozitatea pe care o puteți întâlni și vă va permite să vă relaxați și să vă distrați. Dacă oamenii dansează, urmăriți-i pentru o clipă și luați niște note mentale.
  • Dacă sunteți destul de bătrâni, dați o băutură sau două înainte de a dansa. Acest lucru vă va ajuta să renunțați și să vă simțiți mai jenat. Nu exagerați: consumul prea mult va avea un efect invers și vă veți simți jenat a doua zi.
 • Imaginea intitulată Fart Quietly Step 08
  3
  Ascultați muzică. Înainte de a dansa, acordați atenție tipului de muzică jucat. Găsiți bătălia și începeți să o însoțiți cu capul. Însoțirea ritmului muzicii este o abilitate cheie pentru dans - ajută la determinarea cât de repede sau încet ar trebui să dansați.
 • Imaginea intitulată Fart Quietly Pasul 07
  4
  Găsiți un loc de dans. Dacă există un grup de oameni care dansează, alăturați-vă. Încercați să dansați în centrul grupului, astfel încât să nu deveniți atât de vizibil pentru oamenii din jur.
 • Imaginea intitulată Dans la petreceri Pasul 07
  5
  Lăsați corpul să se miște în mod natural. Nu încercați mișcările preasamblate sau nu încercați să dansați mai repede sau mai încet decât melodia. Puteți începe prin a face un pas cu piciorul drept, trageți-l imediat și faceți același lucru cu piciorul stâng.
  • Țineți brațele și corpul superior relaxat.
  • Continuați să agitați capul în funcție de cântec.
  • Nu vă alăturați genunchilor.
  • Închide ochii din când în când pentru a însoți muzica!
  • Când vă simțiți prinși, urmăriți alți oameni dansând și încercați să le imitați. Nu vă uitați la ele și nu faceți ca exemplul să pară evident.
 • Imaginea intitulată Dans la petreceri Pasul 08
  6
  Arata-ti ca te distrezi. Singura persoană care pare a fi proastă în timp ce dansează este una care este incomodă sau nervoasă. Indiferent de gradul de ciudățenie al mișcărilor, veți arăta minunat dacă zâmbiți sau cântați piesa. Garantat!
 • sfaturi

  • Cel mai important lucru pe care trebuie să-l amintiți în timpul unui dans la o petrecere sau al unui alt eveniment este că nu toată lumea vă urmărește și vă critică. Oamenii merg la petreceri să se distreze și să se relaxeze cu prietenii și probabil că vor fi prea ocupați pentru a observa cum dansezi.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să dansezi ReggaetonCum să dansezi Reggaeton
  Cum să deveniți un mare ForrozeiroCum să deveniți un mare Forrozeiro
  Cum să înveți dans improvizatCum să înveți dans improvizat
  Cum să înveți să dansezi Hip HopCum să înveți să dansezi Hip Hop
  Cum să dansați pe BachataCum să dansați pe Bachata
  Cum să dansezi înclinându-ți fundulCum să dansezi înclinându-ți fundul
  Cum să Disco Dance (Hustle)Cum să Disco Dance (Hustle)
  Cum de a dansa Jazz LyricCum de a dansa Jazz Lyric
  Cum să dansați valsulCum să dansați valsul
  Cum să dansezi într-o baladăCum să dansezi într-o baladă
  » » Cum să dansați la petreceri
  © 2021 itholoinfo.com