itholoinfo.com

Cum să dansezi la dans

Se pregătește pentru minge, dar simte că nu poate dansa deloc? Problemele tale s-au terminat! Nu mai trebuie să urmăriți doar dansul. Citiți acest articol pentru a afla cum să vă relaxați și să vă distrați în orice moment în timp ce dansați orice tip de dans.

pași

Partea 1
Depășind nervozitatea

Imagine intitulată Dans la domiciliu Pasul 1
1
Faceți un efort pentru a arăta cât de bine puteți. Amintiți-vă că cu cât arată mai bine în noaptea cea mare, cu atât veți avea mai multă încredere. Această încredere va fi evidentă, ceea ce va face să vă simțiți mai confortabil să renunțați la totul pe ringul de dans.
 • Dacă sunteți o fată, nu uitați să purtați pantofi confortabili de mers pe jos. Este bine să purtați călcâi, dar încercați să găsiți unul care vă va permite să vă plimbați. Cu cât te simți mai confortabil fizic, cu atât vei fi mai natural să dansezi.
 • Imagine intitulată
  2
  Du-te cu prietenii. Dansul singur poate suna cam ciudat si crede-ma: nu este deloc cool! Dacă este posibil, du-te la bal cu un grup de prieteni, astfel încât să puteți împărtăși festivitățile împreună.
 • Imaginea intitulată Dans la domiciliu Pasul 3
  3
  Analizați locația. Înainte de a alerga la ringul de dans, faceți timp pentru a absorbi ceea ce este în jurul tău și pentru a te familiariza cu totul. Faceți o plimbare, luați ceva de băut și mergeți la baie dacă vă simțiți așa. Simțiți-vă confortabil cu mediul din jurul vostru vă va face să vă simțiți puțin mai puțin intimidați dansând în fața altor oameni.
 • Partea 2
  Dans rapid

  Imagine intitulată Dance at Homecoming Step 4
  1
  Ascultă cântecul. În loc să vă concentrați atât de mult asupra a ceea ce aveți de făcut cu corpul, să ascultați mai întâi muzica și să simțiți bătăile. Acordați atenție cât de repede sau lent este sunetul și cum vă face să vă simțiți.
 • Imagine intitulată Dance at Homecoming Step 5
  2
  Începeți să vă scuturați capul în funcție de cântec. Nu există nici un secret în asta. Doar ascultați muzica și lăsați-vă capul "în cale", astfel încât să pară natural.
 • Imagine intitulată Dans la domiciliu Pasul 6


  3
  Faceți un pas spre dreapta și altul spre stânga. Aceasta este cea mai elementară mișcare pe care o folosesc oamenii pentru a începe. Asigurați-vă că nu stați prea în picioare, astfel încât să nu pară că sunteți pe podea.
 • Imagine intitulată Dans la domiciliu Pasul 7
  4
  Păstrați-vă corpul superior relaxat. Persoanele care sunt foarte nervoase tind să părăsească zonele umărului și gâtului strânse. Acum că știți asta, nu stați cu umerii atât de în poziție verticală. Mutați-le, firește, pe măsură ce dansați.
 • Imagine intitulată Dance at Homecoming Step 8
  5
  Lăsați corpul să se rotească în funcție de muzică. Nu uitați să vă concentrați pe muzică pe măsură ce dansați. Așa cum am spus mai devreme, încercați să nu vă faceți griji atât de mult dacă ceea ce faceți este corect sau nu. Acordați atenție numai dacă corpul dvs. se mișcă în funcție de ritmul muzicii.
  • Nu încercați să dansați mai repede decât puteți. Chiar și în melodiile care prezintă un ritm mai rapid, vă puteți mișca într-un ritm lent. Doar ține pasul.
 • Partea 3
  Dans încet

  Imagine cu titlul Dance at Homecoming Pasul 9
  1
  Găsiți un partener pentru a dansa. Dacă aveți o pereche, este de așteptat să dansați împreună, încet. Așa că alerga la pereche când muzica începe să se joace. Dacă doriți să dansați cu altcineva decât cu el, cereți-l mai întâi.
 • Imagine intitulată Dans la domiciliu Pasul 10
  2
  Pune-ți mâinile în jurul partenerului tău. Este mai des întâlnită băieții care își pun mâinile în jurul taliei fetelor și își pun mâinile în jurul gâtului.
 • Imagine intitulată
  3
  Mutați corpul înainte și înapoi în funcție de cântec. Va trebui să coordonați ce direcție să vă mutați cu partenerul dvs. Este posibil să dureze câteva secunde pentru a vă sincroniza între ele.
  • Dacă dansați cu cineva care este implicat în mod iubit, trageți-l mai aproape de dvs. și odihniți-vă capul pe umăr.
  • Nu pasi pe piciorul partenerului tău, mai ales dacă eo fată și ai un salt! Acordați o atenție deosebită unde mergeți.
 • sfaturi

  • Dacă nu știi cum să dansezi un tip de muzică, în special, uita-te în jurul valorii și a vedea cum alte persoane danseaza pentru a avea mai mult sau mai puțin o idee despre ce să facă. Încearcă să nu te holbești prea mult pentru ca ei să nu-și dea seama că ești atenți la ceea ce fac.
  • Dacă nu-ți plac oamenii care te privesc în timp ce dansezi, dansezi într-un grup de oameni. Fiind înconjurat de oameni vă va face mai puțin nesigur și vă va proteja cu siguranță de ochii de serviciu.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să deveniți un mare ForrozeiroCum să deveniți un mare Forrozeiro
  Cum să înveți dans improvizatCum să înveți dans improvizat
  Cum să dansați pe BachataCum să dansați pe Bachata
  Cum să dansați dansul (pentru băieți)Cum să dansați dansul (pentru băieți)
  Cum sa dansezi muzica usoaraCum sa dansezi muzica usoara
  Cum sa dansezi dansulCum sa dansezi dansul
  Cum să dansezi într-o razăCum să dansezi într-o rază
  Cum să dansezi într-o baladăCum să dansezi într-o baladă
  Cum sa dansezi freestyleCum sa dansezi freestyle
  Cum să dansezi fără a trece de rușineCum să dansezi fără a trece de rușine
  » » Cum să dansezi la dans
  © 2021 itholoinfo.com