itholoinfo.com

Cum să adăugați orez la o rețetă electrică

Folosirea unui vas electric este o modalitate foarte bună de a pregăti o masă dimineața și de a vă întoarce acasă la un vas delicios gătit. Cu toate acestea, în cazul în care rețeta pe care o utilizați necesită orez, va trebui să-l adăugați lângă sfârșitul timpului de gătire. În caz contrar, va deveni prea curat și murdar. Continuați să citiți instrucțiunile pentru adăugarea orezului la o rețetă electrică.

conținut

pași

Imagine intitulată
1
Luați în considerare rețeta.
 • Deși este posibil să se adauge orezul la multe rețete, nu toate se vor potrivi cu această adăugare. O reteta pentru carne de pui si legume ar arata minunat pe orez, dar nu puteti spune la fel pentru un mar crocant preparat in oala electrica.
 • Imagine intitulată
  2
  Alege-ți orezul.
  • Există mai multe tipuri diferite de orez, fiecare cu propriul timp de gătit sugerat. Orezul alb va găti mult mai repede decât întregul. Orezul sălbatic este ceea ce ia cel mai mult timp să gătească.
 • Imagine intitulată


  3
  Se adaugă orezul în vasul electric.
  • Dacă rețeta nu spune altceva, orezul trebuie adăugat la sfârșitul perioadei de gătire. Orezul rămas în oală electrică pentru a găti timp de câteva ore tinde să devină moale și fără gust. Adăugați întotdeauna suficientă apă sau lichid pentru a fi gătit. Urmați instrucțiunile de mai jos.
  • Orezul alb trebuie adăugat la oală electrică atunci când două ore sunt lăsate pentru a termina gătitul - adăugați o jumătate de cană (360 ml) de apă sau alt lichid pentru fiecare ceașcă de orez. Gatiti la foc mic.
  • Orezul brun ar trebui să fie adăugat la oală electrică atunci când este de trei ore pentru a termina gătitul - adăugați o jumătate de cană (360 ml) de apă sau alt lichid pentru fiecare ceașcă de orez. Gatiti la foc mic.
  • Orezul sălbatic trebuie adăugat la oală electrică atunci când este de trei ore până la terminarea gătitului - adăugați două cesti suplimentare (480 ml) de apă sau alt lichid la fiecare ceașcă de orez sălbatic. Gatiti la foc mic.
 • Imagine intitulată Adăugați orezul într-o rețetă crock pot Pasul 4
  4
  Pregătiți orezul în prealabil.
  • O altă opțiune de a adăuga orez la o rețetă electrică este să o pregătiți pe sobă și să o introduceți în tava în timpul ultimelor minute ale perioadei de gătire. Pur și simplu pregătiți orezul conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Poate fi făcută chiar și în avans și la frigider până când sunteți pregătit să-l utilizați. În cazul în care orezul este rece, adăugați-l simplu la tava electrică cu 30 minute înainte de sfârșitul perioadei de gătire.
 • Imagine intitulată Adăugați orez într-o rețetă Crock Pot Intro
  5
  Gata.
 • sfaturi

  • Dacă masa dvs. este prea uscată după adăugarea orezului, adăugați mai mult lichid puțin câte o dată până când orezul este gătit și vasul este consistența dorită.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să pregătiți orez întreg în pană electricăCum să pregătiți orez întreg în pană electrică
  Cum să gătești orez alb, fără o orezCum să gătești orez alb, fără o orez
  Cum să gătești orez într-o tigaieCum să gătești orez într-o tigaie
  Cum să gătești orezul sălbaticCum să gătești orezul sălbatic
  Cum să gătești orezul cu bulion de puiCum să gătești orezul cu bulion de pui
  Cum sa faci orez rafinatCum sa faci orez rafinat
  Cum să faci orez albCum să faci orez alb
  Cum sa faci orezul mexicanCum sa faci orezul mexican
  Cum să faci orez în cuptorul cu microundeCum să faci orez în cuptorul cu microunde
  Cum sa faci orez Fried cu ouaCum sa faci orez Fried cu oua
  » » Cum să adăugați orez la o rețetă electrică
  © 2021 itholoinfo.com