itholoinfo.com

Cum de a captiva o fată

Ați vrut vreodată să captivați o fată și să o suspină când ea se gândește la voi? Iată câteva modalități de ao impresiona.

pași

 1. 1
  Afișați interesul și arătați că doriți să o întâlniți și că este fericită că sa întâlnit sau a vorbit cu ea.
 2. 2
  Privește întotdeauna în ochii tăi când vorbești cu ea. Aceasta o va face sa vada ca esti cu adevarat interesat. Aveți grijă să nu vă pierdeți în ochi când vorbește, altfel singurul lucru pe care veți putea să-l răspundeți va fi "Wow, ochii tăi sunt frumoși!" (vezi primul pas).
 3. 3
  Fii sensibil și grijuliu. Lasă-i să plângă pe umăr dacă e tristă. Fă-i zâmbet când se simte supărată. Cu toate acestea, amintiți-vă că ea dorește un bărbat în viața ei, așa că nu o rogi pentru ea.
 4. 4
  Ia-ți mâinile. Vrea să fie convinsă și nu convingătoare, deci să fie primul care inițiază contactul (non-sexual și sexual). Luați inițiativa de a da un sărut. vreodată Cereți idei despre ce să faceți la prima dată, faceți planuri pentru dvs. și aveți o alternativă suplimentară. Dacă știe ceva mai bun, îți va spune.
 5. 5
  Șoaptă în ureche. Fetele iubesc asta.
 6. 6
  Dacă aveți frați, nepoți sau puțin nepoți, permiteți-i să vadă că vă pasă de ei. Joacă-te cu ei, ai grijă și protejează-i, arată-i fetei că au un exemplu.
 7. 7
  Rochie bine. Utilizați un parfum bun dacă este necesar și aveți grijă de igiena dumneavoastră.
 8. 8
  Ajutați-i pe ceilalți în fața ei. Deși este ceva ce ar trebui să faceți întotdeauna indiferent de motive, permiteți-i să vadă că vă interesează pe cei săraci și pe cei nevoiasi. Cu toate acestea, aveți grijă să îi arătați puțină atenție, astfel încât să se simtă specială.
 9. 9
  În Ziua Îndrăgostiților, fiți mai drăguți sau mai de seamă decât pompos și cliseat. O duzină de trandafiri roșii poate fi darul romantic tradițional, dar majoritatea fetelor vor fi mult mai mulțumiți de unele dintre florile lor preferate legate de o panglică roșie, roz sau albă. De fapt, amintirea lucrurilor favorite ale unei fete o va face mai fermecat cu tine decât orice schemă elaborată. Dacă, totuși, relația este la început și nu știți încă care sunt preferințele dvs., un ursuleț de pluș (sau alt animal umplute) va fi un dar perfect de rezervă. Faceți ceva original, dar asigurați-vă că se simte confortabilă.
 10. 10
  Cântarea poate fi folosită atâta timp cât nu are un gust proaste (adică evita majoritatea acestora) sau sexuală deschisă cu o persoană pe care nu o cunoști bine.


 11. 11
  Fă-o să râdă. Fetele îi plac tipii cu un bun simț al umorului. Acest lucru nu înseamnă că nu trebuie să luați niciodată ceva în serios, sau veți fi un clovn dacă luați totul în joc.
 12. 12
  Învață să dansezi și să înveți eticheta de dans. Luați niște lecții de dans pentru a-ți construi încrederea și pentru a învăța să-ți conduci partenerul când dansezi. Fetele iubesc băieții care știu să danseze.
 13. 13
  Faceți primul pas dacă doriți să o impresionați la prima dată. Fetele le place să fie seduse, așa că într-un colț cu un chip de pește mort, gândindu-mă dacă trebuie să faci primul pas nu te va ajuta deloc. Să presupunem că privirile amețitoare care trimit aerul din cealaltă parte a camerei sunt un film prostește. Dacă doriți premiul, trebuie să spuneți premiul pe care îl doriți.
 14. 14
  Spargeți gheața. Acesta este unul dintre cele mai riscante lucruri, aparent, de făcut, totuși, odată ce ați făcut-o, păstrați o conversație și râdul va fi ușor și veți începe să împărtășiți o relație bună. Un râs bun este întotdeauna o modalitate inteligentă de a sparge gheața - de exemplu, i-ați arăta această pagină pentru ea și râde de faptul că ați căutat sfaturi online.
 15. 15
  Învață să fii spontan. A lua o clasă de improvizație vă poate ajuta cu idei pentru a sparge gheața și vă poate ajuta să vă simțiți încrezători în a vorbi cu oameni noi. Ideile curg și devine mai ușor să intri și să ieși dintr-o conversație și te pot ajuta să te simți mai confortabil în orice situație.
 16. 16
  Abordați familia fetei. Știind că are aprobarea familiei, o va face să se simtă mai confortabilă și văd că ești o persoană drăguță este un alt punct pozitiv - afla ce sunt interesele tale și fa-ți un efort să te conectezi cu ei.
 17. 17
  Petreceți vremuri bune cu ea și întotdeauna manifestați apreciere.
 18. 18
  Acordați întotdeauna atenție la tot ce spune ea.
 19. 19
  Încercați să o cunoașteți mai mult înainte de a încerca să fii amuzant (anumite glume ar putea fi amuzante pentru tine, dar ele nu ar putea fi pentru ea). Știind puțin despre cultura și trecutul tău, te poți ajuta, și, mai important, despre lucrurile pe care îi place.

sfaturi

 • Fii sigur că chiar dacă o fată nu te place acum, șansele sunt că, dacă faci totul bine, ea va deveni în cele din urmă interesată de tine.
 • Purtați un parfum frumos, dar fiți avertizați, parfumul dvs. nu vă poate fi, de asemenea, plăcut. Gândiți-vă înainte să decideți să o utilizați.
 • Nu alunga fetele. Ei vor începe să o evite. Cu toate acestea, trimiterea de mesaje text reci din când în când poate fi una bună.
 • Amintiți-vă, fetele sunt total imprevizibile. Unii se vor întâmpla ca și cum nu ar fi interesați de tine la început pentru că se tem să facă acea impresie și, prin urmare, să-ți umple foarte mult mingea sau să facă lucruri atât de ciudate între voi doi. Aceasta va răspunde numai cu un interes autentic atunci când sunteți sigur că sunteți interesat de ea.
 • Fetele îi plac băieții blânzi și sensibili. Fiti cool cu ​​toti prietenii si apoi veti deveni mai accesibili. Nu lăsați-o confuză sau trimiteți semnale mixte. De exemplu, într-o zi în care o implicați, în urmă pe care o admirați - vă va lăsa confuză și deranjată și ea poate renunța la voi.
 • Nici o femeie nu poate tolera respirația urâtă. Sugeți gloanțele în mod regulat și periați frecvent dinții.
 • Nu este suficient să acționăm în mod natural - fi firesc. Dacă flirtul dvs. este inteligent, ea va fi capabilă să realizeze când încercați sau încercați să deveniți ceva ce nu sunteți.
 • Nimic nu este mai sexy decât încredere. Cu toate acestea, nimic nu este mai puțin atractiv decât aroganța, sau mai enervant decât lipsa stimei de sine. Încercați să găsiți echilibrul între toate acestea, care este încredere.
 • Împreună cu mulți oameni. Nu se va simți atât de intimă dacă știe că ai o relație bună cu alte fete. Dacă nu este sigură în legătură cu ea sau cu relația ei, în acest caz, clarificați-i că ceilalți sunt prieteni și este prietena ta.
 • Spune ce vrea să audă. Simplu. Desigur, nu spune minciuni, altfel nu va avea încredere în tine.
 • Duceți frecvent un duș, nu doar cu apă. De fapt, folosiți săpun și frecați-vă bine dacă nu ați reușit să faceți acest pas înainte. Când terminați un sport, luați (din nou) un duș bun. Încercați să vedeți reacția dvs. când treceți. Unele fete detestă cu adevărat băieți cu un miros neplăcut.
 • Moda nu este doar pentru femei, ci și pentru băieți. Cumpărați o pereche frumoasă de pantofi drăguți. Cool jeans va ajuta, de asemenea, în aspectul. Același lucru este valabil și pentru cămăși. Nu cumpărați doar un singur cămașă - cămășile și cămășile nu ar trebui purtate mai mult de două ori pe săptămână.
 • Apelarea ei drăguță sau pisoi va fi mai apreciată decât să o apeleze la cald, de fapt, încercați să evitați din urmă cât mai mult posibil.
 • Joacă și face glume despre tipul pe care-l iubește și vorbește de multe ori, așa că își va da seama că ai putea să-l dai jos pe tipul ăsta pentru al face să înțeleagă că tipul cu care ar trebui să fie cu tine ești.
 • Intrați în formă.
 • Întreabă-o cum este ea și încearcă să înțeleagă starea ei de umor. Dacă este tristă, o mângâie - dacă e furioasă, întreabă "Ce este rău?" Dacă nu vrea să vorbească despre asta, nu insistă.
 • Puneți-vă brațul pe umăr și împingeți-l cu ușurință. Acest lucru funcționează întotdeauna. Dacă vă va bloca sau vă va alătura, va fi un semn bun!
 • Nu așteptați o eternitate pentru a vă face mișcarea. Invită-o să plece de îndată ce observați că îi place și ea, altfel ea va crede că treceți de timp sau vă distrați.
 • Trateaza-o cu respect si nu face remarci neplacute despre ea din spate.
 • Nu lăsați-o să plătească factura, decât dacă insistă prea mult.
 • Încearcă să fii subtil când o cunoști mai bine, dacă te consideră a fi "prieten", ar fi mai puțin probabil să te întâlnești.
 • Asigurați-vă că nu veți fi niciodată crud față de ea. Fetele tocmai nu acceptă asta.
 • Ține minte că atunci când o fată nu spune nimic, mii de gânduri îți trec prin cap în acel moment ... și poate despre tine!
 • Dă laudă într-un mod natural. Dacă poartă un colier interesant, spuneți "Acesta este un colier interesant" sau "Acest colier este frumos" și NU "Îmi plac colierele" cu un zâmbet înfricoșător.
 • Dacă credeți că ceva nu este în regulă, discutați cu ea. Ține minte ce spune ea. Subiectul poate apărea în viitor.
 • Ticăloșia sănătoasă este legală. De exemplu, vorbind cu o voce jucăușă, ceva de genul "bine, ești întotdeauna drăguț" și lucruri de genul ăsta. Exagerarea și înlăturarea ei în mod constant o va face doar supărată și, probabil, îi va spune prietenilor. Acest lucru va avea ca rezultat faptul că toată lumea se va supăra pe tine, iar asta nu este exact ceea ce cauți.
 • În cazul în care relația este deja bine plimbat, abordare în spatele ei și îmbrățișați-o ușor în jurul taliei. Șoaptă liniștit în ureche, așa că știe că ești tu.
 • Învățați să vă placa ceea ce îi place, dar nu exagerați.
 • Nu fi lipicioasă. Stai aproape, ține legătura, dar ține minte că are prieteni și că nu ar trebui (sau nu ar trebui) să iasă cu tine singur.
 • Cei mai buni prieteni sunt o mare resursă. Dacă te poți apropia de cel mai bun prieten al tău, poate fi o poartă pentru tine să înveți lucruri despre flirtul tău. De exemplu, toate fetele vorbesc cu prietenii lor despre lucruri romantice pe care doresc să le aibă în viața lor sau poate chiar despre un film romantic care le place foarte mult. Puteți folosi aceste informații pentru a vă oferi ceva care are mai multă importanță decât darurile tradiționale ale unei povestiri kitsch. În plus, o opinie bună a prietenilor nu vă poate ajuta decât, în timp ce o revizuire greșită ar putea pune îndoieli serioase în capul fetei tale.
 • Foarte importantă, întotdeauna o sprijini.
 • Învață să joci un instrument. Fetele îi plac pe băieții care știu să cânte muzică.
 • Fii protectorul tău. Fetele le place să fie protejate.
 • Dacă există un triunghi de iubire între voi, nu fiți triumful maurice. Femeile ca tipul natural al bărbaților, nu clișeul, plin de prospețime și stil.

avertismente

 • Urmați aceste sfaturi despre toate relațiile pe care le aveți cu o fată. Dacă știți că ați acționat ca un bastard cu ultima iubită, nimeni nu va vrea să vă întâlnească.
 • Fii atent. Nu poți să acționezi întotdeauna în același mod cu fetele ca și tine în jurul prietenilor tăi de sex masculin, mai ales la început.
 • Dacă o fată este cunoscută pentru a răspândi zvonuri despre ex-iubiți, fiți mai precaut și gândiți-vă cu atenție dacă aceasta este cu adevărat fata pentru tine.
 • Nu forțați niciodată o fată să facă ceva pe care nu o dorește.
 • Nu discuta despre prietenii tăi nicio informație intimă despre prietena ta, că va ajunge să știe asta.
 • Impresionați-o, arătând-o că sunteți un adevărat domn și nu forțați niciodată un sărut la prima întâlnire, dacă nu vrea să te sărute.
 • Când sunteți pregătiți pentru primul sărut și vremea este ideală, înclinați-vă încet spre ea, dar nu vă lipiți fața în a ei. Dacă nu se întoarce, ușor, apropiați-vă de sărut. Unii oameni îl sfătuiesc pe tipul să se apropie doar la jumătate, sau 80 sau 90%. Fă ceea ce pare natural acum. Mergând direct la sărut poate funcționa, dar asta depinde de fată. Oricum, duceți sărutul, dar lăsați-l să dea semnalul cât de intens poate fi.
 • Nu-ți trăda prietena. Dacă faceți acest lucru, nu numai că va afla mai devreme sau mai târziu și va încheia relația, dar acest lucru nu este deloc răcoros și poate să-i rănească emoțional.
 • Femeile le spun tuturor celor mai buni prieteni. Nu vă fie frică să auziți un comentariu de a scăpa de gura unui prieten despre ceva ce ați spus. Dar există anumite lucruri pe care le va păstra pentru sine. * De multe ori, cel mai bun prieten va păstra, de asemenea, un secret, pentru că nu va dori să o considerați o bârfă. Nu judecați o fată bazată pe cei mai buni prieteni ai săi. Dacă au o relație bună, atunci ar trebui să te obișnuiești cu ei.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a cuceri o fată angajatăCum de a cuceri o fată angajată
Cum să dai primul tău sărutCum să dai primul tău sărut
Cum să flirtezi cu o fată frumoasăCum să flirtezi cu o fată frumoasă
Cum sa stii daca ea nu te place mai multCum sa stii daca ea nu te place mai mult
Cum să folosiți limbajul corpului pentru a face un băiat mai multCum să folosiți limbajul corpului pentru a face un băiat mai mult
Cum să-și recapete fața unei alte feteCum să-și recapete fața unei alte fete
Cum să sărut o fată cu ușurință fără șansă de respingereCum să sărut o fată cu ușurință fără șansă de respingere
Cum să sărută o fată la prima întâlnireCum să sărută o fată la prima întâlnire
Cum să convingi o fatăCum să convingi o fată
Cum de a cuceri fata care iti placeCum de a cuceri fata care iti place
» » Cum de a captiva o fată
© 2021 itholoinfo.com