itholoinfo.com

Cum să convingi o fată

Nu este întotdeauna ușor să ajuți o fată supărată. Ea poate vrea o îmbrățișare, o afecțiune - sau să rămână complet singură. Deci, cum știți ce să faceți pentru a se face să se simtă mai bine - în loc de rău? Citiți acest articol pentru a afla.

pași

Partea 1
Abordând fata

Imaginea intitulată Confortul unei fete Pasul 1
1
Citiți situația. Ce este cu adevărat supărată? Este complet devastatoare, cum ar fi pierderea unui bunic sau ceva mai ușor de gestionat, ca o luptă cu un prieten? Problema vă poate ajuta să vă dați seama ce vrea ea. În cazul în care se face cu o pierdere reală, nu încercați să o facă să râdă sau să distragă atenția ei cu o poveste ridícula- dar daca esti doar de-a face cu unele dramă de prietenie, atunci este posibil să aveți o abordare mai veselă. Dar nu vorbi prea mult despre motiv, sau va fi mai supărat.
 • Nu toate problemele sunt aceleași. Cu cât știți mai multe despre situație, cu atât mai bine veți ști cum să răspundeți.
 • Imagine intitulată Confort o fată Pasul 2
  2
  Află ce dorește. Acest lucru este important. Dacă ea spune: „Lasă-mă în pace“, iar afirmația este adevărată, atunci ar trebui să-l lase în pace pentru un timp și nu fac să se simtă mai rău rămânând în jurul atunci când ea vrea doar ceva timp singur. Cu toate acestea, în cazul în care ea se spune, dar doriți să-l aibă, deci este greu să știi ce să face- dacă îl cunoașteți bine, va ști dacă ea vrea cu adevărat să se calmeze sau spui doar că pentru că nu vreau să deranjez l.
  • Ea este tipul de fată care este mereu tristă sau este prima dată când ai văzut-o așa? Dacă a mai fost așa, gândește-te la modul în care ai reacționat de altă dată și încerca să faci același lucru dacă funcționează.
  • Întreabă-o dacă vrea să vorbească. Vezi dacă dorește să vorbească despre această problemă sau doar dorește să fii acolo pentru a oferi suport moral.
 • Imagine intitulată Confort o fată Pasul 3
  3
  Dă-i o mică afecțiune. Da, "majoritatea" femeilor este o îmbrățișare sau afecțiune când sunt supărați. Acest lucru este adevărat dacă vă întâlniți cu fata sau dacă sunteți aproape și nu se simte ca a doua gânduri. Cu toate acestea, unele femei nu vor să se îmbrățișeze atunci când sunt supărate, și asta este bine. Dacă sunteți aproape de ea, dacă puneți brațul în jurul ei sau dacă îi atingeți umărul, mâna sau genunchiul, o veți face să se simtă mai bine.
  • Ceea ce vrea, mai presus de toate, este să simți că ești într-adevăr alături de ea și o mică afecțiune va face asta.
   Imagine intitulată Confort o fată Pas 03Bullet01
  • Aduceți o batistă, o ceașcă de ceai, o pătură caldă și orice altceva de care are nevoie pentru a se simți mai confortabil.
 • Partea 2
  Lucru să o facă să se simtă mai bine

  Imagine intitulată Confort o fată Pasul 4
  1
  Lăsați-o să se exprime. Ceea ce vrea cel mai mult este să spună exact cum simte, dacă într-adevăr nu vrea să fie singură. Așa că lasă-o să plângă, să vorbească și să lovească mobilierul, dacă este necesar. Nu vă deranjați și nu încercați să veniți cu soluții concrete, să întrebați un milion de întrebări sau să știți ce se întâmplă. Dacă e supărată, probabil că nu a procesat încă situația.
  • Nu încercați să veniți în oferirea a milioane de soluții. Când dorește sfatul tău, o va cere. Dar, deocamdată, accentul se pune doar pe lăsarea aerului.
  • Puteți crede că știți exact ce să faceți, dar nu este timpul să luați măsuri.
 • Imagine cu titlul Confort o fată Pas 5
  2
  Fii un bun ascultător. Dacă fata este supărată, atunci ea dorește să fie auzită mai mult decât orice altceva. Nu vrea să audă cele douăzeci de cele mai importante gânduri pe această temă - vrea doar un bun ascultător. Deci, să-i vorbească, fără a întrerupe-l să pună întrebări sau să dea opinia dumneavoastră, un contact vizual și să contribuie cu scurte comentarii de genul „Mă întreb cât de mult este dificil pentru tine ...“ să o lase să știe că îți pasă cu adevărat. Lăsați-o să termine și nu o tăiați.
  • Puteți să vă scuturați capul și să îi arătați că vă pasă, dar nu o faceți prea dornic sau că va crede că vă grăbiți sau vă prefaceți.
  • Evitați distragerile. Lasati-va telefonul, tineti-va atentia asupra acestuia si nu priviti in jurul camerei. Nu o face să creadă că ai unde să mergi altundeva.
 • Imagine intitulată Comfort a Girl Step 6
  3
  Nu încercați să vă minimalizați problemele. Dacă doriți să o faci să se simtă mai bine, atunci cel mai rău lucru pe care il poti face este spune lucruri de genul „Nu e sfârșitul lumii“ sau „Va fi bine.“ Desigur, este posibil să puteți vedea că ea este supărat cu ceva care nu este la fel de important ca o notă proastă pe un test sau încetarea unei relații cu un nesimțit ea a fost doar intalniri pentru câteva săptămâni, dar nu-l lăsa știi, pentru că asta o va face să se simtă mai rău. În momentul de față, vrea doar să fie supărată și să vorbească despre sentimentele ei, să nu audă că asta e tot.
  • S-ar putea să vă gândiți că vă ajutați prin a pune lucrurile în perspectivă, dar vă va face să vă simțiți mai rău dacă vă simțiți supărat și s-ar putea întoarce împotriva dumneavoastră.
  • Vrea să o sprijiniți mai presus de toate, nu opinia ei.
 • Imaginea intitulată Confortul unei fete Pasul 7
  4


  Întreabă-o dacă poți să faci ceva pentru a te ajuta. Când a terminat de aerisire, întrebați ce puteți face pentru ao face să se simtă mai bine. Poate este o situație specială, poți face orice, să fie ajutând pentru a descoperi statutul de asigurare auto de ea, ajutând pentru a repara o relație cu un prieten sau chiar ajuta pentru a economisi niște bani de fixare ceva le. Poate tot ce poți să faci este să mergi cu ea să faci ceva urât și să oferi sprijin moral. Sau poate chiar trebuie să o facă singură, dar vă puteți ajuta doar dacă sunteți "la dispoziție" dacă are nevoie de tine.
  • Singura întrebare va arăta fatăi că vă pasă și că doriți să faceți ceva mai mult pentru ea. Acest lucru o va face să se simtă mai bine în legătură cu situația.
  • Este foarte posibil să se simtă foarte pierdută și singură. Întrebarea dacă o puteți ajuta o va face să se simtă mai iubită și mai iubită.
 • Imagine intitulată Confort pentru o fată 8
  5
  Nu încercați să spuneți că știți exact ce simțiți. Vrea să fie auzită, nu aude că știi exact cum simte ea. Poate că a pierdut un bunic și tu, și vă poate ajuta prin a spune că a fost acolo prea în cazul în care o astfel de situație simplă, puteți menționa acest lucru, dar, în general, nu încercați să compare cu ea, sau ea va Gândește-te că lupți pentru atenție. Accentul este pus pe ea. În cazul în care fata se trece printr-un capăt rea unei relații de lungă durată, nu se compara relația ei de trei ani, cu relația sa de trei luni sau ea va striga si striga „Nu e același lucru.“
  • Este mai bine să spui: "Nici nu-mi pot imagina ce treceți". De cele mai multe ori, acesta este cazul cel mai adesea și îi va face pe fată să se simtă justificată în sentimentele ei.
 • Imaginea intitulată
  6
  Spune-i că îți pare rău pentru ce sa întâmplat. E bine și simplu. Spuneți doar "Îmi pare rău pentru ce treceți" sau "Îmi pare rău că aveți de-a face cu o situație atât de dificilă". Chiar dacă nu este vina dvs., o mică scuză poate arăta că într-adevăr simpatizați cu situația și că doriți ca lucrurile să fie diferite. Acest lucru o va face să se simtă mai bine, chiar dacă nu este prea mult de făcut.
  • Poate să spună: "Nu este vina ta!", Atunci spuneți "Știu, dar mă simt încă rău". Va simți că sunteți într-adevăr de partea ei.
 • Partea 3
  Continuă să fie de susținere

  Imaginea intitulată Confortul unei fete Pasul 10
  1
  Doar fi acolo pentru ea. Uneori, nu ai cum să ajuți, nu ai nimic de spus și ce să faci pentru a îmbunătăți situația. Dacă fată are vești proaste, tot ce poți face este să fii acolo cu ea, arătând că nu e singură. Dacă ai avut planuri mari pentru weekend, vezi dacă le poți anula pentru a petrece ceva timp cu ea - dacă are ceva de făcut, întreabă dacă poți merge. Uneori tot ce poți face este să îți oferi timpul și prezența ta iubitoare. Nu puteți doar să o mângâieți și să spuneți că trebuie să mergeți, să decolorați câteva zile sau să se simtă nedorită.
  • Spune-i că va fi o prioritate pentru tine. S-ar putea să aveți și alte lucruri în mintea voastră, dar să nu fiți la îndemână.
 • Imaginea intitulată Confortul unei fete 11
  2
  Vă distrage atenția. Poate vrea să fie singură mai târziu, dar dacă puteți, încercați să o luați pentru o rotire cât puteți. Chiar dacă nu se simte ca o persoană socială, ieșirea la aer curat îi va face să se simtă mai bine și să-și uite problemele, chiar și pentru o perioadă scurtă de timp. Iată câteva lucruri pe care le puteți încerca:
  • Cere-i să vadă o comedie. Un film vesel vă va face să râdeți și să vă simțiți mai bine pentru o vreme.
   Imaginea intitulată Confort a unei fete Pasul 11Bullet01
  • Ia-o pentru cină, cafea sau înghețată. Un tratament simplu îl va face să se simtă mai bine. De asemenea, dacă este supărată, poate uita să mănânce și să aibă grijă de ea însăși. Doar nu o lua să bea - dacă e tristă, alcoolul nu este soluția.
   Imaginea intitulată Confortul unei fete Pas 11Bullet02
  • Ia-o pentru o plimbare. Un mic exercițiu ușor și un aer curat vă pot ajuta să vă goliți mintea și să vă concentrați mai mult.
  • Nu o invitați la evenimente zgomotoase cu mulți oameni sau se va simți copleșită și în imposibilitatea de a face față situației.
 • Imagine intitulată Confort pentru o fată 12
  3
  Faceți niște sarcini ușoare pentru ea. Poate că se simte atât de copleșită încât nu poate să-și rezolve viața de zi cu zi. Aduceți astfel o ceașcă de cafea sau masa de prânz atunci când are nevoie de ea, faceți voluntar să-i curățați camera dacă lucrurile se scot de sub control și să vă spălați hainele, dacă este necesar. Dacă este supărată în clasă și nu se poate concentra, ia niște note pentru ea. Dacă are nevoie să introducă gaz în mașină, fă-o pentru ea. Nu va dura prea mult pentru a face un efort suplimentar în relația dvs. și acest lucru vă va ajuta să vă simțiți mai puțin copleșiți.
  • Evident, nu ar trebui să o lași să profite de tine. Dar a face niște sarcini ușoare pentru ea de la început poate face o mare diferență.
 • Imagine intitulată Comfort a Girl Step 13
  4
  Verifică cum este. Aceasta este o parte importantă atunci când vine vorba de mângâierea fetei. Chiar și după ce termini să vorbești cu ea, oferi-i sprijinul. Asigurați-vă că apelați, trimiteți mesaje, vizitați și vedeți când vă puteți întâlni din nou. Nu trebuie să fiți enervant și să o trimiteți prin e-mail, întrebându-i dacă e în regulă la fiecare două ore, dar verificați-o o dată în urmă, așa că știe că vă pasă.
  • Chiar și un mesaj amuzant sau un videoclip YouTube amuzant îl pot face să râdă și să se simtă special.
  • Fii creativ. Trimiteți un card sau un buchet de floarea-soarelui. Lasă-o să vadă că-i pasă de ea dincolo de conversația ta.
  • Spune-i că te gândești la ea. Dacă vrea să fie singură, nu trebuie să vorbiți la fiecare două ore. Un mesaj scurt care să-i lase să știe că vă pasă de ea este suficient.
 • sfaturi

  • Spune-i că este prințesa ta și că o iubești mai mult decât orice și pe toată lumea.
  • Vorbiți încet.
  • Dă-i o îmbrățișare. Se va simți mult mai bine.
  • Nu-i spuneți că găsiți o altă fată drăguță.
  • E floarea ta: trateaza-o ca atare.
  • Spune că este frumoasă chiar și atunci când crede că este (sau este) în starea ei cea mai rea, cu un sărut moale pe obraz.
  • Utilizați metode diferite dacă nu sunteți bărbat, dar totuși aveți dificultăți în înțelegerea emoției prietenilor.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să animați prietena taCum să animați prietena ta
  Cum de a cuceri o fată angajatăCum de a cuceri o fată angajată
  Cum de a obține pe cineva să nu vă ignoreCum de a obține pe cineva să nu vă ignore
  Cum să animați o femeieCum să animați o femeie
  Cum să-ți convingi prietenulCum să-ți convingi prietenul
  Cum să-ți faci prietena atunci când e disprețuităCum să-ți faci prietena atunci când e disprețuită
  Cum să-ți faci iubitaCum să-ți faci iubita
  Cum să-ți faci un prieten de tristCum să-ți faci un prieten de trist
  Cum să ai grijă de prietenul tău când e supăratCum să ai grijă de prietenul tău când e supărat
  Cum să-mi cer scuze pentru prietena taCum să-mi cer scuze pentru prietena ta
  » » Cum să convingi o fată
  © 2021 itholoinfo.com