itholoinfo.com

Cum sa faci un dans cu tine

Vrei să dansezi cu pisica aia? Urmați aceste sfaturi simple pentru a face acest lucru în cel mai scurt timp!

conținut

pași

Imagine intitulată Obțineți un tip pentru a vă dansa cu dvs. Pasul 1
1
Fă-l, și numai el, să vină la tine. Uită-te la ea când te privește și flirtezi. Puneți mâinile pe șolduri și vă face să vă plictisiți, dar totuși sexy. Dacă nu vă simțiți bine (adu-ți seama că dacă o faci într-un mod foarte sexy, alți tipi vor vorbi cu tine), aruncă o privire sexy direct la el. Dacă nu vrei să-l inviți să dansezi din teama respingerii, nu-ți face griji. Dacă nu vine, încercați un altul drăguț.
 • Imagine intitulată Obțineți un tip pentru a vă dansa cu dvs. Pasul 2
  2
  Faceți primul pas, dacă este necesar. Dacă nu ajunge la tine, poate ar trebui să o faci. Dacă se mișcă prea mult, poate încearcă să vă atragă atenția sau aceea a unei alte fete (sau încercarea de a găsi pe cineva sau de a vedea ceva). Du-te la el, întrebați-l "hi, bine?" Și scoateți o conversație. Nici măcar nu întrebi dacă dorește să danseze cu tine. Astfel, se va simți presat și poate spune "nu". Faceți invitația după un chat. Deci probabil va spune "da".
 • Imagine intitulată Obțineți un tip pentru a vă dansa cu dvs. Pasul 3
  3
  Dă sfaturi. Uneori flirtările funcționează. Ele sunt puțin confuz, ca și cum persoana ar simți că ar trebui să cânte și să vorbească cu o voce sexy. De fapt, este vorba de vorbirea într-un mod convingător și de privirea în ochi. Dacă vorbește despre ceva plictisitor, scutura-i capul, ca să nu creadă că e plictisitor. Dacă el nu mai respiră, probabil îi place. Dacă vorbește ca și cum ar vrea să grăbească lucrurile, începe să vorbească și cu siguranță îl vei câștiga. Dacă pare dezamăgit de conversație, ar putea însemna că se grăbește să danseze sau să facă altceva. Invită-l să danseze! Spune "Mă gândeam ... vrei să dansezi? Dacă nu vrei, e în regulă.
 • Imaginea intitulată
  4
  Învață să te descurci cu o respingere. Aceasta este partea plictisitoare a baladelor. Dacă a spus "nu" (și este foarte puțin probabil să o facă), el este un idiot și, prin urmare, o persoană cu care nu v-ar plăcea să vă îndrăgostiți. Mai probabil, aștepta ca altcineva să vorbească cu el. Dacă ești bine, întreabă-l cu cine dorește să dansezi și spune-i că o să-i spui să dansezi cu el, ca să fii prieten. Dacă spune "nimeni", nu întreba de ce nu dorea să danseze cu tine. Spune doar "ah, pentru că, așa-i-așa (persoană pe care crezi că dorește să danseze), cred că vrea să danseze cu tine. Fii cool!
 • Imagine intitulată Obțineți un tip pentru a vă dansa cu dvs. Pasul 5
  5
  Dans. El a acceptat invitația. Există multe modalități de a dansa cu el: îmbrățișat, încet, separat etc. Mai întâi, vezi cum se comportă. Dacă vă așteaptă să faceți ceva, dansați într-un stil interesant.
  • Îmbătrânirea dansului constă, în principal, în mutarea soldurilor, dar poate deveni inconfortabil. Mutați-o în jur. Uneori se poate ține pe șold, și vor fi mai mulți oameni în jur. Probabil vrea să danseze în mulțime, nu doar pe voi doi. El poate fi, de asemenea, în spatele tău, așa că nu-ți face griji pentru a face o impresie bună. Încearcă!
 • Imagine intitulată Obțineți un tip care să danseze cu dvs. Pasul 6
  6
  Luați deciziile. Dacă el încearcă să te sărute, gândește-te la posibilitatea în timp ce se apropie. Dacă vrei să-l săruți, dă-i drumul. Dacă nu sunteți sigur că va fi prietenul tău sau dacă știe că e un pui (sau nu vrei să-l săruți), spune ceva de genul "Trebuie să plec ... Pa!" Și pleacă, dar nu în grabă. Puteți să vă îmbrățișați repede, ca și când ați spune "mulțumesc pentru dans".
 • Imagine intitulată Obțineți un tip care să danseze cu dvs. Pasul 7
  7
  Finalizați-vă pe ringul de dans. Dacă el spune "nu" și vă simțiți trist (dacă sunteți din aceeași cameră ca el sau dublați pe locuri de muncă), încercați să uitați această poveste. Este în banda că vă veți relaxa și veți lua apariția capului. Invitați altcineva și optați pentru cele "ușoare", pe cele pe care le cunoașteți că le vor accepta. Dacă chiar și cei spun "nu", nu credeți că este ceva în neregulă cu tine. Rămâi cu prietenii și dansați cu ei, sau stați la chat, spuneți ce sa întâmplat și cereți părerea lor. Dacă spun că hai să dansăm, fă-o. Este o modalitate excelentă de al scoate din cap și de a te concentra asupra muzicii!
 • Imagine intitulată Obțineți un tip pentru a vă dansa cu dvs. Pasul 8
  8
  Calmează-te. Probabil capul tău va fi plin de întrebări precum: "Dumnezeule, ce sa întâmplat? Am chemat un copil să danseze? E prietenul meu? Nu știu ce să fac! "Când melodia se termină și începe să se joace lent sau când se încheie petrecerea. Calmează-te! Nu te duce să-ți spui prietenilor tăi. Poate că nu este prietenul tău, dar prietenii tăi vor spune asta. Cu siguranță, el nu va vrea să aibă nimic de-a face cu tine, dacă crezi că ai răspândit zvonul că ai fost împreună.
 • Imaginea intitulată
  9
  Nu vă gândiți de două ori. Dacă aveți răceala în stomac, deoarece credeți că o va lua, relaxați-vă și relaxați-vă, pentru că vă va face nervi și vă va face să vă fie speriați. Uneori se pregătește să te invite.
 • Imaginea intitulată


  10
  Ia-o ușor. Dacă ați dansat într-o îmbrățișare și cântecul a fost lent, întoarceți-vă și priviți-o (presupunând că ați fost pe spate) și întrebați: "Ar trebui ...? Dacă nu, este bine. Dacă el neagă, spune "bine" și mergeți să stați jos. Dacă a spus "da", așteptați să-și pună mâinile pe gât sau șolduri. Dacă nu, începe să-și miște picioarele încet și zâmbind.
 • Imagine intitulată Obțineți un tip pentru a vă dansa cu dvs. Pasul 11
  11
  Accelerarea. Dacă dansează repede cu tine, sărind și zâmbind, fă același lucru dacă nu te simți inconfortabil. Dacă este cazul dvs., pur și simplu mișcați șoldurile și relaxați-vă.
 • Imagine intitulată Obțineți un tip care să danseze cu dvs. Pasul 12
  12
  Separați-vă. Dacă nu dansează cu tine, ești supărat, dansezi cu prietenii sau cu o altă fată, te îndepărtezi de el în timp ce dansezi. Dacă întreabă de ce faceți acest lucru, spuneți că nu vă simțiți bine sau că trebuie să mergeți la baie. Evitați să spuneți "de ce m-ați ignorat". Deci nu te va plăcea și nu vei avea șansa. Doar zâmbește și întreabă dacă dorește să danseze acum. Dacă neagă, invită altcineva.
 • Imagine intitulată Obțineți un tip care să danseze cu dvs. Pasul 13
  13
  Distrează-te. Dacă dansează prost, încercați doar să vă distrați. Ria. Dacă un prieten spune că "erai un dansator bun", spune ceva de genul "știu, nu e drăguț?" Sau "Da, el este singurul ... De aceea îmi place el". Dacă este un cântec lent și el urcă pe piciorul tău până la punctul de rănire, cere-i să te însoțească. Dacă nu poate, mișcați puțin și doar mutați picioarele și zâmbiți. Voi sunteți drăguți împreună!
 • Imagine intitulată Obțineți un tip pentru a vă dansa cu dvs. Pasul 14
  14
  Opriți dansul și luați măsuri. Dacă este gros și comentați cum dansezi, uneori e mai bine să spui "bine, dacă sunt așa de rău, găsești o altă fată pe care să o dansați" sau "poate că ar trebui să încetezi să rezolvi lucrurile și să te distrezi".
 • Imagine intitulată Obțineți un tip care să danseze cu dvs. Pasul 15
  15
  Lăsați-l supărat (sau nu). Dacă te întreabă până acum, zâmbește și spui "da" sau "nu". Dacă acceptă, va fi fericit. Dacă ați fi vrut să dansați, acceptați. Asta ai vrut, nu-i așa? Dacă refuză și cere să fie prieten, va fi trist. Apoi acceptați-o și, la sfârșitul mingii, spuneți-vă că ați gândit-o mai calm și nu credeți mai bine. Oricum, încearcă să-i dai o șansă să vadă dacă e cool.
 • Imaginea intitulată
  16
  Învață să faci zvonuri. Dacă dansezi împreună, vor veni. Întreabă dacă răspândește bârfa. Dacă el neagă acest lucru, spuneți pur și simplu adevărul și dacă cineva face un comentariu urât, ignorați-l. Este cel mai bun lucru de făcut cu oamenii care te deranjează.
 • Imaginea intitulată
  17
  Găsește pe altcineva. Dacă vezi tipul pe care-l plăcești cu o altă fată, relaxează-te. Dansați cu un alt băiat și nu lăsați acest fapt să vă distrugă ziua. Probabil se distrează și asta ar fi suficient. Nu fi supărat sau stricat seara colegilor tăi care se plâng de ce sa întâmplat.
 • Imagine intitulată Obțineți un tip pentru a vă dansa cu dvs. Pasul 18
  18
  Continuați. Pe pistă vor fi mulți oameni. Dacă sunteți respins sau nu găsiți pe nimeni cu care doriți să dansați, alăturați-vă unui grup mic și dansați singur. Dacă vedeți pe cineva interesant, invitați persoana respectivă.
 • Imagine intitulată Obțineți un tip de dans cu tine Pasul 19
  19
  Nu vă descurajați. Distrează-te, deoarece pot exista alte oportunități pentru tine de a dansa împreună!
 • sfaturi

  • Dacă începeți să jucați o melodie care nu vă place, nu spuneți "oh, urăsc acest cântec". Încercați să vă distrați. Și dacă e preferatul lui? De asemenea, acest fapt nu poate opri bucuria ta, deoarece poate sfârși să danseze cu o altă fată și să nu se mai întoarcă la tine.
  • Dacă un "ciudat" vă invită să dansați, fiți politicoși prin acceptarea sau negarea. Pentru a scăpa, spuneți "nu, mulțumesc, dar vă mulțumesc pentru invitație!" Și faceți o îmbrățișare sau un zâmbet pentru a nu-l răniți. Puteți sugera, de asemenea, o altă fată pentru el să invite.
  • Dacă vezi băiatul care îți place să dansezi cu o altă fată, relaxează-te. Nu vă plângeți și căutați o altă față.
  • Dacă melodia preferată începe să se joace, nu strigați "iubiți acest cântec", pentru că vă poate ura. Dacă vrea să părăsească banda, să se alăture unui grup mic. Probabil ar trebui să-i placă și tipul va fi pierdut șansele cu tine.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să dansați dansul (pentru băieți)Cum să dansați dansul (pentru băieți)
  Cum sa dansezi dansulCum sa dansezi dansul
  Cum sa dansezi sensibilCum sa dansezi sensibil
  Cum să obțineți off-loose și sexy Cum de a ieși din patCum să obțineți off-loose și sexy Cum de a ieși din pat
  Cum sa ai un look sexy (pentru baieti)Cum sa ai un look sexy (pentru baieti)
  Cum sa te imbraci ca o pisica sexy pentru HalloweenCum sa te imbraci ca o pisica sexy pentru Halloween
  Cum sa dansezi cu o fata in baladaCum sa dansezi cu o fata in balada
  Cum sa vorbesti sexy cu copiiiCum sa vorbesti sexy cu copiii
  Cum sa faci un dans cu tine si apoi te saruta (liceu)Cum sa faci un dans cu tine si apoi te saruta (liceu)
  Cum sa faci o fata sexy ca tineCum sa faci o fata sexy ca tine
  » » Cum sa faci un dans cu tine
  © 2021 itholoinfo.com