itholoinfo.com

Cum să găsiți un psihiatru

Un psihiatru este un medic specializat în sănătate și boală mintală. Găsirea unui psihiatru potrivit necesită timp și răbdare, însă obținerea medicului potrivit este esențială. Psihiatrii pot efectua metode și terapie medicamentoasă (medicamente eliberate pe bază de rețetă).

pași

Imaginea intitulată Găsiți un pas psihiatru Pasul 1
1
Discutați cu medicul dvs. regulat despre o trimitere la un psihiatru. Medicul dumneavoastră va avea o bună cunoaștere medicală a specialiștilor în sănătatea mintală.
 • Imaginea intitulată Găsiți un pas psihiatru 2
  2
  Dacă aveți un plan de sănătate, verificați dacă societatea acoperă îngrijirea psihiatrică. Puteți face acest lucru citiți documentele pe care le furnizează prin e-mailuri sau apeluri telefonice.
 • Imaginea intitulată Găsiți un psihiatru Pasul 3
  3
  Planurile de sănătate pot avea o "listă aprobată" a medicilor acreditați - verificați acest lucru atunci când contactați-i în etapa de mai sus. De asemenea, verificați ce termeni sunt impuși, care pot include autorizații, beneficii de rețea, contribuții de îngrijire dacă este necesar și contribuții la medicamente pe termen lung care nu pot fi acoperite.


 • Imaginea intitulată Găsiți un psihiatru Pasul 4
  4
  Când ați făcut o listă de potențiali psihiatri, căutați-i. Cele mai multe se specializează într-o anumită zonă de sănătate mintală sau într-o gamă de vârstă sau locație. Aceasta înseamnă să contactați biroul pentru a verifica informațiile, confirmă că acceptă planul de sănătate și planul acoperă complet serviciul și se asigură că medicul este un expert în tulburarea lui.
 • Imaginea intitulată Găsiți un psihiatru Pasul 5
  5
  Vorbiți cu prietenii și familia. Nu-ți fie rușine sau frică să vorbești cu ceilalți despre problemele de sănătate, dar nu fi prea deschis dacă crezi că e mai bine așa.
 • Imaginea intitulată Găsiți un psihiatru Pasul 6
  6
  În cele din urmă, faceți o programare pentru a discuta cu psihiatrul și pentru a vă lua în considerare interesele cele mai bune și dacă există o bună chimie între dvs. și medic.
 • sfaturi

  • Fiți la fel de încrezători în alegerea unui psihiatru.
  • Întotdeauna verificați referințele și recomandările personale, explorând cu atenție toate posibilitățile. Aceasta este o perioadă dificilă, dar este, de asemenea, începutul tratamentului dvs. pentru a obține o mai bună prin intermediul unui specialist.
  • Discutați cu GP și cu alți medici locali, sunt disponibili pentru a vă ajuta în cercetarea dumneavoastră.

  avertismente

  • Verificați întotdeauna că medicul psihiatru este un medic înregistrat și, dacă aveți îndoieli, consultați registrul național.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să obțineți o prescripție de la AdderallCum să obțineți o prescripție de la Adderall
  Cum să găsiți medicul potrivitCum să găsiți medicul potrivit
  Alegerea carierei potrivite pentru dvs. în domeniul sănătății mintaleAlegerea carierei potrivite pentru dvs. în domeniul sănătății mintale
  Alegerea metodei terapeutice pentru sănătatea mintalăAlegerea metodei terapeutice pentru sănătatea mintală
  Cum să mergeți la medicul dentistCum să mergeți la medicul dentist
  Cum să obțineți medicamente pentru anxietateCum să obțineți medicamente pentru anxietate
  Cum să reducă cheltuielile pentru sănătateCum să reducă cheltuielile pentru sănătate
  Cum să știți când să căutați consiliere psihologicăCum să știți când să căutați consiliere psihologică
  Cum să luați antidepresiveCum să luați antidepresive
  Cum de a schimba un doctorCum de a schimba un doctor
  » » Cum să găsiți un psihiatru
  © 2021 itholoinfo.com