itholoinfo.com.com

Cum să rezolvi referințele incorecte

Într-o piață a muncii foarte competitivă, angajatorii doresc să angajeze persoane calificate care se dovedesc a reuși cu cel mai mic risc. Astfel, trimiterile proaste pot provoca un comportament necorespunzător și vă pot conduce la descalificarea. Dacă vă aflați într-o situație în care aveți cel puțin o referință proastă, este important să luați măsuri pentru a minimiza impactul negativ pe care îl va avea asupra căutării dvs. de locuri de muncă.

pași

Metoda 1
A fi proactiv în așteptarea unei referințe slabe

Imagine cu titlul Handle References Bad Pasul 1
1
Identificați potențialul unei referințe proaste. Referințele pot fi oferite potențialilor angajatori în două moduri diferite și depinde de dvs. să identificați potențialul unei trimiteri necorespunzătoare.
  • Scrisori de referință sau informații de contact pe care le trimiteți. Punctul de referință este de a vă susține calificările pentru locul de muncă. Înainte de a cere pe cineva să fie o sesizare, trebuie să determinați dacă persoana respectivă va spune lucruri pozitive despre dvs. Uită-te înapoi la relația dvs. de lucru până acum. Există vreun motiv pentru această persoană să nu ofere o referință bună? Există probleme la locul de muncă sau probleme personale, chiar dacă credeți că acestea au fost rezolvate? Dacă aveți orice îndoială că această persoană va împiedica șansele de a obține locuri de muncă, nu-l utilizați pentru referință.
  • Referințele solicitate exclusiv de potențialul angajator. Acestea pot include supervizori din trecut, colegi sau foști reprezentanți ai HR. Aveți mai puțin control asupra acestui tip de sesizare deoarece nu știți niciodată cine și când vor lua legătura cu acești indivizi. Dacă ați avut vreodată probleme cu un potențial contact de recomandare, luați măsurile enumerate mai jos pentru a minimiza riscul de deteriorare a aplicației.
  • Imaginea cu titlul Handle References Bad Pasul 2
    2
    Căutați referințe. Contactarea HR sau analizarea manualului de angajați vă va ajuta să înțelegeți politica fiecărei companii în verificarea trimiterilor. Pentru a vă reduce răspunderea, companiile dvs. actuale sau foste pot furniza anumite informații numai dacă sunt contactați de un angajator potențial. O referință potențială necorespunzătoare poate să nu fie o preocupare (cu excepția cazului în care încalcă politica companiei) în cazul în care compania este autorizată numai să confirme anumite informații, cum ar fi următoarele:
    • Datele de angajare
    • titlu
    • Dacă ați plecat în poziție bună
    • Salariul tău
  • Imaginea intitulată Gestionați referințele greșite Pasul 3
    3
    Să-ți caute cineva numele pentru a vedea ce se spune despre el. Puteți să aveți un prieten sau un serviciu de recomandare pentru a contacta angajații actuali sau foștii dvs. angajatori, pentru a afla ce se spune despre dvs. Dacă există un potențial puternic de a avea o sesizare greșită, este mai bine să treceți mai adânc decât întrebările generale despre titlurile și datele de angajare.
    • Întrebați despre abilități, competențe, etica muncii, punctualitatea și caracterul (dacă li se permite să răspundă sau nu), veți ști ce va fi spus angajatorilor reale și vă permite să planificați pentru referință rea.
  • Imagine cu titlul Handle References Bad Pasul 4
    4
    Oferiți câteva referințe bune pentru a elimina potențialul de contact cu referință necorespunzătoare. Oferind informații ample de referire bune, puteți elimina necesitatea de a contacta o trimitere potențial proastă. Furnizarea de informații și recomandări de la un amestec de actuali și foști supraveghetori, colegi și mentori poate elimina necesitatea de a lua legătura cu alții.
    • Trei-cinci dintre aceste tipuri de referințe ar trebui să fie suficiente.

• Metoda 2
    Se ocupă de rezultatul unei referințe proaste

Imagine cu titlul Handle References Bad Pasul 5
    1
    Contactați HR dacă declarațiile sunt inexacte. Dacă știți ce informații au fost furnizate în timpul unei verificări de recomandare și ați simțit că este negativă și inexactă, este mai bine să contactați departamentul de resurse umane al acelei companii. Atunci când contactați HR:
    • Explicați-vă situația - "Căut un loc de muncă și au ales să contacteze această companie pentru o verificare de referință."
    • Descrieți ceea ce știți că a fost spus și care a spus: "Managerul meu anterior, John, a spus că am întârziat în mod repetat pentru schimbarea mea și uneori a trebuit să plec mai devreme".
    • Spune-i partea ta de poveste pentru a dovedi incorectitudinea - „A trebuit să iau pe mama la terapie fizică după ce a rupt piciorul-am prezentat interesul de a modifica programul meu de lucru, mi sa spus că nu am putut John în .. Apoi a făcut aranjamente pentru mine să lucrez ore suplimentare pentru a compensa pierderea timpului de lucru. Am avut o înțelegere că era o situație temporară.
    • Exprima că informații false are un impact negativ asupra căutarea de locuri de muncă -. „În a spune că am întârziat în mod repetat, da-mi impresie greșită și afectează căutarea mea pentru munca John si am avut o înțelegere din cauza situației temporare și nu ar trebui să fie un factorul anterior ".
    • În acest moment, multe companii de resurse umane se vor teme de un proces și se vor ocupa de acest lucru într-un mod care minimizează riscul acestora. Prin urmare, se va face probabil o referință proastă pentru a vă modifica verificările ulterioare.
  • Imagine cu titlul Handle References Bad Pasul 6
    2
    Expuneți situația potențialului angajator. Când ați făcut tot ce puteți pentru a evita o sesizare greșită, cel mai bine este să vorbiți cu onestitate despre situație potențialului angajator. Alegeți cuvintele cu atenție atunci când discutați motivul pentru o referință proastă și spuneți-vă partea dvs. de poveste, astfel încât să puteți reduce impactul negativ.
    • De exemplu, în loc să spună: "Am fost concediat deoarece șeful meu ma urât", ați putea spune, "Ne-am despărțit din cauza diferențelor noastre". Explicați de ce acest lucru nu ar fi un factor în următorul loc de muncă, „Chiar acum am încercat să găsească o companie care ii pasa de angajati si manageri care ajuta pe alții să reușească ei.“
  • Imaginea intitulată Gestionați referințele greșite Pasul 7
    3
    Oferiți numeroase referințe bune pentru a contracara referințele nepotrivite. Dacă aveți o referință defectuoasă, este important să nu luați în considerare opinia potențialului angajator. Ar trebui să furnizați 3 până la 5 referințe bune care refuză sau scad o referință defectuoasă.
    • De exemplu, dacă aveți o referință slabă referitor la punctualitate, dar alte trei referințe explică faptul că ați fost punctuală, acest lucru ridică îndoială că există o problemă.
  • Imaginea intitulată Gestionați referințele incorecte Pasul 8
    4
    Luați ce sa întâmplat și treceți mai departe. Urmând pașii de mai sus vă veți ajuta să identificați și să neutralizați o referință defectuoasă. Din păcate, puteți rămâne blocat cu o referință proastă din cauza istoricului de muncă. În acest moment, nu este bine să rămâneți cu o referință proastă.
    • De asemenea, nu renunțați la căutarea dvs. de locuri de muncă! În cele din urmă, veți găsi o companie care vă va angaja, indiferent de referire.
  • Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
    Cum să răspundeți unei referințe în CouchsurfingCum să răspundeți unei referințe în Couchsurfing
    Cum să găsești o slujbă de vară ca studentCum să găsești o slujbă de vară ca student
    Cum să scrieți referințeCum să scrieți referințe
    Cum se scrie o scrisoare de referințăCum se scrie o scrisoare de referință
    Cum se face o scrisoare de referințăCum se face o scrisoare de referință
    Cum să includem referințele într-un curriculumCum să includem referințele într-un curriculum
    Cum să solicitați o trimitere de la un angajatorCum să solicitați o trimitere de la un angajator
    Cum să solicitați o scrisoare de recomandareCum să solicitați o scrisoare de recomandare
    Cum să completați formularele de cerere de locuri de muncăCum să completați formularele de cerere de locuri de muncă
    Cum să lucrezi la un tabără de varăCum să lucrezi la un tabără de vară
    » » Cum să rezolvi referințele incorecte
    © 2021 itholoinfo.com.com