itholoinfo.com.com

Cum să fii mai sigură

Dacă nu te simți bine despre tine, ești probabil să suferi de o stima de sine scazuta. Este atât de greu să fii încântat de sine, încât chiar și cei mai încrezători oameni din lume se pot simți nesiguri din când în când. Deci, toată lumea are un timp greu de 100% încrezător. Cu toate acestea, oamenii care au încredere în sine se disting printre colegii lor, fac prietenii și prietenii asistenți cu ușurință și sunt mereu promovați sau angajați. Continuați să citiți acest articol pentru a afla cum să creșteți încrederea în sine.

pași

Imaginea intitulată Fii mai sigură Pasul 1
1
Vorbește cu tine. Acesta este un element esențial pentru încredere. Probabil că deja vorbiți cu tine în mod constant, dar dacă suferiți de stima de sine scăzută, conversațiile dvs. pot fi utilizate în mod abuziv. Deși este un instrument puternic, poate fi folosit într-un mod negativ. Exemple: "Corpul meu este ridicol", "Nu voi învăța niciodată", "Nu sunt destul de inteligent", "Nu am o amintire rea". SCHIMBAȚI ACEASTA DE LA ACUM. Ori de câte ori credeți sau spuneți ceva negativ despre dvs., înlocuiți-l cu ceva pozitiv. De exemplu, dacă credeți că "corpul meu este ridicol", mergeți imediat cu "Nu, nu este adevărat. S-ar putea să nu fiu în cea mai bună formă posibilă, dar corpul meu este încă frumos. " Dacă credeți că "am o amintire rea", înlocuiți fraza cu "Am o memorie excelentă. Deși nimeni nu are o memorie perfectă, a mea se va îmbunătăți din ce în ce mai mult pe măsură ce îmi schimb modul de gândire. "
  • Imaginea intitulată Fii mai sigură Pasul 2
    2
    Vizualizați. Vizualizarea este un instrument puternic. Trebuie să vizualizați realizarea obiectivelor. Nu imagina niciodată eșecul. Dacă sunteți pe punctul de a da un discurs, imaginați-vă un discurs excelent, urmat de aplauze. Vizualizați întotdeauna cele mai bune. Dacă încercați să scăpați în greutate, arătați mai subțire.
  • Imaginea intitulată Fii mai sigură Pasul 3
    3
    Evitați comparațiile. Femeile sunt deosebit de adeptul acestui obicei negativ. Uitați oamenii de pe coperțile revistelor. Cercetările au arătat că femeile care urmăresc televiziunea se simțeau mult mai nesigure. Celebritățile ar fi greu să se uite în oglindă fără ajutorul artiștilor lor de machiaj, a personalului de formare, a stilistului și a coaforului. Căutați "celebrități fără machiaj" într-un instrument de căutare pe Internet, să vă simțiți puțin mai bine. Uită-te și îndeaproape, câteodată poartă un machiaj, chiar și în acele poze oribile. Nu te uita mereu în jur pentru a ști dacă ești cea mai subțire persoană din mediul înconjurător sau câte persoane sunt mai frumoase decât tine. Acest lucru este ridicol! Când văd o persoană frumoasă, recunoașteți că este atractivă și apoi întrebați dacă posedă o personalitate extraordinară, indiferent dacă este inteligentă, politicoasă, nu sforăiește etc. Faceți tot ce este necesar pentru a opri compararea! Ești o persoană diferită. Doar te compara. Dacă ați pierdut greutatea, sunteți mai subțire acum decât ați fost. Dacă ați obținut un scor mediu pe un test, acest scor este mai bun decât scorul pe care l-ați fi obținut fără să îl studiați. Întotdeauna compară-te cu a fi fericit.

• Imaginea intitulată Fii mai sigură Pasul 4
    4
    Reformulați. Practic, aceasta înseamnă schimbarea punctului de vedere al situației. Dacă l-ați luat afară, repetați situația într-o lumină pozitivă. De exemplu, în loc să spună: "Ea trebuie să fi crezut că sunt urâtă sau neinteresantă", spune: "Mă bucur că nu trebuia să petrec mult timp cu cineva care nu voia să petreacă timp cu mine. pentru a găsi pe cineva mai bine. " Modificarea perspectivei tale îți poate schimba întreaga viață. În loc să spună: "Mi-am pierdut slujba", spune: "Mi-am pierdut slujba, ei se vor pocăi pentru că m-au concediat, odată ce vor vedea ce voi deveni". Încercați să fiți pozitivi chiar și atunci când este dificil.
  • Imaginea intitulată Fii mai sigură Pasul 5
    5
    Impunere. Puneți note lipicioase în oglindă, în mașină sau oriunde te uiți de multe ori. Scrieți propoziții pe care nici măcar nu le credeți, cum ar fi "Sunt talentat", "Pierd greutate", "Sunt încrezător", "Sunt important", "Sunt norocos". Citirea acestor note vă va ajuta în mod constant. Luați un stilou și hârtie și scrieți toate lucrurile pe care le admirați în voi înșivă. De asemenea, scrieți toate lucrurile la care sunteți buni. Scrieți ceea ce sunteți destul de norocos pentru a fi proprietar. În cele din urmă, scrieți cine are norocul să aibă - chiar dacă este un animal de companie sau tatăl tău. Formatați aceste fraze într-un mini-curs. În fiecare dimineață, când priviți în oglindă, citiți acest discurs cu voce tare pentru tine. Puteți chiar să țineți discursul în oglindă. (Nu uitați să o eliminați când primiți oaspeți). Nu în ultimul rând, faceți o înregistrare - spuneți-vă să vă relaxați încet din cap până în picioare, apoi spuneți declarațiile pe care le-ați scris, indiferent dacă sunt adevărate sau nu. Ascultați această înregistrare când sunteți foarte relaxat și lăsați aceste idei să intre în subconștientul dvs. Chiar și declarațiile pe care le simțiți nu sunt adevărate se vor împlini dacă lucrați la ele.
  • sfaturi

• Fii atent și aplicat. Asigurați-vă că urmați acești pași în mod consecvent înainte de a deduce că nu vor funcționa. Cele mai bune lucruri vin la cei care știu să aștepte.
    • Amintiți-vă că acest lucru nu se va întâmpla peste noapte.
    • Înconjurați-vă cu oameni pozitivi.
    • Fa ceva ce te face mândru de tine. Faceți voluntari la o caritate sau învățați o nouă limbă.

avertismente

• Când vizualizați, asigurați-vă că este posibil. S-ar putea să vă doriți ceva improbabil sau dificil, dar nu încercați să îndepliniți o sarcină pe care o considerați imposibilă. Nu veți putea niciodată să vă convingeți dacă credeți că nu este posibil. Începeți mici și apoi deschideți calea unor revendicări mai mari (concepția dvs. despre ceea ce este posibil și imposibil se poate schimba complet după ce ați finalizat acești pași).
    • Persoanele negative vor distruge munca grea pe care ați făcut-o. Evitați-le cu orice preț. Dacă cineva vă pune jos, cereți-i să oprească sau să evite această persoană.
    • Înainte de a critica tonul "guru de auto-ajutorare" din acest articol, completați pașii sugerați. Nu puteți critica ceva ce nu ați încercat încă.
    • Este posibil să aveți timp să vă credeți declarațiile sau pentru ca acestea să se realizeze. Nu renunta.

Materiale necesare

• Note adezive
    • Înregistrare audio
    • Hârtie și stilou
    • Aproximativ un minut, în fiecare zi, în fața oglinzii
    Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
    Cum de a ajuta pe cineva cu stima de sine scazutaCum de a ajuta pe cineva cu stima de sine scazuta
    Cum de a crește încrederea în sine în rândul copiilorCum de a crește încrederea în sine în rândul copiilor
    Cum de a crește stima de sineCum de a crește stima de sine
    Cum de a construi încredere (pentru fete tinere)Cum de a construi încredere (pentru fete tinere)
    Cum de a îmbunătăți stima de sine după datareCum de a îmbunătăți stima de sine după datare
    Cum să arăți ca un adolescent confidentCum să arăți ca un adolescent confident
    Cum să te simți mai încrezător în școalăCum să te simți mai încrezător în școală
    Confruntarea cu lipsa de încredere în sineConfruntarea cu lipsa de încredere în sine
    Cum de a vă îmbunătăți încrederea în sine chiar acumCum de a vă îmbunătăți încrederea în sine chiar acum
    Cum să dezvolți stima de sine a copiluluiCum să dezvolți stima de sine a copilului
    » » Cum să fii mai sigură
    © 2021 itholoinfo.com.com