itholoinfo.com

Cum să dansați pe cei doi pasi

„Două etape“, de asemenea, cunoscut sub numele de „Texas, în două etape“ sau „țara în două etape“, este un dans popular rapid printre dansatori carora le place muzica country. Se danseaza pe melodii cu trecut 2/4 sau 4/4 de timp și 170 de bătăi pe minut și este format din mișcări care nu diferă mult de la o călătorie comună. „Două etape“ este derivat din foxtrot, și dansatori profesioniști împrumută de obicei, mișcări care alt stil de a părăsi lor dansuri mai elaborate.

pași

Metoda 1
Noțiuni de bază

Imaginea intitulată
1
Știți puțin despre "două pași". "În două etape" este un pas comun în diferite tipuri de dans. În unele dansuri sunt destul de similare, în timp ce în altele sunt mișcări complet diferite. Va trebui să stabiliți care dintre cele două etape este potrivit pentru dvs. Acest articol discută țara "în două etape", cunoscută și ca "două pasi" din Texas.
 • Creat dintr-un hibrid de dansuri mexicane și dansuri tradiționale germane au adus la Texas, în generațiile trecute, precum și o puternică influență a foxtrot, țara „în două etape“ este un dans destul de bază adesea practicat în baruri și în scena de dans sudul SUA.
 • Imaginea intitulată
  2
  Înțelegeți pașii. Înainte de a încerca să dansați, este o idee bună să înțelegeți mișcările singure. Citiți sau urmăriți pașii implicați până când sunteți încrezători în pașii pe care trebuie să îi urmați și când ar trebui să fie făcuți. Acest lucru vă va ajuta să nu vă confundați în timp ce practicați.
  • YouTube și alte site-uri video pe Internet sunt locuri excelente pentru a căuta videoclipuri instructive, precum și variante și sfaturi despre dans.
 • Imaginea intitulată Două pas Pasul 3
  3
  Practica. Înainte de a încerca să dansezi cu un partener sau într-un context mai serios, vei dori să practici. Există o gamă largă de opțiuni, indiferent dacă doriți să faceți o practică singură sau cu ajutor.
  • Practica singură poate fi o metodă mai confortabilă dacă nu sunteți încrezători sau timizi în fața altora. Este, de asemenea, o modalitate bună de a învăța în propriul timp și ritm.
  • Practicați-vă cu ceilalți: puteți lua lecții sau să învățați în mediul de dans. Există mai multe tipuri de cursuri disponibile, fie la centrul comunității locale, fie la școlile / cluburile de dans din apropiere. De asemenea, puteți învăța prin participarea cu alții la săli de dans și baruri. Învățarea de la ceilalți vă va oferi o experiență mai autentică și va fi probabil mult mai distractivă decât învățarea singură.
 • Metoda 2
  Crearea imaginii dansatorului

  Imaginea intitulată
  1
  Creează-ți postura. Poziția de dans se referă la imaginea deținută de cupluri în timpul dansului. De bază în două etape în cea mai comună poziție va avea o abordare tradițională, bine închisă. Poziția este destul de importantă deoarece permite liderului să-și ghideze perechea prin apăsarea punctelor cheie, reducând șansele de a-și răni partenerul.
  • Șoferul își va pune mâna dreaptă pe umărul stâng al partenerului. Mâna nu trebuie să se afle pe partea inferioară a umărului, ci să fie poziționată în mijloc, în partea de sus. Mâna stângă va ține partenerul drept pe cealaltă parte, slab și ușor și ușor îndoit.
  • Partenerul trece prin mâna stângă în partea de sus a brațului drept al ghidului. Vârful degetelor ar trebui să fie la înălțimea cusăturii umărului cămășii. Mâna dreaptă a partenerului se alătură la stânga liderului, din nou în lateral și ușor îndoită.
 • Imaginea intitulată Două Pas Pas 5
  2
  Păstrați corect distanța. Distanța dintre perechi va depinde de poziția aleasă, însă, de obicei, poziția cea mai de bază lasă câțiva centimetri între pereche. Trebuie să fie la distanța corectă, astfel încât să puteți roti cu ușurință partenerul și să-l îndrumați fără prea multă presiune.
 • Imaginea intitulată Două Pas Pasul 6
  3
  Stai în poziție. Există o varietate de poziții diferite în care se poate face "două pasi". Începătorii vor dori probabil să folosească cele mai de bază pentru a învăța să danseze. Alte poziții pot fi alese pe baza preferințelor personale sau pe baza pozițiilor alese de dublurile din jur dacă dansați într-un bar sau în hol. Iată trei variante de testat:
  • Poziția implicită a variației: O modalitate de a rămâne în poziția implicită, dar o mică schimbare devine puțin mai aproape. Puteți dansa cu atingerea piept, dar picioarele trebuie să se miște. Pentru a dansa în această poziție, a pus piciorul, astfel încât acestea sunt mai side-by-side cu picioare partenerului în mijlocul ghidului de picior.
  • Admirați poziția: în această poziție, dansatorii vor fi alături. Brațul stâng al partenerului își va traversa corpul pentru a ține mâna dreaptă a liderului. Partea dreaptă a partenerului va traversa spre stânga și va ține mâna stângă a liderului lângă umărul stâng al partenerului.
  • Umbra: În această poziție, partenerul se află în fața ghidului. Liderul își poziționează mâna dreaptă peste burta partenerului, cu mâna dreaptă asupra lui. Partenerul și liderul își vor menține mâinile stângi împreună, în partea laterală și ușor îndoite ca în poziția standard.
 • Metoda 3
  Dancing the Dance  Imagine cu titlul Step Two Step 2
  1
  Faceți ceea ce conducătorul înaintează cu stânga în timp ce partenerul se întoarce cu dreapta. Acesta este primul pas și ar trebui să fie dansat repede la prima bătaie. Dansul de bază constă din patru pași, două repede și apoi două lentă. Pașii lenți sunt păstrați de două ori mai mare decât viteza. Acest marcaj este numit pe bătăi, similar cu alte dansuri și cântece.
 • Imaginea intitulată Step Two Step 8
  2
  Apoi, liderul înaintează cu piciorul drept și partenerul se întoarce cu stânga. Acest pas ar trebui să fie dansat repede pe a doua bataie.
 • Imaginea intitulată
  3
  În a treia și a patra lovitură, liderul avansează din nou cu stânga și partenerul se întoarce cu dreapta. Acest pas, cu toate acestea, ar trebui să fie lent în contrast cu pasul rapid făcut de la primul bate.
 • Imaginea intitulată Pasul 2 în doi pași
  4
  În cel de-al cincilea și al șaselea bătut, liderul merge din nou cu dreapta, iar partenerul se întoarce cu stânga. Din nou, acest pas este mai degrabă încet decât rapid.
 • Imaginea intitulată Două Pas Pasul 11
  5
  Urmați linia de dans. Pașii de mai sus vor urma ceea ce se numește linia de dans. Aceasta este o linie imaginară în jurul valorii de exterior a ringului de dans. Cu cât intenționați mai repede să dansați, cu atât mai mult ar trebui să fie această linie. Linia de dans merge în sens contrar acelor de ceasornic.
  • Este important ca, în timp ce dansezi cu alte cupluri, linia de dans să fie menținută. Acest lucru împiedică coliziunile sau oricare dintre duble să se rănească.
 • Metoda 4
  Complementarea cu variații și flăcări

  Imaginea intitulată Două Pas Pasul 12
  1
  Aflați câteva variante. Pașii dansului pot fi la fel de variate ca pozițiile. Acest lucru poate fi obținut prin modificarea ordinii pașilor sau a direcției de mișcare. Trebuie să decideți ce este mai bine bazat pe abilitățile și mișcările altor dansatori.
  • De exemplu, puteți face doar un pas lent, mai degrabă decât două.
 • Imaginea intitulată Două pas pas 13
  2
  Adăugați flori. Asigurați-vă că dansul este mai complex, mai frumos și mai distractiv, adăugând înflorire, ca și învârtirea. De asemenea, puteți utiliza aceste miscări pentru a comuta între două poziții diferite în două etape.
  • Poți să faci un ture de bază cu ușurință. După finalizarea primului set de pași (rapid, rapid, lent, lent), liderul lasă partenerul să plece. Lăsând mâinile stângi împreună, partenerul se va roti și apoi va reveni la poziția de plecare. Spatele ar trebui să ia un alt set de patru pași pentru ca partenerul să revină la poziția de plecare la timp pentru a face setul în patru pași nou.
  • Dacă vrei ceva mai complex, puteți schimba o poziție side-by-side la setările implicite. Acesta începe după primul ritmul lent, în timp ce partenerul se mișcă brațul drept în jos spate, liderul mișcă mâna dreaptă, de asemenea, în jos pentru a se potrivi cu partenerul tau, deschizând poziția și lăsând partenerul pentru a porni. Partenerul ajustează apoi, astfel încât acestea să aibă mâinile lor drepte respective împreunate în umărul drept partener și a lăsat mâinile împreună de lângă și ușor îndoit.
 • avertismente

  • Evitați cea mai frecventă greșeală făcută de începători: nu mergeți cu încredere.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa dansezi sala de dansCum sa dansezi sala de dans
  Cum sa dansezi Cotton Eyed JoeCum sa dansezi Cotton Eyed Joe
  Cum să Disco Dance (Hustle)Cum să Disco Dance (Hustle)
  Cum de a dansa Jazz LyricCum de a dansa Jazz Lyric
  Cum să dansezi PolkaCum să dansezi Polka
  Cum sa dansezi ReggaeCum sa dansezi Reggae
  Cum sa dansezi leaganulCum sa dansezi leaganul
  Cum sa dansezi tangoCum sa dansezi tango
  Cum sa dansezi ceai de ceai de ceaiCum sa dansezi ceai de ceai de ceai
  Cum să faci niște pași de bază pentru a dansa baladaCum să faci niște pași de bază pentru a dansa balada
  » » Cum să dansați pe cei doi pasi
  © 2021 itholoinfo.com