itholoinfo.com

Cum sa dansezi tango

Învățarea de a dansa tango nu este ușoară și necesită instructorul potrivit. Dar pașii de bază "pot" să fie învățați singuri și puteți începe singuri. Dacă sunteți gata să începeți, puteți dansa în curând la acest dans senzual, romantic și elegant.

pași

Partea 1
Perfecting Basic

Imagine intitulată Dansul tangoului Pasul 1
1
Ascultă cântecul. Esența tangoului este ceva ce simți, nu că așa este. Orice maestru al acestei forme de artă vă va spune că muzica trebuie să curgă prin corpul dumneavoastră pentru a absorbi cu adevărat tangoul. Deci, începeți să o ascultați! Atingeți-o în mașină, ascultă-o când se îndepărtează, - ajungeți la punctul în care puteți afla unde merge. Atunci când dansezi, surprizele vor fi mai mici!
 • Vrei niște nume? Di Sarli, Canaro, Pugliese, D`Arienzo și Laurenz sunt cinci artiști pe care trebuie să le cunoști. Căutați YouTube - sunt toate acolo, la îndemână.
 • Imaginea intitulată Dansul tangoului Pasul 2
  2
  Începeți cu îmbrățișarea. Acesta este numărul unu când vine vorba de tango. Îmbrățișarea este, desigur, simplă din punct de vedere fizic, dar ar trebui să fie ceva senzual, liber, dar ferm și elegant. Ca regulă generală, ambele părți sunt reflectate.
  • Partenerul A (de obicei, omul, deși încerca să fie cât mai puțin posibil stereotipă) ridică mâna stângă și înfășoară brațul drept în jurul partenerului (până durează mult, nu-i asa?), Care pune mâna lui pe spate, centrat puțin sub spatule. Partenerul B, apoi ridică mâna dreaptă la partenerul său a părăsit ședința și a pus brațul stâng în jurul lui, cu mâna lui, în mijlocul lui din spate, de asemenea.
 • Imagine intitulată Dansul tangoului Pasul 3
  3
  Mențineți o poziție perfectă. Tango s-ar putea să fi fost născut în cele mai sărace cartiere din Argentina, dar acest lucru nu înseamnă că nu a evoluat de atunci. Pentru a trăi până la tango, trebuie să dansezi cu postura corectă. Aceasta inseamna ca capul erect, coloana vertebrala, firma din regiunea centrala, pieptul ridicat si increderea expirand din limbajul corpului.
  • Cu o postură greșită, nu numai că veți arăta ridicol, dar și riscați să vă răniți partenerul. Imaginați-vă dacă sunt complet îndoite, forțând-o să arc coloanei vertebrale mod anormal și pas cu pas în jurul picioarele ușor întors spre interior, ca și în cazul în care mersul pe coji de ouă. Aceasta este o modalitate rapidă de a scăpa de orice partener potențial!
 • Imaginea intitulată Dansul tangoului Pasul 4
  4
  Practicați primul pas simplu. Înainte de a continua cu un partener - cu atât mai mult cu cât conduceți - este important să cunoașteți pasul de bază. Imaginați-vă că mergeți la academia miniștrilor și tocuri înalte! Nu, mulțumesc. Trebuie să fii puțin pregătit pentru astfel de lucruri.
  • Pentru ambele părți, amintiți-vă: încet, încet, rapid, rapid, lent. Dar pentru cei care conduc, iată cinci pași:
   • Luați-vă piciorul stâng înainte
   • Luați-vă piciorul drept înainte
   • Luați-vă piciorul stâng înainte
   • Du-te drept cu piciorul drept
   • Alăturați-vă picioarele, mutați-vă piciorul stâng pentru a întâlni dreapta. Doar asta! Se repetă!
  • Partenerului sau cel care urmează (oglindirea mișcării):
   • Luați-vă piciorul drept înapoi
   • Luați-vă piciorul stâng înapoi
   • Luați-vă piciorul drept înapoi
   • Du-te la stânga cu piciorul stâng
   • Alăturați-vă picioarele, mutați-vă piciorul drept în stânga. Gata! Se repetă!
 • Imaginea intitulată Dansul tangoului Pasul 5
  5
  Când ești gata, practică cu un partener. Evident, există mai mult în tango decât lent, lent, rapid, rapid, lent, dar aceasta este esența. Odată ce ați asimilat acest lucru și îl puteți face într-un cerc în sens invers acelor de ceasornic, apelați pe cineva să practice. Indiferent dacă conduceți sau călătoriți, simțiți prezența și fluxul persoanei. În caz contrar, veți dansa aproape de persoană, nu cu ea.
  • Încercați diferiți parteneri. Unii vor fi mai ușor să lucreze în mod natural decât alții. Anumite stiluri se combină mai bine decât altele. Și, bineînțeles, dacă vrei să găsești pe cineva mai bun decât tine, învață de la această persoană!
 • Partea 2
  Adăugarea luminozității la pasul tău

  Imaginea intitulată Dansul tangoului Pasul 6
  1
  Încearcă balanțele progresive. În stilul de tango din America de Nord, bilanturi progresive se referă la atunci când roci înainte și înapoi, se deplasează greutatea de pe un picior la altul, mai degrabă decât a finaliza un pas. Deci, etapa de bază despre care vorbim, în loc de „repede, repede“, ca două etape într-o singură direcție, este un pas și apoi leagăn greutatea înainte. Clar ca noapte, nu?
  • Dacă conduci, vei face doi pași înainte în "rapid, rapid". În schimb, faceți un pas înainte, apoi aruncați greutatea înapoi pe piciorul din spate (fără să-l mișcați). Dacă este condus, este invers: faceți un pas înapoi în post, apoi mutați greutatea înainte în al doilea pas.
 • Imagine intitulată Dansul tangoului Pasul 7
  2
  CORTE. Cu leagări progresive și curtenite, puteți obține două mișcări într-una. Tăierea este aceeași ca o leagăn progresiv, dar în primele două etape (lent, lent). Pentru o vigurositate sporită, asigurați-vă că mișcările piciorului sunt lungi și fluide.
 • Imagine intitulată Dansul tangoului Pasul 8
  3
  Adăugați răsturnări și răsuciri. Acum, mergeți la o parte cu partenerul dvs. - acest lucru se numește mers pe jos. În loc să vă gândiți să mergeți înainte și înapoi, gândiți-vă să mergeți la stânga sau la dreapta. În acest fel puteți adăuga răsturnări și transformări. În majoritatea formelor de tango, oricine este condus (sau femeia) face cea mai mare parte a muncii murdare, dar bărbații pot lua măsuri și ei!
  • Să spunem că în calitate de partener B, faceți doi pași spre dreapta (lent, lent). Imediat după al doilea pas (și înainte de al treilea pas), întoarceți trunchiul spre stânga. Apoi încheiați mișcarea înainte. Rotația a fost terminată!
  • Pentru rotații, șoferul se îndreaptă către partener la 180 de grade în primul pas rapid și pașii următori se realizează traversând picioarele. Acum crestem!


 • Imaginea intitulată Dansul tangoului Pasul 9
  4
  Dacă sunteți șoferul, planificați înainte. Se poate părea că conducerea este mai ușoară - capacitatea de a citi mintea unei alte persoane nu este o sarcină ușoară - dar conducerea are și pericolele sale. Deci, în timp ce rulați întregul cerc, gândiți întotdeauna la 8 pași înainte.
 • Imaginea intitulată Dance the Tango Step 10
  5
  Dacă conduceți, simțiți greutatea partenerului. Trebuie să fii calm doar să urmezi valul. Dar urmărirea valului poate fi un pic derutantă dacă nu sunteți încrezători. Cea mai ușoară modalitate de a ști dacă veți putea depinde de partenerul dvs. este simțind greutatea lui. Simți-te unde merge. Simțiți unde se află "în" mișcările. Echilibru cu ei. Aceasta vă va conduce.
 • Imaginea intitulată Dansul tangoului Pasul 11
  6
  Știam că există o frumusețe în simplitate. Puteți face toate mișcările îmbunătățite pe care le doriți, dar dacă tu și partenerul tău nu au acea sincronizare, acel lipici, acea esență care este tango, nu va face o diferență. Nu te simți presat să jonglezi. Fiți credincioși față de ceea ce simțiți. Păstrați totul simplu, perfect simplu, iar restul va veni.
  • Ai observat vreodată câțiva bătrâni care doar dansează împreună? Cât de emoționant este acest lucru pentru că puteți vedea cum se înțeleg pur și simplu? Asta este. Acesta trebuie să fie scopul tău.
 • Partea 3
  Dans în clasă și grupuri

  Imaginea intitulată Dansul tangoului Pasul 12
  1
  Găsiți un instructor care se concentrează mai degrabă pe tehnica de dans decât pe memorarea pașilor și modelelor. Instructorul ar trebui să poată să danseze atât ca dirijor, cât și ca conducător, astfel încât să vă poată învăța cum să facă și cum se simte partenerul tău. Încercați să găsiți o clasă care are aproximativ o duzină de oameni, astfel încât să aveți anumiți parteneri pentru a practica, dar puteți căuta în continuare atenție individualizată.
  • Există trei tipuri de tango: argentinian, internațional al psalmului și tango din salonul nord-american. Tangoul argentinian a fost foarte popular datorită formei libere, pașilor improvizați și concentrării mai accentuate a femeilor. Multe grupuri de amatori există pentru a le preda și a le promova.
 • Imaginea intitulată Dansul tangoului 13
  2
  Fă bine în cerc. Indiferent dacă este vorba despre o clasă sau o petrecere, tangoul se întâmplă de obicei într-un cerc. Alte lucruri pe care trebuie să le cunoașteți:
  • Se mișcă în sens invers acelor de ceasornic. Nu trebuie să vă faceți griji în ceea ce privește întoarcerea, răsucirea sau ceva sofisticat - știți că vă deplasați în sens contrar acelor de ceasornic.
  • În general, cei mai buni dansatori de tango fac pasi mai mari și domină spațiul mai mult. Cei mai puțin încrezători ajung să fie retrogradați în centrul cercului, zdrobiți de cei mai îndrăzneți dansatori. Nu vă lăsa să vi se întâmple asta!
 • Imaginea intitulată Dansul tangoului Pasul 14
  3
  Frecvent Milongas sau petreceri de tango pentru a vă arăta abilitățile! Dacă nu vă aflați într-o relație, găsiți pe cineva care are un "buzunar". Cu toate acestea, nu "faceți" invitația, ci doar contactul cu ochii. Dacă ochii se încrucișă, zâmbesc și coboară. Dacă nu se potrivesc aspectului, dă-i drumul. Este mai putin intruziva si nu lasa partidul presat sa spuna da.
  • În general, o rundă sau "tanda" are 4 dansuri. Deci, dacă nu sunteți sigur dacă doriți să dansați cu această persoană pentru 4 dansuri, invitați-le în a doua sau a treia!
 • Imagine intitulată Dansul tangoului Pasul 15
  4
  Fii răbdător. Tango necesită echilibru și dorință de a învăța. La început, va exista o curbă ascuțită de învățare, dar cred că va scădea. Vor apărea pașii. Vei pasi pe niște degete, dar ei se vor recupera. Dacă perseverezi, se va îmbunătăți.
  • Tango nu este un dans care poate fi învățat într-o noapte sau cu o lecție. Și asta face atât de distractiv! Există atât de mult de învățat - poate dura toată viața dvs. pentru a învăța și a înțelege tangoul. Dar nu lasa asta sa te descurajeze - sa te fascinezi. Când ați învățat, veți fi învățat o artă.
 • sfaturi

  • Aflați de la diferiți instructori. Nu invata doar de la o singura persoana in permanenta. Încercați un instructor înainte de a vă angaja financiar. S-ar putea să observați că nu vă place personalitatea sau stilul instructorului.
  • Alegeți instructorii care predă în cupluri. Ei sunt mai în măsură să vă satisfacă nevoile. Un bărbat ar putea fi capabil să te conducă, dar o femeie te va ajuta să devii un conducător excelent și invers.
  • Nu uitați să purtați haine confortabile, ceea ce vă va permite să vă mișcați ușor.
  • Dacă decideți să vă concentrați pe Tango Argentino, aflați diferența dintre Tango Stack, Salonul și Fantasia.
  • Instructorul dvs. ar trebui să fie bine familiarizat în cele trei stiluri principale ale Tango-ului argentinian: Salon, Stacked (sau Milongero) și New Tango. Dacă dansează doar un singur stil, găsește un alt instructor. De ce să decidă cineva ce ar trebui să dansezi înainte de a decide ce îți place cel mai mult?

  avertismente

  • Dacă instructorul dvs. nu este un dansator excelent, păstrați distanța. Vrei să înveți de la "cei mai buni" dansatori, nu de un amator care încă mai învață sau care nu face totul ușor și distractiv.

  Materiale necesare

  • Un partener (bărbat sau femeie)
  • Pantofi ușori
  • Haine confortabile
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să dansezi ReggaetonCum să dansezi Reggaeton
  Cum să înveți să dansezi Hip HopCum să înveți să dansezi Hip Hop
  Cum să înveți să dansezi Hip Hop pe InternetCum să înveți să dansezi Hip Hop pe Internet
  Cum să înveți să dansezi "My Dougie"Cum să înveți să dansezi "My Dougie"
  Cum sa dansezi sala de dansCum sa dansezi sala de dans
  Cum sa dansezi Cotton Eyed JoeCum sa dansezi Cotton Eyed Joe
  Cum să dansați dansul (pentru băieți)Cum să dansați dansul (pentru băieți)
  Cum de a dansa Jazz LyricCum de a dansa Jazz Lyric
  Cum sa dansezi dansulCum sa dansezi dansul
  Cum sa dansezi Reggaeton (pentru fete)Cum sa dansezi Reggaeton (pentru fete)
  » » Cum sa dansezi tango
  © 2021 itholoinfo.com