itholoinfo.com

Cum să obțineți uimitor pentru o petrecere școlară

Ai văzut fetele care plâng când începe un cântec lent pentru că nimeni nu dorește să danseze cu ei? Aceste sfaturi o vor ajuta să rămână complet minunată la petrecerea de la școală și chiar să stabilească o pereche pentru melodiile lentă. Mențineți bine lucrarea bună.

pași

Uita-te minunat la o școală Dans (Fete) Pasul 1
1
Băieții iubesc fetele care nu se tem să meargă la ringul de dans și prezintă unele dintre cele mai bune mișcări lor.
 • Imagine minunată Uită-te la o școală Dans (Fete) Pasul 2
  2
  Nu încercați miscări de dans care vă fac să arătați disperați. Nu te atingi. Chiar dacă îl simțiți senzual, ceilalți băieți și fete se vor gândi prost la tine.
 • Uită-te minunat la un Dance School (Girls) Pasul 3
  3
  Nu vă fie frică să sunați un copil să danseze! Acest lucru va arăta că sunteți curajoși și dispuși să vă asumați riscul.
 • Uita-te minunat la o școală Dans (Fete) Pasul 4
  4
  Nu-ți face griji. Dacă nu răspunde invitației tale, nu-ți face griji prea mult. La urma urmei, el pierde, nu tu.
 • Uita-te minunat la o școală Dans (Fete) Pasul 5
  5
  Învață să dansezi înainte de a pleca. Dacă nu cunoașteți pașii de dans, cereți ajutorul unui prieten sau răsfoiți internetul! Nu știi niciodată ce găsești.
 • Uită-te minunat la o școală Dans (Fete) Pasul 6
  6
  Fii extrovertit. Discutați cu câțiva băieți în loc să pierdeți timpul cu doar unul. Dar nu uita nici prietenii tăi.
 • Uită-te minunat la un Dance School (Girls) Pasul 7
  7
  Decide cine merge cu tine. Poți merge cu un grup de prieteni sau cu un băiat dacă ai fi avut curajul să-l inviți.
 • Uită-te minunat la un Dance School (Girls) Pasul 8
  8
  Decideți ce să purtați. Uitați-vă în revistele teen - au câteva sfaturi despre machiaj și coafuri. Citiți codul de îmbrăcăminte pentru școala dvs. Țineți cont de acest lucru atunci când decideți ce să purtați. Căutați cataloage care includ stiluri care se potrivesc intereselor dvs. Încercați magazinele preferate și dulapul dvs. (poate chiar dulapul sorei mari sau prietenul dvs., dacă aveți puține bani - asigurați-vă că împrumutați și întoarceți rufele în mod adecvat). Dacă nu puteți decide ce să purtați, puteți purta o fustă. Dacă este o petrecere ocazională, purtați o pereche de blugi. Dacă sunteți cu adevărat șchiopătător, adăugați ceva pe care l-ați creat - personalizați îmbrăcămintea dvs. pentru a iesi în evidență.


 • Uita-te minunat la o școală Dans (Fete) Pasul 9
  9
  Întotdeauna să fie proaspătă și curată - încercați să nu vă exagerați machiajul sau să arătați falsă - nici măcar nu purtați machiaj. Dar asigurați-vă că acoperiți orice cosuri. Dacă mergeți cu un grup, aranjați-i pe toți să se întâlnească în casa unei persoane, astfel încât să puteți profita de puterile și abilitățile celuilalt (de exemplu, aplicarea machiajului, părului etc.).
 • Uită-te minunat la un Dance School (Girls) Pasul 10
  10
  Practicați câțiva pași de dans pentru a vă face să vă simțiți mai confortabil în ziua petrecerii. Încercați să păstrați lucrurile simple dacă sunteți nervos. Faceți pași de dans cu cine va dansa cu voi. Obțineți-vă prietenii sau colegii să se angajeze cu voi. Dacă ajungeți la petrecere și încă nu aveți cineva să dansați, mergeți la dans cu prietenii sau cuplurile și începeți să vă distrați. Oamenii vă vor observa încrederea și energia, nu mișcările de dans amuzante.
 • Uita-te minunat la o școală Dans (Fete) Pasul 11
  11
  Zâmbește și să se distreze, încercați să nu vă faceți griji cu privire la ceea ce alte persoane se gândesc să dacă nu vă place muzica de dans sau de a lua plictisitoare (sau chiar mai rău, cineva știi că nu te distrezi), sugerează asambla un grup de prietenii să părăsească petrecerea și să ia o înghețată.
 • Imagine minunată Uită-te la un dans școală (fete) Pasul 12
  12
  Cereți DJ-ului să cânte o melodie pe care doriți să o dansați.
 • Uita-te minunat la o școală Dans (Fete) Pasul 13
  13
  Nu vă fie frică să vă apelați la un prieten care să danseze dacă nu aveți o pereche, deoarece acest lucru este mult mai interesant decât să vă așezați pe perete în timp ce prietenii dvs. dansează.
 • Uita-te minunat la o școală Dans (Fete) Pasul 14
  14
  Fii o doamnă. Stați în picioare, evitați înjurăturile și faceți contact vizual. Rămâi relaxat. La urma urmei, căutarea minunată depinde de liniștea ta.
 • Uită-te minunat la un Dance School (Girls) Pasul 15
  15
  E o petrecere, așa că fii pregătit! Luați un kit de urgență cu consumabile de păr, șervețele absorbante de ulei, gloanțe de menta, deodorant și luciu de buze! Nu veți dori să fiți părul murdar sau murdar în timp ce dansați un cântec lent cu acea persoană specială.
 • Uita-te minunat la o școală Dans (Fete) Pasul 16
  16
  Dacă sunteți pe punctul de a face ceva pe care să-l regretați mai târziu, stați jos, beți ceva rece și gândiți-vă "este bine să faceți acest lucru?“. Poate fi orice. apoi, gândiți-vă mai întâiText în italică.
 • sfaturi

  • Purtați ceva confortabil, dar frumos să arate chiar mai frumos.
  • Înainte de petrecere, priviți în oglindă și spuneți-vă 10 lucruri bune despre dumneavoastră. Acest lucru vă va ajuta în încrederea dumneavoastră.
  • Încercați să nu stresați, este o noapte de distracție chiar dacă nu dansați.
  • Zâmbește! Acesta este cel mai atractiv lucru dintr-o persoană.
  • Dacă te simți confortabil în tocuri înalte, folosește-le. În caz contrar, există încă fiori foarte frumos mic puteți găsi.
  • Dacă eo petrecere formală, probabil că vei purta tocuri înalte. Bineînțeles, fetele vor lua în curând sandalele pentru că sunt incomode! Deci, trebuie să țineți minte faptul că veți dansa întreaga noapte cu pantofii în timp ce îi alegeți. Dacă vă gândiți că utilizarea tocurilor înalte și a dansului în același timp va fi foarte dureroasă, purtați un toc mai mic sau niște fuste drăguțe.
  • Nu încercați pași periculoși de dans! S-ar putea să fi realizat mișcarea corectă la domiciliu, dar cu câțiva oameni uitându-se, lucrurile pot merge prost.
  • Nu vă fie rușine de zonele pe care le considerați problematice - arătați părțile pozitive, cum ar fi ochii frumosi și buzele cărnoase.
  • Dacă este o petrecere formală, purtați o fustă sau o rochie, dar dacă nu este, purtați blugi preferați și un pulover destul.
  • Uita-te la ceilalți la petrecere - care pare să se distreze? Cine pare să fie cel mai tare? Gândiți-vă la lucrurile care le fac să pară atât de reci sau de distracție. Este pentru că sunt cu un grup mare de oameni sau au un cuplu care poate dansa? Îți place stilul de fustă pe care o poartă o fată sau cum dans altcineva? Ce îi face să iasă în evidență?
  • Încearcă să nu spui unui băiat să danseze când toți prietenii lui sunt în jur. În afară de a fi jenant pentru el, ar putea fi și pentru tine. Când faceți asta, nu vă grăbiți. Spune-i să o sune. E mai distractiv în acest fel.
  • Încearcă să nu acorzi atenție tuturor fetelor care plâng lângă zid, dacă nu e un prieten apropiat. Văzând fetele deprimate pot să vă distrugă noaptea și să o facă să se simtă rău. În schimb, te distrezi.
  • Chiar și în cazul unei petreceri formale, este o idee bună să purtați mănuși lungi de satin. Ele sunt foarte feminine și vă fac mâinile să pară moi. În plus față de a fi elegante și sexy (care vă vor oferi mai multă încredere), mănușile sunt practice pentru a absorbi umiditatea dacă aveți transpirații nervoase (de exemplu, atunci când dansați cu cineva care vă place). Și mulți băieți se bucură de asemenea de genul acela de mănușă (deși cel mai probabil nu o va recunoaște). Mănușile de mănuși lucrează întotdeauna. Dacă le folosiți, asigurați-vă că acestea sunt dimensiunea potrivită. Acest lucru vă va salva de la necesitatea de a le trage la fiecare 5 minute. Încercați să găsiți mănuși cu un minim de 15% elastan în țesătură. În ceea ce privește lungimea, regula este: cu cât mâneca rochiei este mai mică, cu atât mănușa este mai lungă. Deci, dacă purtați o rochie fără mâneci, mănușile trebuie să aibă o lungime de cel puțin 60 cm (acestea sunt numite mănuși de operă).
  • Ține-ți picioarele pe pământ!

  avertismente

  • Dacă chiar vrei ca cineva să te invite să dansezi, nu te sprijini pe perete cu prietenii tăi în timpul muzicii lente. Fiți încrezători și umblați (ocazional) aproape de flirtul sau grupul de băieți. Va fi mult mai probabil ca un băiat să vă invite dacă sunteți singuri.
  • Nu exagerați în machiaj, deoarece NICIODATĂ nu se face mai bine. Indiferent de partid, nu purtați niciodată o umbră până la sprâncene!
  • Nu încercați prea mult pentru a atrage atenția băiatului. Acest lucru o poate face să pară disperată.
  • Utilizați numai machiaj care nu va ieși atât de ușor.
  • Nu vă faceți griji atât de mult despre cum vă vor vedea ceilalți oameni - unii oameni vor găsi întotdeauna ceva rău.
  • Nu încercați prea mult atrag atenția asupra unui garoto- nu merită lacrimile sau gândurile tale. E o petrecere, nu o întâlnire. Cel ce pierde.
  • Nu dansează sens. Acest lucru va părea un act disperat pentru majoritatea oamenilor.
  • Unele fete merg la petreceri doar pentru a-și face un prieten. Chiar dacă nu sunteți de acest tip, puteți ajunge dezamăgit dacă nu obțineți unul. Doar spuneți prietenilor dvs. că aveți întotdeauna o dată viitoare și să vă distrați cu ei!
  • Nu te gândi la petrecere 24 de ore pe zi. Va face doar să vă simțiți dezamăgiți și stresați. În schimb, planificați în consecință și aveți o atitudine pozitivă despre partid.
  • Încercați să nu lăsați inhibițiile să vă împiedică.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să deveniți un mare ForrozeiroCum să deveniți un mare Forrozeiro
  Cum să dansați dansul (pentru băieți)Cum să dansați dansul (pentru băieți)
  Cum sa dansezi muzica usoaraCum sa dansezi muzica usoara
  Cum să dansați muzica lentă într-o mingeCum să dansați muzica lentă într-o minge
  Cum sa dansezi dansulCum sa dansezi dansul
  Cum să dansezi într-o razăCum să dansezi într-o rază
  Cum să dansezi într-o baladăCum să dansezi într-o baladă
  Cum sa dansezi la scoala (pentru baieti)Cum sa dansezi la scoala (pentru baieti)
  Cum sa dansezi freestyleCum sa dansezi freestyle
  Cum să faci niște pași de bază pentru a dansa baladaCum să faci niște pași de bază pentru a dansa balada
  » » Cum să obțineți uimitor pentru o petrecere școlară
  © 2021 itholoinfo.com