itholoinfo.com

Țineți-vă fața din strălucirea excesivă


Nu există nici un secret: pentru a menține fata liber de orbire, care apar de obicei, sau intensifica această perioadă a anului, doar curata, tonul, hidrata si exfoliaza calea cea dreaptă. Da, simplu ca asta.

pași

Imaginea intitulată Îndepărtați pielea iritată de spălarea feței Pasul 7
1
Curat. Igiena zilnică, făcută dimineața și seara, este cel mai important element pentru pielea grasă. Efectuarea acestui proces corect, lupta porii și înfundate, bile de grăsime, obosit aspect și chiar acnee, care pot apărea atunci când oiliness este de sub control.
 • Spălați-vă fața cel puțin 2 ori pe zi cu apă rece și săpun specific. Puteți alege un produs lichid, gel sau bar, cu acid salicilic, gudron de cărbune sau sulf. Dacă pielea dvs. nu este cu adevărat uleioasă, aveți grijă, deoarece săpunurile cu acid salicilic pot lăsa pielea deshidratată.
 • În mod ideal de spălat în dimineața pentru a oferi tenului secrețiilor naturale produse de glandele sebacee, inchide porii si de a preveni punctele negre si cosuri, iar pe timp de noapte, pentru a goli dermului, eliminarea poluării colectate în timpul zilei și elimina resturile de machiaj de filtre și de seu.
 • Imaginea intitulată Îndepărtați pielea iritată de spălarea feței Pasul 5
  2
  Tone. Această fază completează prima și este o armă puternică împotriva grăsimilor excesive, deoarece extrage murdăria mai adâncă. Puteți opta pentru o loțiune tonică sau astringentă. Diferența dintre ele este în conținutul de alcool: acesta din urmă are o capacitate mai mare de dezinfectare și este mai recomandat pentru pielea grasă.
  • Petreceți cosmeticul cu bumbac pe toată fața, dimineața și seara, imediat după curățare. Bumbacul iese adesea în întuneric, deoarece astringenții ating toate murdăriile depuse în partea de jos a porilor.


 • Imaginea intitulată Îndepărtați pielea iritată de spălarea feței Pasul 4
  3
  Hidrat. Pielea grasă necesită, de asemenea, hidratare și nutriție, cu condiția să fie utilizate anumite produse cosmetice fără ulei sau cele indicate de dermatologi. În loc de îngroșare a feței, ele contribuie la normalizarea sa - în special cele de textură fină, formulate în gel, ser sau loțiune. În fiecare zi, idealul este acela de a folosi acelea care au SPF 15 de protecție solară, alfa hidroxi acizi, vitamina C și anti-radicali liberi.
  • Împrăștiați crema hidratantă prin frecare ușoară și ușoară fără a apăsa prea mult timp.
 • Imaginea intitulată Îndepărtați pielea iritată de spălarea feței Pasul 6
  4
  Exfoliaza. Această etapă este necesară numai în cazul în care dermul are nevoie de o curățare mai profundă, deoarece frotiul ajută la îndepărtarea celulelor moarte. Ar trebui să fie efectuată în funcție de necesități: dacă există multe pete negre, se poate face, în medie, de 1 până la 3 ori pe săptămână. Cei care utilizează acid retinoic nu trebuie să utilizeze produsul deoarece pot provoca abraziuni pe piele, care se îndepărtează și devin sensibile în timpul tratamentului.
  • Alegeți un băț sau o cremă cosmetică, întotdeauna cu granule abrazive necristalizate și fără margini, pentru a nu zgâria. Aplicați-o în mișcări moi, circulare.
 • sfaturi

  • Pentru ca machiajul să nu se scurgă, să investească în baze și fără ulei de corecție. Pentru a uniformiza pielea, adoptați o pulbere facială translucidă, loose sau compactă. Evitați utilizarea creionului de ochi pe măsură ce se topește și se estompează. Alegeți ochelari de soare sau pudră, maro sau gri închis, aplicați cu o perie subțire, ușor umezită. Masca genelor, un alt element de bază, trebuie să fie impermeabilă pentru a nu șterge. Pentru a accentua buzele, abuzați de rujurile care se termina uscate și se termină cu intermediarii, care amestec culoarea și strălucirea.
  • Dacă apare o coloană vertebrală, nu vă disperați! Spălați și ștergeți fața cu un astringent. Dacă aveți un punct cu o acumulare de secreție, puneți-vă pe o mănușă chirurgicală și încercați să o stoarceți ușor cu două degete de index. Un alt sfat este de a folosi lotiuni antibiotice si o crema pe baza de steroizi pe coloana vertebrala si apoi sa o acoperi cu un bandaj timp de cateva ore. Când plecați, treceți un agent de acoperire și fixați-l cu pulbere compactă.

  avertismente

  • În cazul în care, în ciuda tuturor de îngrijire a tenului onctuozitate păstra bugging, idealul este de a vorbi cu un dermatolog cu privire la posibilitatea de a trata cu medicamente pe cale orala, isotretinoin, capabil să rezolve problema definitiv. Această activitate reglează activitatea glandelor sebacee, făcând pielea normală și catifelată.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să eliminați garoafe pe piele sensibilăCum să eliminați garoafe pe piele sensibilă
  Cum să evitați cosurileCum să evitați cosurile
  Cum să evitați focarele de acneeCum să evitați focarele de acnee
  Cum să închideți poriiCum să închideți porii
  Cum de a închide porii mariCum de a închide porii mari
  Cum să vă păstrați fața curatăCum să vă păstrați fața curată
  Cum să obțineți o piele curată și moaleCum să obțineți o piele curată și moale
  Cum de a preveni pielea grasăCum de a preveni pielea grasă
  Cum să aveți pielea sănătoasă și moale (pentru bărbați)Cum să aveți pielea sănătoasă și moale (pentru bărbați)
  Cum să aveți o piele clarăCum să aveți o piele clară
  » » Țineți-vă fața din strălucirea excesivă
  © 2021 itholoinfo.com