itholoinfo.com

Cum sa dansezi la scoala (pentru baieti)

Sunteți în drum spre primul dvs. balon și nu aveți securitate când vine vorba de dans? Nu vă faceți griji! acest ghid vă va ajuta.

pași

Metoda 1
Pașii de dans de bază

Imagine intitulată Dans la domiciliu (pentru băieți) Pasul 1
1
Învățați pasul simplu. Acesta este probabil cel mai de bază dintre toate pașii de dans. Se compune în principal din deschiderea și închiderea picioarelor lateral. Iată cum:
 • Faceți un pas spre dreapta și mișcați piciorul stâng, astfel încât acesta să rămână în dreapta. După aceasta, repetați același lucru la stânga (pas în stânga și urmați cu piciorul drept). Asigurați-vă că mutați fiecare picior în ritmul cântecului. Faceți acest lucru pe măsură ce "săriți" cu cântecul - atunci când genunchii se îndoaie ușor pentru a vă face să "săriți" în sus și în jos, fără a părăsi podeaua. Există un tutorial excelent despre acest lucru în secțiunea video de mai jos.
 • Acest pas este grozav pentru că vă menține în mișcare, chiar dacă este foarte simplu. Sunt foarte putine lucruri care pot fi mai stranse decat un tip care sta in mijlocul ringului de dans.
 • Imagine intitulată Dans la domiciliu (pentru băieți) Pasul 2
  2
  Învață să ai un gingado de bază. Acum că ați învățat pasul de bază, creșteți dificultatea un pic. Acest lucru se poate face prin înclinare dintr-o parte în alta, în timp ce ridicați din umeri ușor, dând încă salturi mici.
 • Imagine intitulată Dance at Homecoming (pentru băieți) Pasul 3
  3
  Nu vă faceți griji cu privire la mâinile dvs. în timp ce dansați față în față, lăsați-i să stea, brațele întinse sau îndoite înainte. Dacă mișcările dvs. sunt prea rapide sau extravagante, puteți părea epuizate sau nervoase.
 • Imagine intitulată Dans la domiciliu (pentru băieți) Pasul 4
  4
  Când sunteți îndoieli, evitați pașii complicați de dans. Dacă nu sunteți foarte încrezător în ceea ce privește mișcările dvs., probabil că este bine să respectați pașii pe care îi cunoașteți. Nimeni nu va va astepta sa ajungeti la balul de vant, asa ca nu va faceti griji.
 • Imaginea intitulată Dans la domiciliu (pentru băieți) Pasul 5
  5
  Relaxați-vă. Puțini lucruri pot fi mai răi decât un dansator prea tensionat. Relaxați-vă mușchii în timp ce dansați, aceasta va face o mare diferență.
  • Oamenii sunt de obicei foarte buni la detectarea semnelor limbajului corporal. Prin urmare, cei din jurul vostru pot observa că sunteți foarte rigid și tensionat. Relaxați-vă și mutați-vă la muzică.
 • Metoda 2
  Dans încet

  A apărut o melodie lentă și nu aveți idee ce să faceți. Nu vă faceți griji.

  Imagine intitulată Dans la domiciliu (pentru băieți) Pasul 6
  1
  Abordați o fată cu care doriți să dansați și să întrebați: "Vrei să dansezi cu mine?" Dacă ea spune da, du-te la pasul următor. Dacă spune ea nu, sună la o altă fată.
 • Imagine intitulată Dans la domiciliu (pentru băieți) Pasul 7
  2


  Puneți brațele în jurul taliei partenerului. Relaxați-vă ușor mâinile pe părțile fetei sau pe spatele ei.
  • Nu-i lua fundul. De fapt, orice contact cu el ar trebui evitat.
 • Imagine intitulată Dans la domiciliu (pentru băieți) Pasul 8
  3
  În acel moment, probabil va înfășura brațele în jurul gâtului și se va apropia. Trageți-l astfel încât corpurile dvs. să atingă reciproc, dar să nu stoarceți prea mult. Ar trebui să-și poată odihni capul pe umăr sau în piept, dar să poată să se miște. Amintiți-vă: fermă, nu stoarse.
 • Imagine intitulată Dans la domiciliu (pentru băieți) Pasul 9
  4
  Rock la ritmul muzicii, făcând pași mici spre laturi. Asta e tot ce trebuie să faceți în ceea ce privește mișcarea. Asigurați-vă că vă deplasați exact în ritmul cântecului sau că vă puteți pierde sincronizarea cu fetița.
 • Metoda 3
  măcinare

  Ah, marea problemă a dansului. Nu vă faceți griji, este, probabil, cel mai ușor dintre toate.

  Imagine intitulată Dans la domiciliu (pentru băieți) Pasul 10
  1
  Când vezi o fată cu care vrei să dansezi, apropie-o și întreabă dacă dorește să danseze cu tine. Dacă ea spune da și o întoarce înapoi, mergeți la pasul următor. Dacă refuză, cereți un altul.
 • Imagine intitulată Dans la domiciliu (pentru băieți) Pasul 11
  2
  Puneți brațele în jurul taliei fetei și trageți-o astfel încât spatele ei să vă atingă. Din nou: ferm, dar nu stors.
 • Imaginea intitulată Dans la domiciliu (pentru băieți) Pasul 12
  3
  Deplasați-vă dintr-o parte în alta în ritmul cântecului, cu genunchii ușor îndoiți. Evitați mișcările bruște - încercați să fiți cât mai neted în mișcările voastre. Îndoirea genunchilor vă va ajuta să preveniți acest lucru, dar aveți grijă.
  • Imaginati-va ca faceti un simbol al infinitului cu soldul vostru poate ajuta - mișcări ușoare înainte și înapoi, și mai ales de la o parte la alta.
  • Mutați cu fiecare bate, cu excepția cazului în care piesa este foarte rapidă. În acest caz, mutați fiecare două bătăi.
 • Imagine intitulată Dans la domiciliu (pentru băieți) Pasul 13
  4
  Evitați mâna prostie! Dacă pare tensionată sau inconfortabilă pentru ceva ce ați făcut, eliberați-l. Dacă pare a fi ofensată, cereți-mi scuze.
 • sfaturi

  • Relaxați-vă! O fată te va judeca cu greu doar pe baza lipsei de pricepere în dans. Fiind tensionată și nervoasă vă va deranja doar.
  • Dacă nu puteți găsi o fată pentru a dansa, nu vă faceți griji! Doar faceți mișcările de bază cu un grup de prieteni. Sau, dacă se joacă un cântec lent, lăsați pur și simplu camera pentru o băutură sau o discuție - probabil că veți găsi mai mulți oameni care fac același lucru.

  avertismente

  • Nu fi atât de efuziv! acest lucru poate face o fată incomodă și jignită, și acesta este ultimul lucru pe care îl puteți dori.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să dansezi BhangraCum să dansezi Bhangra
  Cum să dansați pe BachataCum să dansați pe Bachata
  Cum sa dansezi Cotton Eyed JoeCum sa dansezi Cotton Eyed Joe
  Cum să dansezi înclinându-ți fundulCum să dansezi înclinându-ți fundul
  Cum sa dansezi patrunjelulCum sa dansezi patrunjelul
  Cum să dansați MacarenaCum să dansați Macarena
  Cum să dăruiești dansuluiCum să dăruiești dansului
  Cum sa dansezi ShagCum sa dansezi Shag
  Cum sa dansezi muzica Gangnam StyleCum sa dansezi muzica Gangnam Style
  Cum să dansați muzica MacarenaCum să dansați muzica Macarena
  » » Cum sa dansezi la scoala (pentru baieti)
  © 2021 itholoinfo.com