itholoinfo.com

Cum să înveți să dansezi "My Dougie"

„The Dougie“ este un dans nou, care vine de la piesa „My Dougie“, a Lil`Will și a devenit chiar mai celebru cu grupul de muzică Cali Swag District, ceea ce face o referire la acest dans. Ea se referă la rapperul Doug E. Fresh. Deoarece există numeroase variante ale lui Dougie, îl puteți dansa practic în felul tău. Smoove, din districtul Cali Swag, a spus: "Toată lumea face altfel ... Modul în care faceți acest lucru este ceea ce vă stabilește".

pași

Partea 1
Cum să învățați elementele de bază

1
Puneți un cântec cu un ritm rece. De preferință, "My Dougie" de la Lil`Will sau "Învățați-mă cum să Dougie" din districtul Cali Swag. De fapt, poți să-l faci pe Dougie cu orice melodie care are un bip hip-hop bun.
 • 2
  Începeți cu pasul "de la o parte la alta". Începeți din dreapta, dansând înainte și înapoi. Întrerupeți o bataie in timp ce pune greutatea pe piciorul de pe aceeași parte pe care se lăsă cu mișcarea „piciorul drept afară, atingere ușoară cu stânga.“ Apoi pivoteze spre stânga și se repetă. Puteți face acest lucru cu fiecare lovitură, sau puteți înclina terenul la a treia lovitură.
  • Puneți-vă propriul ritm în dans, așa că vă simțiți mai liniștit. Lăsați genunchii să se relaxeze, întotdeauna amintindu-vă să "urmați ușor, să atingeți ușor stânga. Piciorul stâng, atingerea ușoară cu dreapta. "
   • Nu este nevoie să "loviți" greu - este doar o atingere ușoară pe podea.
 • 3
  Leagăn dreapta, stânga, dreapta, dreapta. Completați cu stânga, dreapta, stânga, spre stânga. Este același pas, totuși veți dansa pe aceeași parte de două ori după ce ați dansat la dreapta și la stânga (sau invers). Gândiți-vă "una, două și două ori această parte". Începutul fiecărei secțiuni ar trebui să fie 1 și 5 - "dreapta" și 2, 3, 4 și "stânga" și 6, 7 și 8.
  • Acum, simți dansul în brațele tale. Acesta este pasul următor! Mișcați-vă umerii în ritmul muzicii, relaxați-vă genunchii și șoldurile. Tu ești cel care creează stilul tău.
  • Ieșind întregul scor - 1, 2, 3 și 4. Apăsați ușor pe podea, între un scor și unul: unul „atinge“ 2 „atinge“ 3 „atinge“ 4.
 • 4
  Includeți mișcările brațelor imediat ce vă puteți face stilul. În timp ce face trecerea de la o parte la alta, luați pumnul (partea la care se dansează) în direcția ta, făcând un cerc în sens antiorar, până când brațul este îndoit și cotul numit în jos cu pumnul aproape de fața lui. Faceți acest pas pe aceeași parte a leagănului, repetându-l pe cealaltă parte cu celălalt braț. Nu complicați ritmul!
  • Această mișcare a brațului este cel mai popular pas al lui Dougie. Unele versiuni includ arm-pop, role, etc. Alegeți ce funcționează cel mai bine pentru dvs. și includeți-l în Dougie. Vom vorbi despre câteva variații de mai jos.
  • Încercați "conducerea mașinii". Luați "volanul" și rotiți-vă brațul înainte și înapoi pe partea pe care o dansați. Aduceți brațul mai aproape de corp pentru a încorpora alți pași.
 • Partea 2
  Cum se adaugă stilul  1
  Încercați "Catty-Daddy", un alt pas renumit de Dougie. Începeți la înălțimea șoldului folosind brațul opus (de exemplu, șoldul drept, brațul stâng). Acest lucru este similar cu mișcarea de arme pe care tocmai am spus-o, dar se face puțin mai jos. Aduceți soldurile și genunchii în jos cu brațele, coborând întregul corp.
 • 2
  Încercați pasul "Scaun cu rotile". Cu ambele brațe, trageți înainte pe laturi, ca și cum ați fi folosit un scaun cu rotile (probabil că ați ghicit deja numele). În același timp, ghemuiesc inferior și fiecare rotație, genunchii merge înainte sau lateral (cum ar fi teren de aripa de pui, folosind doar picioarele!). Pe măsură ce muzica joacă, variați acest pas cu ceilalți pe care deja i-am vorbit.
 • 3
  Acum, fă Dougie "Fresh!"Acest pas este semnul distinctiv al tuturor stilurilor lui Dougie. Adu-ți mâna la vârful capului și glisați în spate, ca și cum ai alerga o mână prin păr. Aranjarea lumânărică, dacă preferați. Faceți acest lucru cu pasul dintr-o parte în alta, deplasându-vă umerii dintr-o parte în alta, apoi faceți-o cu cealaltă mână. Prindeți și ridicați și acest pas.
 • 4
  Amintiți-vă să vă lăsați în genunchi liber. În caz contrar, dansul tău va fi prins! Nu este ceea ce vrei pentru dansul tău - doar simți bătăile și du-te departe de muzică. Un sfat bun este să vă mișcați puțin și să lăsați brațele și picioarele libere înainte de a dansa, doar pentru a intra în ritm. De asemenea, adăugați-vă propriul stil la dans. Pe scurt: distreaza-te!
 • sfaturi

  • Acest dans funcționează pentru aproape fiecare melodie rap și hip hop care are o bătaie bună.
  • Nu vă fie frică să încercați. Asta merge pentru orice dans! Dansul în fața unei oglinzi poate ajuta. Când te simți confortabil să faci asta, probabil că o faci bine.

  Surse și cotatii

  Afișați mai multe ... (1)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa dansezi Cotton Eyed JoeCum sa dansezi Cotton Eyed Joe
  Cum să Disco Dance (Hustle)Cum să Disco Dance (Hustle)
  Cum sa dansezi Hip HopCum sa dansezi Hip Hop
  Cum sa dansezi patrunjelulCum sa dansezi patrunjelul
  Cum sa dansezi ShagCum sa dansezi Shag
  Cum sa dansezi muzica Gangnam StyleCum sa dansezi muzica Gangnam Style
  Cum să dansați Columbia Colombiană tradiționalăCum să dansați Columbia Colombiană tradițională
  Cum să dansezi dansul irlandezCum să dansezi dansul irlandez
  Cum să dansați pe Hokey PokeyCum să dansați pe Hokey Pokey
  Cum să dansați pe cei doi pasiCum să dansați pe cei doi pasi
  » » Cum să înveți să dansezi "My Dougie"
  © 2021 itholoinfo.com