itholoinfo.com

Cum să dansezi la balul de bal

S-ar putea sa te gandesti ca tot stresul tau despre bal a trecut atunci cand ai gasit un flirt perfect. Cu toate acestea, vă sfătuim să nu știți cum să dansați la minge. Nu vă supărați: să dansați la un bal, trebuie să vă mutați picioarele în funcție de muzică, să învățați câteva mișcări de dans lent și să vă relaxați și să faceți prostii cu prietenii. Dacă doriți să știți cum să dansați la bal și să vă distrați foarte mult în timpul acelei nopți magice, urmați acești pași.

pași

Metoda 1
Dansul muzicii rapide

Imagine intitulată Dans la Prom Step 01
1
Mutați-vă capul în funcție de cântec. Când ajungeți la ringul de dans, s-ar putea să vă simțiți puțin nervos, fie că sunteți aproape de flirt sau de un grup de prieteni. Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți după ce urcați pe ringul de dans este să simțiți bătăile. De îndată ce simți asta, mutați-vă capul în funcție de cântec și începeți să mutați ușor corpul în sus și în jos, așa că simțiți cu adevărat bătăile.
 • Asigurați-vă că umerii se încadrează în joc. Mișcați-le în sus și în jos lângă cap.
 • Nu doar mutați capul în sus și în jos ca un robot. Puteți să-l mutați în stânga și în dreapta când simțiți muzica.
 • Imagine intitulată Dans la Prom Step 02
  2
  Mișcați-vă picioarele în funcție de bătăi. Dacă este vorba de muzică mai rapidă, va trebui să ții pasul cu asta. Dacă este mai lent, dar nu este o flip, mișcați picioarele mai încet. Dacă sunteți un începător complet, nu trebuie să vă deplasați picioarele. Doar înclinați genunchii și mergeți în sus și în jos cu muzica. Lucrul important este să vă păstrați picioarele în mișcare, să nu arătați ca un profesionist.
  • De îndată ce vă simțiți confortabil cu mișcarea picioarelor, puteți încerca "doi pași". În această mișcare de dans, tot ce trebuie să faceți este să vă jucați piciorul drept în dreapta și să mutați piciorul stâng spre dreapta, atingând ușor pământul. Apoi mișcarea începe din nou cu piciorul stâng spre stânga. Se repetă.
 • Imagine intitulată Dans la Prom Step 03
  3
  Mutați brațele. Acum, că capul, umerii și picioarele sunt într-adevăr pasul cu muzica, puteți începe să vă mutați și brațele. Amintiți-vă că, în mod ideal, ar trebui să începeți să mutați toate părțile corpului dvs. odată. Începând cu capul și picioarele, vă va ajuta să simțiți ritmul, dar nu ar trebui să vă țineți brațele lipite pe corp ca un pește mort. Puteți mișca brațele în sus și în jos în funcție de cântec. Le puteți pune pe părțile laterale ale corpului, în genunchi sau chiar în aer, ca și cum ați dansat în timp ce spălați o fereastră.
  • Se amestecă. Dansați-vă cu brațele în mișcare pe părțile laterale ale corpurilor. Apoi aruncați-le în aer.
  • Nu subestimați puterea mișcării "ridicați plafonul" la momentul potrivit.
 • Imagine intitulată Dans la Prom Step 04
  4
  Puneți șoldurile în ea. Șoldurile dvs. sunt o entitate separată și nu trebuie ignorate. Mutați-le în sus sau în jos lângă cântec sau mutați-le în stânga și în dreapta pentru a urma mișcarea picioarelor. Doamnelor, dacă te simți mai puțin timid, îți poți transforma șoldurile puțin în funcție de cântec.
 • Imagine intitulată Dans la Prom Step 05
  5
  Vedeți ce face toată lumea. Verificați-vă prietenii pe ringul de dans. Alegeți un prieten care este în mod special încrezător și are un ritm deosebit. Vezi cum dansează? Acum, copiați-l! Asta este! Alegeți ceva simplu de făcut cu brațele și picioarele atunci când vă simțiți plictisit de mișcările simple și vedeți ce se întâmplă. Dacă prietenul tău face ceva care arată grozav, poți încerca să o imite.
  • Ar trebui să dansezi cu muzica în minte. Dacă este distractiv, cu o bătaie obișnuită, iar oamenii sunt bătând, aderați-i.
 • Imagine intitulată Dans la Prom Step 06
  6
  Cântați câteva cântece. Acesta este un mare truc pentru că nu știi ce faci. Uitați-vă la prietenii dvs., cântați muzica, scuturați-vă capul și par să vă bucurați foarte mult de melodie fără să vă îngrijorați prea mult de aspectul dvs.
 • Imaginea intitulată Dans la Prom Step 07
  7
  Mutare. Nu stați într-un loc sau dansați în același spațiu. Mutați prin atingerea picioarelor și întâlnirea cu prietenii. Păstrați totul interesant și chiar vorbiți ușor cu prietenii sau flirtezi dacă puteți să faceți acest lucru fără să strigați prea mult. Un lucru pe care îl puteți face este să stați într-un cerc de prieteni și, ocazional, să intrați în centrul roții pentru a vedea mișcările de dans. Nu vă simțiți nervos: majoritatea dansurilor din mijlocul cercului sunt prostie.
 • Imagine intitulată Dans la Prom Step 08
  8
  Distrează-te dansând cu flirtul. Dacă flirta dvs. este o adevărată doamnă și nu vreți să vă alăturați imediat cu voi și cu prietenii, așteptați câteva melodii înainte să o trageți pe ringul de dans. Cu toate acestea, dacă dansați o melodie rapidă cu flirtul, asigurați-vă că ambii vă urmează același ritm, rămânând la o distanță confortabilă și distracție. Unele școli vor necesita limite la distanță - deci asigurați-vă că aflați ce necesită mediul înconjurător. După asta, te distrezi!
  • În timpul melodiilor rapide, puteți rămâne în poziții similare cu cele luate în muzică lentă: băiatul își așază mâinile pe șolduri ale fetei, iar fata îi ține brațele în jurul gâtului.
 • Metoda 2
  Dancing Slow Music

  Imagine despre Dance at Prom Step 09
  1
  Poziționați-vă bine brațele. Dacă vrei să începi pe piciorul drept, tu și flirtul tău trebuie să-ți pui brațele în locurile potrivite. Pentru un dans lent de dans, mișcările bratelor sunt mult mai simple decât cele ale dansului lent tradițional. Băiatul trebuie doar să-și pună brațele pe o parte a taliei fetei, în timp ce fata trebuie să înfășoare talia băiatului cu brațele.
  • În funcție de intimitatea pe care o dorești în dansul tău, va trebui să dansezi 30-15 centimetri distanță de partenerul tău / partener.
  • Fetele trebuie să planifice în avans înălțimea încălțămintei. Ei ar trebui să poarte pantofi care să nu-i facă mai înalți decât iubitul lor / Ramorada, sau s-ar simți puțin incomod în timpul dansului lent.
 • Imagine intitulată Dans la Prom Step 10
  2
  Poziționați corect picioarele. Fă-ți partenera cu cel puțin unu sau doi picioare între capul tău. Nu vă permiteți atingerea degetelor de la picioare sau veți sfârși prindeți unul în celălalt: în loc să stați cu picioarele alternante. Piciorul fetei putea sta, de asemenea, între picioarele băiatului. Păstrați picioarele la o distanță de 30-45 de centimetri, astfel încât ambele să se poată mișca lateral fără probleme.
 • Imagine intitulată Dans la Prom Step 11


  3
  Începeți. Dansul încet este prea ușor. Păstrați-vă bine brațele în poziția corectă, păstrați distanța potrivită a partenerului dvs. și rotiți-vă înainte și înapoi, deplasându-vă greutatea de la un picior la altul fără a vă ridica picioarele. Dacă doriți să rotiți sau să mutați puțin, doar mutați picioarele în ritmul partenerului.
  • Dacă vă simțiți confortabil cu acest dans simplu, puteți încerca "pasul atingere", ceea ce înseamnă să urcați pe piciorul drept și să urmați acel picior cu piciorul stâng, atingând-l pe podea. Apoi inversați mișcarea trecând la stânga cu piciorul stâng, permițându-vă să urmați piciorul drept. Asigurați-vă că picioarele sunt în sincronizare cu partenerul dvs.
 • Imagine intitulată Dans la Prom Step 12
  4
  Nu vă faceți griji cu privire la preluarea rolurilor tradiționale. În "adevăratul" dans lent, băiatul preia conducerea în timp ce fata îl urmează. În această versiune, băiatul ține una din mâinile fetei și o duce în direcția în care vrea să meargă. Fata trebuie să-l urmeze, astfel încât ambii să rămână pe drumul cel bun. Dar când vorbești despre dansul lent bun al bilei, asta nu este necesar. Veți fi în mișcare dintr-o parte în alta.
  • Dacă băiatul dorește să conducă, urmați-l pe urmele lui și mutați-l în direcția pe care o dorește - dar, de cele mai multe ori, nu trebuie să vă mișcați prea mult.
 • 5
  Nu uitați să dansați în funcție de ritmul muzicii. Nu toate melodiile lente vor avea exact același ritm. Deci, va trebui să vă mișcați puțin mai repede sau mai încet, în funcție de bătăi.
 • Imagine intitulată Dans la Prom Step 13
  6
  Vorbește puțin. Dacă tu și partenerul tău sunteți în totalitate îndrăgostiți, atunci minunați, puteți să vă bateți din când în când și să vă priviți unul pe celălalt. Dar pentru majoritatea cititorilor, dansul încet în tăcere poate deveni plictisitor sau ciudat. Deci, nu vă fie frică să discutați cu partenerul dvs. - spuneți o glumă sau discutați ocazional. Poți să spui că-ți place sau urăști cântecul pe care-l joci, laudă-ți partenerul pentru abilitățile sale vizuale sau de dans sau vorbesc despre cuplurile din jur. Fă ce trebuie să faci ca să te distrezi și să te simți confortabil.
 • Metoda 3
  Afișarea mișcărilor tale drăgălașe

  Imagine intitulată Dans la Prom Step 14
  1
  Lapte de vaca. Această mișcare este complet proastă și este un adevărat clasic. Doar îndoiți genunchii, scuturați-vă brațele în sus și în jos, ridicându-vă pumnii în aer, câte unul, alternând-le, ca și cum ați muls o vacă uriașă. Păstrați această mișcare timp de treizeci de secunde cu un aspect serios și dedicat pe față. Toți cei din jurul tău vor ajunge să râdă și să te alăture.
 • Imagine intitulată Dans la Prom Step 15
  2
  Faceți holul. Aceasta este o altă mișcare spectaculoasă care îi va face pe alții să râdă pentru un minut sau două. Holul este simplu. Ridicați doar un picior înalt astfel încât coapsa să fie paralelă cu podeaua. Apoi returnați-l pe podea, ridicând simultan celălalt picior. Continuați să alterați mișcarea, în timp ce vă mișcați exagerat brațele, ca și cum ați alerga sau aruncați în spate ceva.
  • Acest lucru funcționează cel mai bine cu un zâmbet de tip Carlton Banks pe fața ta.
 • Imagine intitulată Dans la Prom Step 16
  3
  Urmați ritmul. Inspirați echipa Jersey Shore și săriți ca un nebun când aruncați pumnul spre tavan, alternând între o mână și alta. Doar alegeți un cântec și urmați ritmul. Nu vă simțiți jenat dacă vreodată "Da, bebelușul!" Evadează-ți buzele.
 • Imagine intitulată Dans la Prom Step 17
  4
  Wax masina. Rotiți genunchii și, dintr-o parte în alta, treceți între folosirea mâinilor drepte și stângi pentru a curăța mașina. Deplasați o mână în mod circular prin intermediul a trei clapete înainte de a schimba părțile, repetând aceeași mișcare. Această mișcare este minunată dacă este sincronizată cu niște prieteni.
 • Imaginea intitulată Dans la Prom Step 18
  5
  Pieptul de păr. În primul rând, aruncați o privire care indică faptul că știți că este vorba despre toate astea. Apoi, întoarceți-vă spre stânga și rulați-vă mâna dreaptă peste păr, prefăcându-vă să o pieptești, perfecționând în continuare aspectul "Sunt perfect". Săriți în sus și în jos în timp ce faceți acest lucru. Odihniți-vă și repetați cealaltă parte. Păstrați ritmul până când mâinile văd obosite sau până când știți că este imposibil să se uite chiar mai bine.
 • Imaginea intitulată Dans la Prom Step 19
  6
  Trage-ți prietenul. Puteți face acest lucru de 2-3 ori la balul dvs. înainte ca oamenii să înceapă plictisitor. Trebuie doar să fii pescarul: aruncă linia cât poți, caută prietenul tău. Continuați să săriți în timp ce faceți acest lucru pentru a nu sta în picioare. Apoi, întoarce-te și începi să-ți tragi prietenul ca și cum ar fi un pește mare și greu. Prietenul tău ar trebui să-și umple obrajii și să-și mute mâinile ca și cum ar încerca să scoată ceva din gură, acționând ca un pește prins de linia lui.
 • Imagine despre Dans la Prom Step 20
  7
  Faceți Shake-ul Harlem. Când vine muzica, așteptați ca liderul să danseze și să preia controlul. Când e rândul tău, fa tot ce-ți dorești, pentru cât durează entuziasmul tău. Înclinați-vă înapoi, începeți să vă mișcați brațele când îndoiți genunchii, suflați aerul, învârtiți-vă capul dintr-o parte în alta - adică pretindeți-vă că aveți o criză. Nu vă faceți griji, acest dans tinde să dureze puțin mai mult de un minut - așa că veți fi terminat de îndată ce veți începe să vedeți pete albe în fața ochilor.
 • Imagine cu titlul Dance at Prom Step 21
  8
  Pregătește-te pentru mișcări sincronizate de dans. Toate dansurile de balet vor avea câteva melodii care vor avea modele de dans specifice. Poate fi distractiv să dai seama ce să faci pentru tine și de obicei, trebuie doar să stăpânești câteva mișcări și să copiezi ceea ce fac alții. Dacă nu doriți să stați în continuare fără să faceți nimic, învațați în prealabil anumite dansuri specifice (cum ar fi "Créu" și "Crank Dance").
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să dansezi ReggaetonCum să dansezi Reggaeton
  Cum să deveniți un mare ForrozeiroCum să deveniți un mare Forrozeiro
  Cum să înveți dans improvizatCum să înveți dans improvizat
  Cum să dansezi înclinându-ți fundulCum să dansezi înclinându-ți fundul
  Cum să dansați discuțiaCum să dansați discuția
  Cum sa dansezi muzica usoaraCum sa dansezi muzica usoara
  Cum să dansați muzica lentă într-o mingeCum să dansați muzica lentă într-o minge
  Cum sa dansezi dansulCum sa dansezi dansul
  Cum să dansezi într-o razăCum să dansezi într-o rază
  Cum să dansezi într-o baladăCum să dansezi într-o baladă
  » » Cum să dansezi la balul de bal
  © 2021 itholoinfo.com