itholoinfo.com

Cum sa dansezi muzica usoara

Dansul lent este diferit de dansurile pline de viață pe care le găsiți în balade și cluburi de noapte. Principala diferență, pe lângă viteză, este posibilitatea unui moment de flirtație romantică cu partenerul. Dacă vrei să stăpânești această abilitate, să înveți câteva mișcări de bază, să ai încredere în partenerul tău și să alunți pe ringul de dans. Pentru a face bine în dans lent cât mai curând posibil, urmați pașii de mai jos!

pași

Metoda 1
Pregătiți-vă pentru dansul lent

1
Cheam pe cineva să danseze. Nu presupuneți că partenerul dvs. dorește să danseze, dacă nu sunt într-o căsătorie și sunteți mirele și mirele. Persoana cu care dorești să dansezi poate să nu fie interesată, așa că ar fi bine să întrebi. Dacă ați luat un partener la un eveniment, puneți-vă mâinile cu ea și spuneți ceva de genul "Dă-mi dansul ăsta?" Dacă sunteți o fată și ați luat un partener la un eveniment, trageți-l de mână și chemați-l să danseze. Dacă nu sunteți însoțit, veniți la o persoană singură, priviți-i în ochi și sunați-i să danseze cu un zâmbet pe fața ei.
 • Nu vă faceți griji dacă sunteți nervos, deoarece este posibil să fie și cealaltă persoană. Deghizați situația zâmbind și cereți-i mâna cu încredere.
 • 2
  Ia-ți partenerul la ringul de dans. Când persoana acceptă cererea dvs., vă însoțește încet și ușor în ringul de dans - în această situație, graba este dușmanul! "Savurați" momentul. Dacă cunoașteți persoana bine, luați-o sau puneți-o pe braț când ajungeți pe banda. Omul trebuie să meargă pe drum și la atingerea podelei de dans, ținând ferm mâna dreaptă a partenerului.
  • Dacă ești o fată și băiatul nu te însoțește la ringul de dans, dă-i mâna dreaptă sau alunecă-ți brațul în cot și umbli la ringul de dans.
  • Dacă se află deja pe ringul de dans, secretul este pentru a continua cu partenerul tău, care poate fi dificil dacă te gândești nervos la un dans lent. Dacă cealaltă persoană este nervoasă, zâmbiți și spuneți că nu este nimic de îngrijorat.
 • Metoda 2
  dans

  1
  Poziționați brațele. Poziția corectă a brațelor este esențială pentru începerea dansului. În poziția tradițională, omul trebuie să-și pună mâna dreaptă pe șoldul stâng al partenerului sau în mijlocul spatelui. Mâna stângă ar trebui să țină ușor mâna dreaptă a partenerului la umărul celei mai înalte persoane din cuplu, astfel încât coatele să fie orientate în sus. Ar trebui să aveți o distanță de 15 cm până la 30 cm, în funcție de nivelul de intimitate dorit.
  • Brațul stâng al femeii este, de obicei, plasat pe umărul partenerului. Aceasta este o poziție tradițională de dans în lounge. Distanța dintre corpuri ar trebui să fie de aproximativ 30 cm.
  • Dacă se află într-o relație iubitoare, puteți folosi poziția de îmbrățișare în care brațele băiatului se află în jurul taliei fetei și brațele se odihnesc pe umeri. Aceasta este, de asemenea, o poziție comună în dansurile adolescente, deoarece este mai simplu să ai dreptate. Problema este că băiatul este mai dificil să conducă dansul.
  • Nu vă lăsați mâinile "zburând". Chiar dacă cealaltă persoană nu-i pasă, vei distrage atenția celorlalți dansatori.
 • 2
  Poziționați-vă bine picioarele. Întoarce-te la partenerul tău astfel încât capul tău să fie la aproximativ doi metri de cap. Fiind prea limită de mișcare limitează și face ca mulți oameni să se mute pe picioarele celuilalt. Unele cupluri preferă să interpună picioarele într-o poziție încrucișată - de obicei, picioarele femeii se află în picioarele bărbatului.
  • Picioarele dvs. ar trebui să se afle la o distanță de aproximativ 30 cm până la 45 cm, pentru a vă putea deplasa confortabil în lateral.
 • 3
  Stăpânește mișcările. Din fericire pentru începător, dans lent este destul de simplu: mișcările sunt lente și netede, și nu este nevoie să se miște mult - dacă ești prins, o mișcare rectilinie alternativă simplă într-un cerc este mai acceptabil. Idealul este pur și simplu de a transfera greutatea înainte și înapoi, adăugând unele variații ca răsuciri și alunecând picioarele care nu se odihnesc pe pământ.
  • În timp ce practicați abilitățile de dans, stăpâniți pasul de bază: pas cu piciorul drept spre dreapta și repetați cu piciorul stâng. După ce atingeți podeaua cu piciorul stâng, duceți-o înapoi spre stânga și repetați-o cu piciorul drept. Atingeți din nou podeaua și repetați întreaga mișcare.
  • Picioarele cuplului ar trebui să fie perfect sincronizate atunci când faceți pasul de bază.
  • Armele ar trebui să rămână în același loc tot timpul, cu excepția cazului în care băiatul trage mâna fetei pentru ao conduce în cealaltă direcție.
  • Dacă sunteți aproape de persoana cu care dansezi, priviți-i în ochi și adu-vă fața mai aproape de a ei. Dacă nu sunt foarte apropiați, înclinați-vă capul spre partea opusă a capului partenerului, astfel încât să nu privească în mod direct și să nu vă fie atât de nervos.
 • 4


  Conduceți (pentru bărbați). În dansul tradițional, bărbatul ghidează și femeia îi însoțește mișcările. Trebuie să dați semne că se va roti sau va schimba poziția, dar fată ar trebui să fie, de asemenea, dus. Când dansați cu o fată, ghidați-i mișcările și nu o trageți pur și simplu pe ringul de dans ca o mătură. Demonstrați suficientă încredere în propriile mișcări, astfel încât fată să înțeleagă când să se întoarcă sau să se mute într-o altă direcție. Unele lucruri pe care să le ții minte în timp ce conduci o fată:
  • Cel mai simplu mod de a conduce fata este prin împingerea ușoară sau tragerea mâinii în direcția în care doriți să mergeți.
  • Evident, nu-l conduceți doar cu mâinile. Dacă corpul tău are un singur lucru și armează altul, ai confundat-o pe fată și ai spus că nu știi ce faci.
  • Conduceți fata cu tot corpul: țineți-vă umerii și coatele ferme, dar nu blocați și faceți un pas în direcția în care doriți să vă ghideze partenerul.
  • Puteți ghida partenerul în direcții noi, formând un cerc și ținând dansul interesant cu diverse mișcări.
  • De asemenea, vă puteți limita să conduceți fată înainte și înapoi sau lateral dacă preferați să găsiți un loc mai silențios pe ringul de dans sau să oferiți o diversitate în lucruri.
 • 5
  Fii condus (pentru fete). Atât cât ideea nu este de a renunța complet la controlul corpului asupra băiatului, trebuie să aveți încredere în el și să lăsați-i drumul. Dacă încercați să o controlați, veți intra într-o situație de măsurare a forței și nici nu veți putea să vă bucurați de dansul bine. Unele lucruri pe care trebuie să le țineți cont în timpul conducerii:
  • Dacă da norocul de a găsi un partener care se străduiește să vă conducă - chiar dacă el nu știe foarte bine ce să facă - da cele mai bune dvs. pentru a IT- însoțească deveni mai clar băiatul este în control, cu atât mai probabil să-l conducă mai bine.
  • Când își mișcă piciorul, urmați mișcarea: pe măsură ce băiatul își ia piciorul drept înapoi, de exemplu, luați piciorul stâng înainte.
 • 6
  Dans în funcție de bătăi. Pașii dansului ar trebui să urmeze, mai mult sau mai puțin, ritmul muzicii. Crede-mă, nu este atât de dificilă cum sună, mai ales când dansul este lent și calm. Dacă muzica se accelerează la un moment dat, accelerați puțin pașii și picioarele pentru a ține pasul - evident, este important să vă și partenerul tău accelerați ritmul în același timp.
  • Dacă muzica încetinește brusc sau dacă vrei pur și simplu să dansați dansul, întoarce-ți partenerul.
 • 7
  Vorbiți cu cealaltă persoană. Dansul lent este o ocazie excelentă de a vă apropia de partenerul dvs. și de ao cunoaște mai bine. Simte-te liber să vorbești cu fata, să privești în ochii ei și, dacă situația este potrivită, să furi un sărut. Chatul va ajuta la relaxarea celor doi în timpul dansului, indiferent dacă vă cunoașteți sau nu.
  • Nu vă simțiți obligați să vorbiți tot timpul, pentru că ați putea sfârși tulburarea dansului, mai ales dacă nu vă puteți auzi unii pe alții din cauza zgomotului. Un mic chat aici și acolo va face experiența mai distractivă.
 • Metoda 3
  Efectuarea unei impresii bune

  1
  Mulțumim persoanei pentru dans. Nu contează dacă dansezi cu soția ta de mult timp sau cu o fată pe care nu ai văzut-o niciodată în viața ta, mulțumesc-o. Poți să spui ceva de genul "Mulțumesc pentru dans" sau "Mulțumesc foarte mult, sper că o putem repeta mai târziu", așa că partenerul tău se simte special. Dacă sunteți încântați și sunteți dispuși să jucați puțin, aplecați în fața fetei pentru a vă demonstra cum vă place dansul.
  • Finalizând dansul politicos, creșteți șansele unei alte persoane care dorește să danseze cu tine în viitor.
 • 2
  Continuă să dansezi sau să cobori. Acum că v-ați obișnuit să dansați încet, poate că nu mai doriți să mai părăsiți dansul! În acest caz, continuați până când nu mai doriți să dansați. Dacă nu doriți să continuați să dansați, mulțumiți dansului și cereți-i să plece. Dacă dansul nu a fost cel mai bun, aceasta este cea mai bună opțiune.
  • Oferiți-i să vă însoțească partenerul la masa ei sau să întrebați dacă ar dori să continue să danseze dacă doriți.
  • Dacă v-ați bucurat de dansul lent și următorul cântec este puțin mai accelerat, nu vă temeți nimic! Continuă să dansezi cu același partener, doar să urci puțin.
 • sfaturi

  • Păstrați un contact vizual cu partenerul dvs. pentru a vă întări relația și pentru a face dansul mai confortabil.
  • Lăsați conversația să curgă. Mulți oameni optează pentru dans lent doar pentru a avea șansa de a lua o conversație cu cineva special. În cazul în care vine conversația, lăsați-o să curgă și să manifeste un interes real pentru cealaltă persoană.
  • În loc să vă ridicați picioarele, glisați-le. Astfel, aveți mai puține riscuri de a călca pe piciorul celeilalte persoane.
  • Mențineți o poziție confortabilă pentru dans. Poziționați picioarele astfel încât să nu fie nevoiți să vă întindeți sau să vă forțați să dansați.
  • Nu fiți arogați și nu vă asumați nivelul de aptitudini al celeilalte persoane. Ajungeți la fata care vă invită să dansați și întrebați dacă știe cum să danseze sau nu. Dacă nu cunoaște pașii dansului lent, oferă să o conducă și să învețe câteva mișcări de bază. Dacă sunteți o fată și sunteți invitați de un băiat mai experimentat, nu vă fie teamă să-l rugați să vă conducă.
  • Îți cunoști mai bine partenerul, astfel încât situația nu este atât de ciudată.
  • Fetele, dacă se simt confortabile, își pot odihni capul pe umerii băieților în timpul dansului. Când termini melodia, îmbrățișați-o și discutați dacă doriți. Dacă ați rulat o conexiune, dansați mai multe melodii.
  • Nu fiți iritat dacă celălalt om lipsește pașii sau călcați pe picioare accidental. Nervozitatea este normală la început.
  • Nu este datoria băieților să cheme fetele să danseze. Toți avem drepturi egale, așa că nu-ți face rușine să-l inviți pe băiatul timid care stă în colțul camerei.
  • Relaxați-vă și lăsați corpul să lumineze. Aveți grijă să nu fiți prinși.
  • Păstrați calma! Luați o respirație profundă și încercați să nu vă roșiți.

  avertismente

  • Dacă pășiți pe piciorul celeilalte persoane, vă cereți scuze și încercați să nu repetați accidentul. Dacă cealaltă persoană merge pe picior și îți cere scuze, iartă-o. Accidentele se întâmplă!
  • Vorbește și privește la partenerul tău și nimeni altcineva! Dancing cu o persoană în timp ce se confruntă cu un alt pe partea cealaltă a ringului de dans nu este rece.
   • Dacă partenerul tău înțelege că te uiți la o altă fată, ea va fi ranită și nu va mai vrea să danseze cu tine. De asemenea, probabil că veți fi "ars" și cu prietenii ei.
   • Ține minte că dansezi cu o fată. Aveți grijă atunci când trageți brațul pentru ao conduce și nu o răniți. Atât cât vă place să vă împingeți prietenii pentru a vă distra, nu o faceți cu o femeie.
   • Practica aduce cu adevărat perfecțiunea. Poate că partenerul tău nu vrea să mai danseze cu tine, dar o altă fată care te-a văzut dansând ca un gentleman perfect ar putea să se intereseze data viitoare când vei fi liberă. Du-te să vorbești cu ea!
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să dansezi ReggaetonCum să dansezi Reggaeton
  Cum să deveniți un mare ForrozeiroCum să deveniți un mare Forrozeiro
  Cum de a învăța să dansezi de la un videoclipCum de a învăța să dansezi de la un videoclip
  Cum sa dansezi sala de dansCum sa dansezi sala de dans
  Cum să dansați dansul (pentru băieți)Cum să dansați dansul (pentru băieți)
  Cum să dansați muzica lentă într-o mingeCum să dansați muzica lentă într-o minge
  Cum sa dansezi dansulCum sa dansezi dansul
  Cum sa dansezi tangoCum sa dansezi tango
  Cum să dansezi într-o razăCum să dansezi într-o rază
  Cum să dansați pe cei doi pasiCum să dansați pe cei doi pasi
  » » Cum sa dansezi muzica usoara
  © 2021 itholoinfo.com