itholoinfo.com

Cum să evitați o cezariană

În Statele Unite, aproape o treime din toate femeile însărcinate au copiii lor prin operație cezariană. Uneori, cezariana este minunată: poate preveni nașterile dureroase care durează mult timp și pot salva viața copilului și a mamei. Pe de altă parte, mulți profesioniști cred că aceste intervenții chirurgicale se fac foarte des, uneori din motive complet evitabile. Dacă doriți să evitați riscurile suplimentare și perioadele lungi de recuperare asociate cu nașterea cezariană, există modalități de a vă îmbunătăți șansele de a avea o naștere normală.

pași

Partea 1
Aveți grijă de voi înșivă

Imaginea intitulată Evitați o operație cezariană Pasul 1
1
Luați în considerare discuția cu o moașă. Cele mai multe femei dau naștere în grija obstetricieni, dar studiile arata ca moasele sunt mai de succes femei care vizează în livrări normale fără intervenții inutile.
 • Moașele nu sunt instruite să efectueze intervenții chirurgicale sau să se ocupe de livrări cu risc ridicat, dar cele mai multe sunt afiliate la spitale sau asociații obstetricale. Moașa va fi obligată să vă trimită la un specialist dacă apar complicații. Discutați cu moașa pentru a obține mai multe detalii despre astfel de probleme.
 • Există și alte motive pentru a considera moașa. Moașii au mai puține episiotomii și folosesc instrumente, cum ar fi forceps, mai rar decât medicii. Pacienții dumneavoastră necesită, de obicei, mai puține medicamente pentru durere, iar după naștere, aceștia raportează că sunt mai fericiți cu experiența.
 • Imaginea intitulată Evitați o operație cezariană Pasul 2
  2
  Alegeți obstetricianul potrivit. Alegeți un obstetrician care respectă dorința dumneavoastră de a efectua o naștere normală, dacă este cazul. Întrebați unde veți livra: Sunteți închis într-un anumit spital sau aveți alte opțiuni, inclusiv alte spitale de maternitate? Cu cât este mai mare flexibilitatea, cu atât este mai mare siguranța în momentul nașterii.
  • Cereți oricărui obstetrician ce este "rata cezariană" a lui (ea, dumneavoastră). Acest număr reprezintă procentul de operații cezariene pentru prima dată, lasând în afara repetițiilor care distorsionează rezultatele. Numărul trebuie să fie cât mai mic posibil, în mod ideal la marcajul de 10%.
  • Luați în considerare și atitudinile obstetricianului față de alte tipuri de intervenție. Dacă un obstetrician utilizează adesea medicamente pentru durere, epidurală, episiotomie sau inducerea forței de muncă, probabil va recomanda secțiuni cezariene.
 • Imaginea intitulată Evitați o operație cezariană Pasul 3
  3
  Căutați însoțitori pentru asistență suplimentară. Escortele sunt profesioniști angajați să vă însoțească în spital sau maternitate și vă oferă asistență suplimentară în timpul travaliului. Ei nu sunt medici, dar orientările și sprijinul lor pot contribui la o muncă mai rapidă, cu mai puține complicații și rate cesareene mai mici.
 • Imaginea intitulată Evitați o operație cezariană Pasul 4
  4
  Căutați spitale locale și centre de naștere. Dacă ia în considerare un centru de naștere, ca una dintre opțiunile sale, puteți începe aici: centre de naștere în cazul în care moașe practica de multe ori, de obicei, nu fac cezariană, așa că, dacă sunteți unul dintre acestea, va avea, probabil, o livrare normală, cu excepția cazului în că există o complicație și că sunteți transferat la un spital. Dacă centrele de naștere nu sunt disponibile și alegeți un spital, comparați politicile și tarifele dvs. pentru a vă face cea mai bună alegere.
 • Partea 2
  Să rămână sănătoasă

  Imaginea intitulată Evitați o operație cezariană Pasul 5
  1
  Obțineți îngrijirea prenatală. Nu ratați consultările! Consultați-vă medicul sau moașa în mod regulat, faceți testele pe care le recomandă și ascultați sfatul lor. Femeile sănătoase care beneficiază de îngrijire regulată sunt mai predispuse la nașteri normale.
 • Imaginea intitulată Evitați o operație cezariană Pasul 6
  2
  Mâncați bine în timpul sarcinii. Munca este exigentă fizic și trebuie să vă confruntați cu aceste provocări. O alimentație sănătoasă cu suficientă proteină, fructe, legume și carbohidrați complexi vă va menține în formă până la momentul nașterii.
  • Discutați cu moașa sau obstetricianul dacă aveți întrebări despre dieta dumneavoastră. Trebuie să aveți o dietă foarte bine planificată dacă aveți diabet gestational sau alt tip de afecțiune.


 • Imaginea intitulată Evitați o operație cezariană Pasul 7
  3
  Exercitarea în timpul sarcinii. Dacă medicul sau moașa dvs. aprobă, exercițiile moderate vă vor menține în formă și sunt gata să satisfacă cerințele unei livrări. Umblați, înotați, faceți yoga - ceea ce ați putea face confortabil pentru a vă deplasa!
 • Imaginea intitulată Evitați o operație cezariană Pasul 8
  4
  Ia o mulțime de odihnă, mai ales în ultimul trimestru. Veți putea, probabil, să vă ocupați de munca fizică fără a interveni în continuare dacă vă duceți în muncă bine odihnită.
 • Partea 3
  Evitarea intervențiilor inutile

  Imaginea intitulată Evitați o operație cezariană Pasul 9
  1
  Evitați inducerea. În unele cazuri, inducerea forței de muncă (inițierea travaliului cu medicamente sau instrumente) este necesară din punct de vedere medical. Dar, cu toate celelalte cazuri, fiți sceptici: dacă dumneavoastră și copilul dumneavoastră sunteți bine, evitați inducerea forței de muncă. Inducția duce la rate mai mari de operație cezariană.
  • Ar trebui să evitați în special "inducția electivă" - inducții făcute doar pentru confort (a ta sau a medicului).
 • Imaginea intitulată Evitați o operație cezariană Pasul 10
  2
  Evitați medicamentele dureroase inutile. Unele studii sugerează că epiduralele și medicamentele de durere pot întârzia contracțiile, întârzie eliberarea și pot face mai mari o cale de operație cezariană. Discutați cu medicul sau moașa despre beneficiile și riscurile relative ale medicamentelor pentru durere.
  • Puteți reduce anumite riscuri de a avea nevoie de o secțiune cezariană dacă vă așteptați să fie dilatați până la 5 cm înainte de a avea un medicament epidural sau de altă durere. Din acel moment, munca ta va fi mai puțin probabil să se oprească sau să încetinească.
 • Imaginea intitulată Evitați o operație cezariană Pasul 11
  3
  Fii răbdător. Cu excepția cazului în care medicul dumneavoastră consideră că este absolut necesar, evitați intervențiile care accelerează munca dumneavoastră sau fac contracțiile mai puternice. Medicii, uneori, izbucni pungă cu un instrument sau de a folosi medicamente cum ar fi pitocin pentru a crește contracțiile, iar aceste metode pot, uneori, funcționează bine - dar ele pot duce, de asemenea, la un risc ridicat de cezariana. Lăsați munca voastră să progreseze în mod natural, ori de câte ori este posibil, chiar dacă lucrurile merg foarte încet.
 • Imaginea intitulată Evitați o operație cezariană Pasul 12
  4
  Obțineți ajutor de la un partener la naștere. Spune-i pe oricine care este cu tine că dorința ta este să ai o livrare normală. Persoana vă poate sprijini în timpul contracțiilor, vă poate aminti de obiectivele dvs. și vă vorbește după epuizarea muncii.
 • sfaturi

  • Amintiți-vă că cel mai important lucru este un rezultat sănătos pentru dvs. și copilul dumneavoastră. Nu vedeți necesitatea unei operații cezariene ca eșec dacă nu există altă alternativă. Nu este. Ați făcut cele mai bune pentru dvs. și pentru copilul dumneavoastră. Asta contează.
  • Poate fi util să discutați cu alte femei despre experiențele de naștere, mai ales dacă aceasta este prima dumneavoastră sarcină. Întreabă-i pe femeile pe care le știi să le împărtășească experiențele și să citească și online. Cercetarea vă va face să vedeți că fiecare naștere este diferită - vă va oferi și alte sfaturi pentru a evita o operație cezariană.

  Surse și cotatii

  Afișați mai multe ... (3)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să dați lumina la domiciliu în siguranțăCum să dați lumina la domiciliu în siguranță
  Decizia dacă ar trebui să aveți o secțiune CDecizia dacă ar trebui să aveți o secțiune C
  Cum să eliminați hemoragia postpartumCum să eliminați hemoragia postpartum
  Cum de a alege între un obstetrician și o moașăCum de a alege între un obstetrician și o moașă
  Cum de a alege o moașăCum de a alege o moașă
  Cum sa evitati cheagurile de sange in timpul sarciniiCum sa evitati cheagurile de sange in timpul sarcinii
  Cum să evitați o epiziotomieCum să evitați o epiziotomie
  Cum de a induce muncaCum de a induce munca
  Cum se pregătește pentru o secțiune CCum se pregătește pentru o secțiune C
  Cum să vă pregătiți pentru o naștere naturalăCum să vă pregătiți pentru o naștere naturală
  » » Cum să evitați o cezariană
  © 2021 itholoinfo.com