1
Cauza. Trebuie să aflați de ce sunteți trist. Te-a făcut cineva trist? Ceva te-a făcut trist sau ești doar trist și nu știu de ce. Unii oameni sunt tristi deoarece se plictisesc de viata lor. Ei cred că nu se întâmplă nimic interesant. Dar tu ești tu care trebuie să iei iertarea vieții tale și să afli de ce.
2
Respira. Respirați adânc de 3 ori și nu vă gândiți la nimic. Vedeți ce puteți face pentru a vă face viața mai interesantă sau ce puteți face pentru a elimina cauza. Să te gândești la tristețe nu te va face nici un bine.
3
Distribuiți-vă sentimentele. Vorbește cu cineva pe care-l iubești - mama ta, tatăl tău, soția ta, soțul tău, oricine. S-a dovedit deja că împărtășirea sentimentelor face persoana mai bună. Găsiți pe cineva care vă va asculta fără să vă judece. Puteți chiar să scrieți într-un jurnal, care aduce mai multe beneficii în timp ce vă bucurați dacă vă plimbați adesea trist sau într-o stare proastă.
4
Discutați-vă tristețea. Uneori vorbind doar despre cineva și ajungând la o concluzie vă pot ajuta. Nu credeți că sunteți complet singuri - două capete cred mai bine decât una (așa cum se spune) pentru a găsi soluția!