itholoinfo.com

Cum sa scapi de glezna

Gleznelor de grăsime determină o lipsă de definire sau distincție între partea de jos a mușchiului gambei și începutul articulației gleznei, o problemă care este mai frecvent in randul femeilor. O serie de factori și condiții contribuie la acumularea de grăsime, cum ar fi moștenire genetică (probabil cea mai comuna a tuturor), obezitate, diabet, hipertensiune, boli de inima si limfedemul. Scăderea sau scăderea grăsimii gleznei depinde de cauză. Atunci când motivul este o anumită boală, acesta tinde să fie mai ușor de tratat decât atunci când este cauzat de factori genetici.

pași

Partea 1
Descoperirea cauzei

Imagine intitulată Îndepărtați-o pe Cankles Pasul 1
1
Faceți o întâlnire cu un medic. Dacă observați că gleznele sunt mai groase decât de obicei (mai ales dacă survine o schimbare bruscă), trebuie să faceți o întâlnire cu un medic generalist. Ar trebui să vă examinați picioarele, gleznele și picioarele și să întrebați istoricul familiei, dieta, stilul de viață și chiar măsurați tensiunea arterială sau vă referiți la un test de sânge (pentru a verifica nivelul tensiunii arteriale). colesterol). Medicul va afla dacă grăsimea gleznei are o cauză relativ benignă (cum ar fi creșterea în greutate sau un edem din cauza consumului ridicat de sare) sau dacă este legată de o boală (cum ar fi circulația necorespunzătoare sau boala cardiacă). Cu toate acestea, medicul general nu este un specialist în picioare sau circulație, deci trebuie să obțineți o întâlnire de la un specialist în domeniu.
 • Din motive genetice, unele femei au oase mai mari, în plus față de glezne și mușchi de vițel mai groși, care nu pot fi corectate fără intervenții chirurgicale invazive.
 • Obezitatea implică în mod evident acumularea de grăsime corporală, dar fețele, abdomenul, fesele și coapsele sunt cele mai des întâlnite locuri de depunere a grăsimilor (nu gleznele).
 • Imagine intitulată Îndepărtați cântecele Pasul 2
  2
  Căutați un specialist pentru a vă evalua gleznele. În cazul în care medicul generalist constată că glezna grăsime este legată de problemele de flux sanguin ca o insuficiență venoasă (o problemă în venele care cauzează acumularea de sânge sau alte fluide in jurul gleznei si piciorului), s-ar putea face referire la o întâlnire cu un chirurg vascular. Dacă este suspectată o problemă hormonală (cum ar fi un nivel scăzut al insulinei, care indică diabetul), ar trebui să vedeți un endocrinolog. Dacă este suspectată o problemă a inimii (cum ar fi insuficiența cardiacă congestivă), un cardiolog este specialistul potrivit pentru a căuta să trateze problema.
  • Ecografia vasculară este o procedură nedureroasă care permite medicului să evalueze funcționarea venelor și a arterelor inferioare ale piciorului.
  • Ortopedul poate fi specialist în picioare și poate diagnostica, de asemenea, problemele gleznei.
 • Imagine intitulată Îndepărtați-o pe Cankles Pasul 3
  3
  Obțineți un diagnostic precis și cunoașteți cauzele. Asigurați-vă că cereți o explicație clară din partea medicului despre diagnostic, în special cauza (dacă este posibil) și diferitele opțiuni de tratament pentru gleznă. Dacă medicul constată că nu aveți o problemă de sănătate și de dimensiunea de mai sus glezna normale este doar din cauza unor factori genetici și de tipul de corp, se concentreze mai mult de acceptare a corpului și sănătatea dumneavoastră, în general, și mai puține griji cu lucruri la fel de frivol ca aspectul gleznei. Formele și dimensiunile corpului se pot schimba ușor, dar numai într-o limită stabilită.
  • Tipurile de fibre musculare și structura osoasă sunt trăsături moștenite, astfel încât exercițiile fizice și de pierdere în greutate ale piciorului pot avea un impact foarte mic asupra grosimii gleznelor.
  • Cercetați diferitele cauze ale gleznelor groase de pe internet. Deci, veți obține o idee despre posibilele tratamente realizate la domiciliu, dar întotdeauna preferați site-urile medicale de încredere.
 • Partea 2
  Combaterea bolilor vasculare

  Imagine intitulată Îndepărtați-o pe Cankles Pasul 4
  1
  Exersați-vă picioarele mai mult. Plimbarea, alergarea și pedalarea sunt toate exerciții minunate care forțează mușchii picioarelor inferioare să se contracteze. Dacă aveți o circulatie proasta la nivelul picioarelor din cauza unui defect sau o scurgere în valvelor din interiorul venelor (o cauza comuna de insuficienta venoasa), exercitarea mușchi de vițel poate acționa ca un al doilea inimă, deoarece venele contractă, care ajută pompa sânge venos.
  • Prin alegerea cursei, se practica pe o suprafață moale (cum ar fi iarba) și de a folosi pantofi cu amortizare de impact pentru a nu crește riscul de rănire sau entorse gleznele și de a ajuta pentru a face problema mai rău.
  • Extinderea gleznelor și a vițeilor poate contribui, de asemenea, la stimularea circulației sângelui și a fluxului limfatic.
 • Imaginea intitulată Îndepărtați-o pe Cankles Pasul 5
  2
  Luați în considerare administrarea de medicamente subțierea sângelui. Acumularea de lichid (edem) in jurul gleznelor pot fi cauzate de boala arterelor periferice, care apare atunci cand arterele mici, care transporta sange la nivelul picioarelor devin treptat mai înguste sau blocate de acumularea placii in peretii arteriale - unul un proces cunoscut sub numele de ateroscleroză. Fără fluxul sanguin adecvat, țesuturile picioarelor și gleznelor nu primesc cantitatea necesară de oxigen și alți nutrienți și se pot deteriora. În timp, regiunea devine inflamată. Anticoagulantele (prescrise de obicei de către un medic) împiedică acumularea plăcilor în artere și favorizează o circulație mai bună prin reglarea tensiunii arteriale.
  • Cele mai frecvente agenți de diluare a sângelui sunt aspirina și warfarina.
  • Placa arterială conține colesterol, astfel încât menținerea unui nivel sănătos de colesterol în sânge poate ajuta la prevenirea aterosclerozei.
 • Imagine intitulată Îndepărtați-o pe Cankles Pasul 6
  3
  Purtați ciorapi de compresie. Puteți cumpăra ciorapi de compresie online la magazinele de aprovizionare medicală sau puteți obține gratuit un cabinet medical dacă sunteți diagnosticat cu o boală vasculară. Aceste șosete asigură suport pentru mușchi și vasele de sânge, care pot reduce edemul / umflarea și pot favoriza circulația.
  • Ridicarea picioarelor atunci când vă odihniți, vă uitați la televizor sau rămâneți pe computer vă poate ajuta circulația sângelui în picioare, reducând efectele gravitației. Așezarea este chiar mai bună.
  • Îndepărtați picioarele și gleznele într-un castron de apă caldă și sulfat de magneziu pentru a reduce foarte mult durerea și umflarea.
 • Partea 3
  Combaterea obezității  Imagine intitulată Îndepărtați-o pe Cankles Pasul 7
  1
  Pierde greutate cu exerciții fizice. În cazul în care grăsimea glezna este cauzată de obezitate, pierderea in greutate ar trebui să contribuie, de asemenea, reduce partea corpului la un moment dat, în plus față de îmbunătățirea stării de sănătate, în general, (pentru a reduce riscul de infarct miocardic si accident vascular cerebral, de exemplu). În funcție de gradul de obezitate, cel mai bine este să începeți cu exerciții care nu depun prea multă presiune gleznelor și a altor articulații ale piciorului, cum ar fi înotul și ciclismul. Când vă aflați într-o greutate relativ sănătoasă, adăugați exerciții mai intense, cum ar fi mersul pe jos sau săritura pe o mini trambulină, care promovează, de asemenea, o mai bună circulație în picioare și picioare.
  • Exercițiile de rutină pentru persoanele obeze ar trebui să fie supravegheate de către un medic.
  • Pierderea de grăsime apare mai întâi pe față și pe burtă - aveți răbdare până când puteți arde grăsimile acumulate în glezne.
  • Încercați să faceți exerciții de picior care măresc definiția vițelului (cum ar fi scările de alpinism), fără a crește mușchiul în sine. Definirea mușchiului poate face ca aspectul gleznelor să fie mai subțire.
 • Imagine intitulată Îndepărtați-o pe Cankles Pasul 8
  2
  Pierde in greutate prin scaderea consumului de calorii. În plus față de a face un antrenament cardiovascular, concentrați-vă pe reducerea caloriilor pe care le consumați zilnic. Mulți oameni care sunt relativ sedentari au nevoie doar de 2000 de calorii pe zi pentru a-și menține metabolismul și au suficientă energie pentru niveluri scăzute de efort. Prin tăierea a 500 de calorii în fiecare zi, este posibil să pierdeți aproximativ 2 kg de grăsimi pe lună.
  • Salate realizate cu legume și legume sunt alegeri excelente pentru pierderea in greutate, deoarece acestea sunt sarace in calorii, sunt bogate în substanțe nutritive și relativ voluminoase (bogate in fibre), astfel încât umple stomacul. Nu uitați să alegeți lumina pe dressingurile de salată.
  • Consumul de apă este excelentă pentru pierderea în greutate deoarece nu are calorii și ajută la controlul apetitului.
 • Imagine intitulată Îndepărtați-o pe Cankles Pasul 9
  3
  Gândiți-vă la posibilitatea liposucției. Dacă aveți dificultăți în a pierde excesul de grăsime în jurul gleznelor, faceți o întâlnire cu un chirurg vascular sau plastic pentru a discuta despre îndepărtarea grăsimii prin liposucție. Pentru că este invazivă, intervenția chirurgicală ar trebui să fie ultima opțiune de combatere a problemei și niciodată prima pentru simplitate. În plus față de liposucție, chirurgul poate fi, de asemenea, capabil să scadă sau să remodeleze oasele și mușchii gatului și gleznei inferioare
  • Nu uitați să înțelegeți toate riscurile implicate într-o intervenție chirurgicală, cum ar fi reacții alergice la anestezie, infecții și sângerări.
 • Partea 4
  Combaterea retenției de lichide

  Imaginea intitulată Îndepărtați-o pe Cankles Pasul 10
  1
  Reduceți aportul zilnic de sare. Dieta bogată în sare provoacă deseori țesuturi umflate, deoarece sodiul prezent în sare trage apă din celule prin depunerea acesteia în spațiile interstițiale și creând un tip de edem cunoscut sub numele de edem. Fața, mâinile și picioarele / gleznele sunt regiunile cele mai afectate de dietele cu multă sare. Cele mai multe alimente procesate sunt bogate în sodiu, deci alegeți carne proaspătă, frizură și hortifrutigranjeiros.
  • Conservele de sos de roșii, alte sosuri gata preparate, biscuiții sărate și legumele conservate au un conținut deosebit de ridicat de sodiu. Aportul zilnic de sodiu ar trebui să fie de aproximativ 1,5 și 2,3 grame.
  • O dieta saraca in sodiu recomandata de multi medici este dieta DASH.
 • Imagine intitulată Îndepărtați-o pe Cankles Pasul 11
  2
  Aveți răbdare dacă sunteți gravidă. Sarcina nu implică doar creșterea în greutate care poate afecta negativ gleznele, ci și perioadele de circulație sanguină proastă și modificări ale nivelelor hormonale, care de obicei conduc la retenția fluidelor la nivelul picioarelor. În acest fel, dacă sunteți îngrijorat de grăsime la nivelul gleznelor din timpul sarcinii, puteți reduce cu siguranță aportul de sodiu, dar așteptați până când vă veți naște și veți vedea dacă acestea revin la dimensiunea normală.
  • Plimbarea într-un ritm moderat și ridicarea întotdeauna a picioarelor în timpul ședinței poate ajuta la scăderea edemului la nivelul gleznelor în timpul sarcinii.
  • De asemenea, știți că edemul poate crește și scădea în timpul ciclului menstrual al unei femei.
 • Imagine intitulată Îndepărtați-o pe Cankles Pasul 12
  3
  Evitați consumul prea mult de alcool, în special berea. Consumul de alcool poate deteriora pancreasul și ficatul, deoarece etanolul este toxic. hepatică nu funcționează corect cu privire la producția de enzime și prelucrarea aminoacizilor, care determină edem (retenție de lichide) în organism. Alcoolul conține, de asemenea, multe calorii goale din zahăr (mai ales atunci când sunt amestecate cu sifon) și nici alte substanțe nutritive care promovează creșterea în greutate. Berea poate fi deosebit de problematică, deoarece unele mărci sunt, de asemenea, bogate în sodiu.
  • Încercați să schimbați berea pentru vin roșu, deoarece este mai sănătoasă pentru sistemul circulator.
  • Evitați să mâncați gustările servite în multe baruri, cum ar fi alune, etc., deoarece conțin o mulțime de sare.
 • sfaturi

  • Efectuarea de exerciții specifice într-o regiune pentru a pierde greutatea localizată nu este o metodă eficientă. Prin urmare, este mai rapid să exerciți întregul corp pentru a ascuți gleznele decât să vă concentrați doar asupra mișcărilor care vizează vițeii.
  • Greutate de formare este adesea mai bine pentru pierderea in greutate decat de formare cardiovasculare.
  • Estrogenul prezent în unele pilule contraceptive poate provoca umflarea picioarelor și a gleznelor unor femei.

  Surse și cotatii

  Afișați mai multe ... (14)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă calculați riscul cardiovascularCum să vă calculați riscul cardiovascular
  Cum de a diagnostica un LipedemaCum de a diagnostica un Lipedema
  Cum de a scădea tensiunea arterialăCum de a scădea tensiunea arterială
  Cum se îmbracă o gleznăCum se îmbracă o gleznă
  Cum să stimulați funcția renalăCum să stimulați funcția renală
  Cum de a pretinde că au glezna răsuciteCum de a pretinde că au glezna răsucite
  Cum Pentru a preveni bolile de inimaCum Pentru a preveni bolile de inima
  Prevenirea unui accident vascular cerebralPrevenirea unui accident vascular cerebral
  Cum de a reduce umflarea picioruluiCum de a reduce umflarea piciorului
  Cum de a reduce tensiunea arterială ridicatăCum de a reduce tensiunea arterială ridicată
  » » Cum sa scapi de glezna
  © 2021 itholoinfo.com